13 yaşında küçük gelin mi olur?

Öyle aslında keşke bununla uğraşmak zorunda kalmasaydım. Ki hala da çözülmüş değil. Bekliyorum. Dediğiniz gibi düğün töreni 3 saat sürüyor bu süreçte diğer insanların kendini geri çekmesi, çocuğuna başka insanlara saygı duyması gerektiğini anlatması ne kadar zor olabilir bilmiyorum. Kimse için benim ve nişanlım kadar özel, anlamlı bir gün değildir eminim. Kız hevesini alacak ama her şey benim boğazımda kalacak.

Öyle bir şey olur inatla giydirirlerse de hem annesine, hem kv hem de o gelinliğe vişne suyu dökmek lazım.

Üyenin kızı küçük aslında belli ki kalıp olarak da normal bir çocuk. Kendisi kıyaslayarak hata etti benim durumumla.

Tabi giydirmezdim cunku anormal bir durum olurdu.Konu sahibi ilk yazdiginda boy pos model bunlarla ilgili birsey dikkatimi cekmedi benim benim ilk msj da varmiydi bilmem.23 yadinda minyon cocuk gelinligi giyecek bir cocuk hayal ettim acikcasi.

Boyunu yazdım ama gözünüzden kaçmış olabilir. Kız 165 boyunda, 55 kilo civarı. Ben de 160 ve o kilolardayım. Ki bir de poğaça suratlıyım, kızımız kemik yüzlü. Bayramda beraberken bu kızı ben sandılar, beni de o. Hani makyajı, saçı yapılmışken, 10 cm topuklu ile bir farkımız kalmayacaktı. Onun gelinlik modeli kabarık, taşlı iken benimki helen. Belki benden daha abartılı duracaktı. Sizin bahsettiğiniz gibi olsa hiçbir şekilde karışmazdım. Çocuk gelinliği bile alamamışlar ona yetişkin kalıbına sığabilmiş. Ben ne yapayım şu durumda?

Bence sakin kalın. Siz kazanırsınız. Diyorsanız bunun için bu düğünü iptal ederim. O zaman kavganızı edin. Yok düğün devam edecekse, o günü kendinize zehir etmeyin. Her anın tadını çıkarın. Yakın zamanda kuzenim göz yaşları içinde kına gecesi yaptı. Saçma sapan bir konu yüzünden.

Gelinliği kv almış. Bunu erkek tarafı yapar ama 200 tl filan çocuk gelinleri. Hediye diye alırlar bizde de miniklere.

Bence çocuğunuza bir iyilik yapmak istiyorsanız psikologa gidin ve yardım alın. Ciddi bir öfke kontrol probleminiz var. Kimse benim çocuğumu, anneliğimi eleştiremez düşünceniz dahi hastalıklı. Belki de yanıldığınız bir yer vardır. Ego savaşı vermek yerine, bu insanlar ne demek istiyor diye düşünün. Ki olayın özünde kızınızın hayalini değil, onu bu hayale iten sebebi sorguladım. 10 yaşında kızlara gelin olurken giyilen kıyafeti özendiren toplumu eleştirdik hepimiz. Kız çocukları evliliğe değil de okumaya özensin istedik. 10 yaşında bir çocuğa bunu empoze etmenin gereği yok diye düşündük. Maalesef anlamadınız. İnsan önce konuşmayı bilmeli, dinlemeyi bilmeli. Umarım kızınızla iletişiminiz bizden daha iyidir. Boşuna daha fazla gerilmeyelim.

Onun için de üzücü olmuş. İptal etmek istemiyorum ama çözmek istiyorum doğrusu.

Siz niye bu kadar sinir oldunuz.
Konu üzerinde birçok üye hemfikir. Siz giydirin kızınıza gelinliği . Burada söz konusu olan 13 yaşında yetişkin ölçütlerinde hatta gelinden daha uzun bir genç kız. Gelinden daha çok gelin görünümlü. Ayıp yani. Korsan taksi gibi. 'Le cola gibi.
Abidik gubidik bir durum.

Allah tamamına erdirsin.

Siz kucukken kucuk gelin oldunuz mu? Olmadiysaniz kizinizla beraber gelinlik giyin. hem kim karisabilir ki anne kizin gelinlik giymesine

Simdi ben naapayim millet bizi ayiplar diye hayalinimi kirayim

Düğün yuvarlanan asi bir panda ’ın. Naapsin simdi genç irisi bir çocuk gelinlik giymek istiyor diye öz, hakiki, gerçek, sahici düğününde hayalini mi kırsın, hayalini mi paylaşsın? Olmadı dublör olarak kullansın?

Çok yazdım, tekrar yazıyorum. Bu ülkede pedofili denen bir gerçek var! Buna rağmen çocuklarına böyle hayal kurdurmak da ne bileyim, çok şey... Sığ.

Evet ben de anlayamadım kimse ona kızına giydirme, yapma etme demedi. Kendisi kıyaslayıp sinirlendi, gerildi durduk yere. Ki hiç alakası yok bizim yeğenle çocuğun..

Kız çocugunuz oldugunda anlarsiniz eger erkeksi giyinen bir cocuk degilse.Kiz cocuklari gelinlik tarzi labarik elbiseler giymeye özenirler ama kocadan evlulikden bagimsizdir bunu bile anlamakdan acizsiniz.Orada onlari ceken kiyafettir.Bana 10 yasimdaki kizimi agziniza alarak okumaya ozendirin 3 sene sonra evlenmek ister pedofili gibi kelimeleri agziniza almayin inanin mahkemeye veririm sizi.Hiç üşenmem sakın bu cümlelerle çocugumu aynı cumlede telafuz etmeyin bütün isimi gucumu birakirim sonunda birsey cikmayacagini bilsem bile hesabini mahkeme yoluyla sorarim.sen kimsin benim cocugumla pedofili cumlesini 13 yasinda evlenir cumlesini ayni cumlede bir araya bile getirmen benim icin dunyayi yakma sebebidir.

Siz kucukken kucuk gelin oldunuz mu? Olmadiysaniz kizinizla beraber gelinlik giyin. hem kim karisabilir ki anne kizin gelinlik giymesine

Tabii belki gelin olmadığı bir düğünde, gelin yerine geçme hevesi vardır. Herkesin olmalı zaten ve asla kırılmamalı bu heves. Gelin kim ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…