13 yıllık candostum yok artık..

burcum19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
119
0
46
İstanbul
belki bir çoğunuz bu üzüntümün bir hayvan için olmasını saçma bulacaksınız ama içim öyle acıyorki,çareyi yazmakta buldum.henüz düğünüm olalı bir ay oldu.13 yıldır evimizde baktığımız minik kızım,candostum,hayatımda en kötü zamanlaarda beni yalnız bırakmayan,pamuğum,köpeğim öldü ve kimi insana abartı gelsede,dünyam karardı.evlenince fazla göremiyordum annem ve ablam bakıyordu,ablamın köpeğiydi ama ben başka düşkündüm ona.kendimi bildim bileli hayatımızda,bize küsmeyen,kırmayan,ağladığımızda yanımızdan ayrılmayan en vefakar dostum bu kez bizi yalnız bıraktı.çok çok kötüyüm ne olur hayvan için üzüldüğümden eleştirmeyin beni.o çoğu insandan insandı..

Çok Üzüldüm..

Belirtmek İsterim ki; Bu Sitede O Kadar Çok Hayvansever Var ki..
Kimse Seninle Dalga Geçmez Rahat Ol..

çok üzüldüm sizi çok iyi anlıyorum. böyle bir şey yaşamadım ama rüyamda kedilerime bir şey olduğunu görüp ağlayarak uyandığım olur.. keşke ömürleri bizden daha kısa olmasa. gerçi bu da bencillik oldu çünkü muhtemelen şu anda çok daha güzel bir yerde meleğiniz.

başınız sağolsun çok üzüldüm benimde balıklarım evlendikten sonra öldüler o acıyı iyi bilirim ((( onlara bakınca huzur buluyordum

Ben minicik muhabbet kusum olunce hayata kusmustum. Bos kafesi gordukce agliyordum. Ve o yalnizca 1.5 sene bizimle yasamisti. Simdi iki tane daha muhabbet kusum var ve beraber gecircegimiz 4. senelerine girecekler yakinda. Ve biri hastalandiginda uykularim kaciyor bisey olacak diye..

Hayvan nedir ki? Evine girdigi anda aileden biri gibi oluveriyor. Hele bir kopek.. Al koynuna yat uyu, disari cik gez toz, sana bir suru sebeklik yapsin, onunla oyna diye kuyrugunu sallasin, seni gordugunde sevincten ne yapicagini sasirsin.. Onu kaybetmek insani uzmez mi? Acini cok iyi anliyorum. Bastirmak icin bi baska yavru kopek almanin iyi oldugunu soylerler. Sanki onu yeniden yetistiriyormussun gibi..

Son düzenleme:
üzüldümm

sırf bu yüzden ne kuş ne balık ne başka bişey hiç bişey almıyorum eve

1 hafta hiç durmadan ağladığımı bilirim muhabbet kuşum öldüğünde

çokk üzüldüm ben hayvalara inanılmaz değer veririm. çocukken civcim öldü diye bile günlerce ağladığımı bilirim

Kedisi olan bir hayvansever olarak çok iyi anlıyorum sizi. Ben bir gün gelmeyince üzülürken ölüm... Baş sağlığı diliyorum... Hiç dalga geçilecek bir şey yok emin olun...

Başın sağolsun, çok iyi anlıyorum 2 kedi sahibi olarak... Onlar biraz hastalandığında neler çektiğimi ben bilirim, sabır diliyorum...

kaybınız için çok üzüldüm. kendimi sizin yerinize koydum benimde bir kızım var (golden) ona en ufak bişey olsa ben de oturup ağlıyorum. başınız sağolsun.

Kedisi olan bir hayvansever olarak çok iyi anlıyorum sizi. Ben bir gün gelmeyince üzülürken ölüm... Baş sağlığı diliyorum... Hiç dalga geçilecek bir şey yok emin olun...

herkese tşk ediyorum ama o benim pamuk kızımdı.hiç küsmeyen,hastalanınca başımızdan ayrılmayan,ağlayınca dayanamayan,günahsız,masum kızım,nasıl gider böyle aniden.aileeede herkes ruh gibi.ben ise eşimden gizli ağlıyorum.sanki peşimde geziyor kızım

başın sağolsun

bende 2 sene önce 14 yaşındaki köpeğimi kaybettim,

çok üzücü

çok üzüldüm gerçekten
ben veteriner hekimim ve sizin gibi çok güzel yürekli insanlar tanıdım.
hayvanı ameliyattayken hüngür hüngür ağlayan hayvan sahiplerim vardı..
yavru kaplumbağam öldüğünde 3 gün yas tutmuştuk evde.. çok zor çok..
onlar dost.. onlar arkadaş.. onlar aile.. onlar can...
Allah sabır versin..

