- 2 Ağustos 2018
- 2.725
- 7.372
- 158
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
13 yaşında kızi mi istiyormuş pardon ? Ne manyak kV var sizde ya . Gorumcenizin anlayışlı olmasına şaşırdım ve sevindim kizcagiza üzüldüm tabi ama doğrusu buydu kararli duruşunuz için tebrik ederim ve mutluluklar dilerim .siz o raddeye kadar bilmiyordunuz değil mi böyle geleceğini yani en son gelmez tamam denmisti sanki ne değişti de tekrar çocuğu gelinlige buladılar. KV ne durumda kalp krizi falan oldu mu bari :)) birde Eşiniz ne yaptı ? Ay çok değişik konu ya insan detay istiyor çok çok özür dilerim :)))Ben kendilerini uyardım ama anlamadılar. Kayınvalide bu kızı istiyormuş aslında benimkine. Ondan diretmiş.
Hah işte ben de onu diyorum nasıl olsa zibilyon tane cocuk gelinlik de giyse beyaz da giyse gerçek gelin siz siniz.
***Elin çocuğunu ben niye düşüneyim ki kendi anası düşünsün.Şu cümleden sonra çok ta şeyapmamak lazım. Zira insanı insan yapan merhamet vicdan hakgetire.
13 yaşında kızi mi istiyormuş pardon ? Ne manyak kV var sizde ya . Gorumcenizin anlayışlı olmasına şaşırdım ve sevindim kizcagiza üzüldüm tabi ama doğrusu buydu kararli duruşunuz için tebrik ederim ve mutluluklar dilerim .siz o raddeye kadar bilmiyordunuz değil mi böyle geleceğini yani en son gelmez tamam denmisti sanki ne değişti de tekrar çocuğu gelinlige buladılar. KV ne durumda kalp krizi falan oldu mu bari :)) birde Eşiniz ne yaptı ? Ay çok değişik konu ya insan detay istiyor çok çok özür dilerim :)))
Konuya noktayı koymak için geldim.
EVLENDİM
Bu kıza da kocaman bir topuz, porselen bir makyaj yapmışlardı o parıltılı gelinliği ile.. :) Davetliler yeni yeni geliyordu ben de aşağıda gelin odasında bekliyordum bu arada. Eşime ve akrabasına kızı salonda bu şekilde görmek istemediğimi ve düğünü iptal ettiğimi söyledim. Üstümü çıkarmak için izin istedim. Çok sakindim ve kararlıydım. Kızın babası düğün başlamadan karısını, çocuklarını alıp gitti. Benden özür dilediler. Adama düğünde kalmasını, isterse kızına elbise getirtebileceğimi söyledim. Kendisi istemedi. Kadın her şeyi kayınvalidemin yaptığını kendisinin bir suçu olmadığını söyledi. Uzatmayayım konu kapandı ben de keyfime baktım ve çok çok eğlendim. ☺
Kayinvalide bu kizi istiyormus derken? Evlatlik olarak istiyor sanirim. Zira diger turlusuBen kendilerini uyardım ama anlamadılar. Kayınvalide bu kızı istiyormuş aslında benimkine. Ondan diretmiş.
Valla arkadaşlar 13 yaşında çocuk falan yazmışlar ama hangimiz 13 yaşında porselen makyaj, parıltılı gelinlikle düğüne gittik? Anne-baba olarak izin vermemelilerdi. Kv nin sapıklığına söyleyecek söz bulamıyorum. Hem kızın hem kv nin bu kadar diretmesini aşırı gereksiz ve çirkin buluyorum. Çok iyi yapmışsınız. Bende aynısını yapardım.
Verebileceğiniz en iyi tepkiyi vermişsiniz. Sonrasında kayınvalidenizin akıl dışı konuşmalarına rağmen bunlara takılmayıp keyfinize bakmanız, eğlenmeniz de çok çok iyi olmuş.
efendim? 13 yasindaki bir cocugu? o yüzden mi diretmis gelinlik giysin diye? hani damat görecek tüh tüh vah vah kacirdim ben ne yaptim mi diyecek?Ben kendilerini uyardım ama anlamadılar. Kayınvalide bu kızı istiyormuş aslında benimkine. Ondan diretmiş.
İyi yapmışsınız herkes yerini bilsin.Ben başkalarına hadlerini bildirmediğim için 10 ayda yuvam yıkıldı .Gerektiğinde hayır diyebilmeliyiz ben çok saflık yaptım gözümüzü açmak lazım ezdirmeyin kendiniziYazdıklarımı anladığınızı sanmıyorum. Sonuçta görmediniz. Görmediğiniz bir durum için de sizi yargılayamam. Kız gayet de benim önüme geçmiş durumdaydı. İzin vermedim. Çok da iyi yaptım. Kendi annesinin umursamadığı bir yerde sözde vicdan, merhamet diye kendimi üzecek değilim. Çocuğu da öldürmedik sadece üstünü değiştirmesini istedim. Onun hevesi, arzusu varsa kendi düğününde kullansın. Ben öyle yaptım. Size de tavsiye ederim kimsenin özel gününde öne geçmeye, şov yapmaya kalkışmayın. Herkes benim gibi dik duramaz ve o günü mahvedersiniz. Hiç gerek yok
Konuya noktayı koymak için geldim.
EVLENDİM
Bu kıza da kocaman bir topuz, porselen bir makyaj yapmışlardı o parıltılı gelinliği ile.. :) Davetliler yeni yeni geliyordu ben de aşağıda gelin odasında bekliyordum bu arada. Eşime ve akrabasına kızı salonda bu şekilde görmek istemediğimi ve düğünü iptal ettiğimi söyledim. Üstümü çıkarmak için izin istedim. Çok sakindim ve kararlıydım. Kızın babası düğün başlamadan karısını, çocuklarını alıp gitti. Benden özür dilediler. Adama düğünde kalmasını, isterse kızına elbise getirtebileceğimi söyledim. Kendisi istemedi. Kadın her şeyi kayınvalidemin yaptığını kendisinin bir suçu olmadığını söyledi. Uzatmayayım konu kapandı ben de keyfime baktım ve çok çok eğlendim. ☺
Siz kaç yaşındasınız eşiniz kaç yaşında yani 13 el aramızda kaç yaş var ki kv oğluna düşünmüşAslında son an'a kadar ben "yokk yaaa o kadar da saptmamıştır bu kadın" diyordum. Burada bazı üyeler bu ihtimali yazdılar bana ama inanmak istemedim.
Evet en son da vazgeçilmişti sanırım salonda nasıl olsa bir şey yapamaz diye düşündüler. Bu babadan çekiniyorlar ailecek ben de çekinirim, susarım sandılar. Ki yapım sakin, uysaldır. Herkesin bir noktası var işte..
Kavınvalide ağladı, sızlandı biraz. Alttan alttan laf soktu. Keşke bu kız olsaydı filan diye orada söyledi. Eşim tersledi salona çıkarttı. Tüm düğün boyunca suratını astı, gelene gidene söylendi. Şimdi kendi abileri onu aramıyor beni arıyorlar kızım boşver kapını kapat otur diye. İnsan ne ederse kendine ediyor vallahi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?