- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
Ben kızın heves ettiğini falan sanmıyorum herkes heves etmiş demiş ama. Konu sahibinin ilk mesajında yazıyor ailede küçük gelin olacak başka kimse yok o giyecek demiş kayınvalide. Yani resmen bir görev gibi, vazife vermişler kıza. Şaka gibi...
Valla kk her gün beni şaşırtıyorsun 13 yaşında ki koca kıza çocuk diyip ne var giysin diyenler var vay arkadaş
Konustumu nişanlınİşte bunu yapanlarla aynı zihniyetler.
valla bence burada sizin konunuza "en gelin sizsiniz tamam" "13 yaşında ne var çocuk" diyenlerin içinden evlenmemiş olanların gelecekteki düğünlerine mevcut gelinliğinizle gidin.
sonra "benim zaten boyum kısa çocuk gelin olurum ben" deyin.
hır gür çıkarırlarsa da "ne o kıskanıyor musun?! iyi tamam en gelin sizsiniz" deyin.
bence çok büyük anlayış! ve sabırla! mutlulukla! bu isteğinizi karşılayacaklardır.
13 yalındaki kızın annesine, ben de gelinliğimi çok sevdim onun düğününde ben de kendi gelinliğimi giyip geleceğim deyin.
geldi mi haber?
Gecmis olsun ozman kusra bakmayinda ozmn siz kucuk gelin oluyrsunz bu durmdaİyi bari sizin boyunuz uzunmuş ben 160ım.
Kusra bakmayin ama resmen size zehir etmek icin ugrasyrlar galiba ... cikarmslarKv nişanlım konuyu açınca sizle fotoğrafa gelsin demiş hemen. Fotoğraf dediği de gece çekim yapacağız düğün sonu dışarıda bu. Rıza göstersem albüme de koyun diyecekti sanırım. Nişanlım da istemiyor kızı daraltmayın iyice diye terslemiş. Küsmüş kocaman kadınım beni azarlıyorsunuz kınada kaftan giydirmiyo düğünde gelinlik giydirmiyo çocuklarıma diye ağlamış. Kaftan dediği de bindallı oluyor bu arada. Bilmiyorum artık son dakika golu atmazlarsa iptal ettik.
Sorunlu mudur nedir ya kayınvalideniz? Kınada bindallıyı, düğünde de gelinliği zaten gelin giyer. Sizinle yarıştırıyor resmen birilerini. Allah size kolaylık versin bu kayınvalide size bela olmaya geliyorKv nişanlım konuyu açınca sizle fotoğrafa gelsin demiş hemen. Fotoğraf dediği de gece çekim yapacağız düğün sonu dışarıda bu. Rıza göstersem albüme de koyun diyecekti sanırım. Nişanlım da istemiyor kızı daraltmayın iyice diye terslemiş. Küsmüş kocaman kadınım beni azarlıyorsunuz kınada kaftan giydirmiyo düğünde gelinlik giydirmiyo çocuklarıma diye ağlamış. Kaftan dediği de bindallı oluyor bu arada. Bilmiyorum artık son dakika golu atmazlarsa iptal ettik.
Kv nişanlım konuyu açınca sizle fotoğrafa gelsin demiş hemen. Fotoğraf dediği de gece çekim yapacağız düğün sonu dışarıda bu. Rıza göstersem albüme de koyun diyecekti sanırım. Nişanlım da istemiyor kızı daraltmayın iyice diye terslemiş. Küsmüş kocaman kadınım beni azarlıyorsunuz kınada kaftan giydirmiyo düğünde gelinlik giydirmiyo çocuklarıma diye ağlamış. Kaftan dediği de bindallı oluyor bu arada. Bilmiyorum artık son dakika golu atmazlarsa iptal ettik.
Genel olarak çocuklara gelinlik giydirilmesinden hiç bir zaman hoşlanmadım, saçma ve itici geliyor bana. Neden gelinlik küçücük çocuklara, birde abiyeler var
Aglarsa aglasın ya.. Ben nişanlının yerıne olsam o akrabam ıle ılıdkımıdr keserım.. Şaka gibiler gercekten isteklerinden biri makul olmaz mı bir insanın.. Allah yardımcın olsun gercekten tuhaf bir aileye gelin gidiyorsun :)Kv nişanlım konuyu açınca sizle fotoğrafa gelsin demiş hemen. Fotoğraf dediği de gece çekim yapacağız düğün sonu dışarıda bu. Rıza göstersem albüme de koyun diyecekti sanırım. Nişanlım da istemiyor kızı daraltmayın iyice diye terslemiş. Küsmüş kocaman kadınım beni azarlıyorsunuz kınada kaftan giydirmiyo düğünde gelinlik giydirmiyo çocuklarıma diye ağlamış. Kaftan dediği de bindallı oluyor bu arada. Bilmiyorum artık son dakika golu atmazlarsa iptal ettik.
Bende anlamıyorum, anlamak bile istemiyorumaynen katılıyorum size.
sırf 6 aylık kızıma bebek mevlidinde gelinlik benzeri abiye bir elbise giydirmedigim için bütün aile uyelerinden linç yedim açıkçası ben.
hiç doğru bulmuyorum küçücük bebekleri çocukları gelin gibi koca kadın gibi süsleyip giydirmeyi.
ne kadar güzel cocuklara gore bebeklere göre elbiseler varken ne gerek var anlamıyorum.
İnsanların neye heves edip etmeyeceğini sorgulayamam ben sahsen. Gelin olmak öle abartılan birsey oldugu için belki de nispet olsun Die küçücük kız kullanılıyor, bunu da bilemeyiz =(Heves etmesin bi zahmet zaten giyecek ilerde koca kız gelin varken neden gelinlik giysin yahu
aynen katılıyorum size.
sırf 6 aylık kızıma bebek mevlidinde gelinlik benzeri abiye bir elbise giydirmedigim için bütün aile uyelerinden linç yedim açıkçası ben.
hiç doğru bulmuyorum küçücük bebekleri çocukları gelin gibi koca kadın gibi süsleyip giydirmeyi.
ne kadar güzel cocuklara gore bebeklere göre elbiseler varken ne gerek var anlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?