Benim de 1 yaşında , güzeller güzeli beyaz şirin,küçük bir golden kızım var.
Ona seslendiğimde, tıkır tıkır pati sesleri ile yanıma gelmesini, ben yemek yerken küçük emrah bakışlarıyla bana bakmasını...
Yemek vermeyince, elimi yalamasını...
Ben ağladığımda, gelip yanımda üzgünce beklemesini her şeyini o kadar seviyorum ki.
Çoğu dostumdan daha dost, çoğu insandan daha çok insan. Hayvan değil, insan yetiştiriyorum resmen.
O yüzden seni anlayabiliyorum. Daha bugün düşündüm, o olmasa... O patilerinin evin içinde çıkardığı tıkır tıkır sesleri, uyurken derin derin aldığı nefesleri bile özlerim.
Bazen ben evdeyken, o evde olmuyor, babam dışarı çıkartıyor filan. Unutuyorum yokluğunu...
Sürekli pati sesi duyuyorum filan. Zor bir yokluk ... Evladım yok, ama evlattan,ana-babadan sonra en büyük sevgi.
Başın sağolsun.

Çok üzücü olduğuna eminim.Bizimde kuşumuz vardı 2 tane 3 yıl evimizde büyüttük ben korkardım saldıklarında ama kafestende olsa severdim.Biri limondu diğeri boncuk.Evde babam bakardı onlara.Babamında bir tanıdığı kuşları çok severmiş o sıralarda babamın canına tak etmişti yemini,suyunu,kafesini hep o takip ederdi temizlerdi ben korkuyordum annem çalışıyordu vaktini onunla harcayamıyordu malum evin işi,bizim arkamızı toparlama,yemek vs.Babam için çook zor olsada verdi ikisinide birbirlerinden ayırmak istemedi.O kadar o kuşlara ilgili olmadığım halde,korktuğum halde evden gittiklerinde kafeslerinin olduğu yeri boş görünce gözlerim doldu ağlamamak için kendimi zor tuttum 1 hafta sonra alışabildim bu duruma.Zorr çok zor hayvanını kaybetmek,ondan ayrılmak.Ki sizin köpeğiniz...Köpekler dost gibidir bilirim az çok konuşamasada suratından belli eder herşeyi.
Şimdide başka şehirde okuyorum kuş almak istiyorum odama yalnız kalmamak için ama hem bir yandan korkuyorum ondan hem de ona alışırsam bir gün ölürse diye endişelenip almıyorum.Zor durum ama alışılıyor mecburen

Son düzenleme:

ne münasebet neden dalga geçsin insanlar .çok üzüldüm bnde çok severim hayvanları evde baktığım bi hayvan yok ama sokaktakilere canı yansa bn onlardan fazla canım yanıyo ..hayvan sevgisi insanlarda merhamet duygularını barındırıyo..üzülme yine bi köpek alırsın canım belki onun yerini tutmaz ama eminim onuda seversin..

Bu sebepten eleştiren birisi kalpsizdir bence.. Hayvanlar bizim sessiz ve en sadık dostlarımızdır. Benimde köpeğim var. Bende evlenip başka şehre geldim. Özlüyorum onu. En zor günlerimi onunla paylaştım çok seviyorum biricik dostumu yeri ayrıdır bende.. Onu göremesemde ölümü çok acı gelir çok ağlarım artık yanında olmasamda.. Sizi çok iyi anlıyorum yani. Başınız sağolsun..

Şimdi eşimle baktığımız kedimiz var daha 3 aydır bizimle ama alıştık. Ömrü yettiği kadar bizimle olucak inşallah. Eşimle düşünemiyoruz bile onun yokluğunu daha şimdiden. Bu minik dostlarımızın yokluğu bambaşka bir acı..

çok üzüldüm canım ,13 yıl dile kolay siz de onunla büyümüşsünüz ,benimde daha bebekken hayatıma giren ve candostum olan 7 yıl beraber yaşadığım koyun koyuna yattığım kedim osmanım 3 yıl oldu öleli ,resimlerine bakıp hala ağlarım .kimse seni yadırgamaz merak etme canım..

Evimde 3 yıldır beslediğim 4,5 yaşında bir kedi kızım var...
Şimdi düşündüm de kızımı yolandamı kaybetmek, çok korkunç.
Hemen gözlerim doluyor..
Hayvan seven insan merhametli insandır, hayvan seven insanları gerçekten seven insandır.
Kimse yadırgamıyor sizi endişe etmeyin,aksine gönülden anlıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…