13 yıllık candostum yok artık..

Bende çok üzüldüm canım başın sağolsun Allah sabır versin , benimde balığım vardı beta cinsi aklıma o geldi iki yıl benimleydi ölünce bir hafta ağlamıştım kimbilir köpeğim olmuş olsa ne kadar ağlardım Allah yardımcın olsun gerçekten (

seni hiç hiç yadırgamıyorum.ben de 14 15 yaşlarındayken köyde hollandadan gelen bir simental ineğimiz vardı.cüssesine baksan bizim yerli ineklerin 2 katıydı yanına yaklaşmaya korkardın.ama o kadar uysal o kadar güzeldiki ona özel bi ilgimiz vardı.bazen inekler ipini çözer ahırdan kaçarlardı bulmak işkence koşturur dururlardı peşlerinden.ama bu "yaşmak" gelir evin penceresinden bizi izlerdi.tam 5-6 sene bizimle beraberdi hatırlamıyorum tam belkide daha fazla ama birbirimize öyle alışmıştıkki belki inanamayacaksınız ama onu sattığımız gün resmen gözyaşlarıyla ağladı.o yabancı adam yularından tutup götürürken onun başı hep arkasında bizim eve bakıyordu.bizde dayanamadık ağlamıştık.

bende çok üzüldüm .bizimde bahçede baktığımız köpeğimiz ve yavruları öldü çok üzülmüştük.muhabbet kuşum ve bahçede baktığım kediciğimiz öldü çok üzüldük.insan bakıyr ama sonuç böyle olunca artık hayvan bakmıycam diyorum.ama yine bahçede 3 tane kediciğimiz var.Allah gönderiyor napayım.

hayvan beslemeyen anlayamaz onların gidince nasıl büyük bir boşluk bıraktığını... çok üzüldüm. acınızı anlıyorum, benim de elimde ölen kedilerim ve köpeğim oldu. kedi kızım yaşlandı, içim titredi okuyunca...

dalga geçmek biyerde dursun benm bile gözlerm doldu.yıllarca seninle olan bi dostu kaybetmek bi insanı akrabanı kaybetmekten farksız.ki bn 1 senedir besledigim alıştıgım büyütggm muhabbet kuşumu camn önünde görünce kafayı yicek gibi olmştum.felç geçircem sandım ters bi hareket yapmş olmasam o gitmicekti ama bnm yüzümden gitti işte.2ay olcak hala gözlermn önünden gitmiyo.kendimi suçluyorum sadece.cok üzülüyorum hala. o cok cok farklıydı.alamadık yerine bi kuş daha başınız sagolsun.

onlar aileden bir birey oluyor..bizim nazlı köpeğimiz kızımız hastalandığında annemin kucağında bizler annemin dizinin dibinde ağlayarak,onu sürkli severek hayata tutunması için dua etmiştik.çok şükür iyileşmişti ama kaybetme düşüncesi içimi acıtıyor..Allah sabır versin,başınız sağolsun çoooook üzüldüm

canım arkadaşım kaybın için çok üzüldüm gerçekten... benim de kedim tam 15 yaşında... ve artık yaşlandığı için onu kaybedersem ne yaparım diye sık sık düşünür oldum... benim kedimde hayatımın her anında yanımdaydı... en uzun süreli arkadaşım o benim... ağlarken gülerken evlenirken kızım olduğunda boşandığımda hep yanımdaydı.. ben hep onla teselli oldum... şimdi o olmazsa ne yaparım bilemiyorum...

hemen hemen aynı şeyleri bende yaşamıştım.. yeni evlenmiştim düğün hazırlıkları balayı falan derken çok ilgilenememiştim kuşumla.. birde çalıştığım için evde tek sıkılmasın deyip annemlere bırakmıştım ama birgün kafesinde ölü olarak bulmuşlar.. o kadar çok ağladım kendimi o kadar suçlu hissetmiştim ki içim kan ağladı. halada aklıma geldikçe düşünüyorum çok üzülüyorum.. canım minicik kuşumdu o benim.. minicik bedeni üşütmüş hasta olmuş, annemgil üzülmeyeyim diye söylememiş düzelir sanmışlar çok iyi bakmışlar ama dayanamamış işte..

böyle birşeyle dalga geçilir mi?

başın sağolsun o kadar iyi anlıyorum ki seni..

evdekilerin her gün gözünün içine bakıyorum aman birşey olmasın diye.. bir gün benden ayrılabilecekleri fikri bile çıldırmama yetiyor..

o çok mutlu yaşamış senin gibi bir annesi olmuş.. sevilmiş aç kalmamış hiç acı görmemiş.. bunları düşün mutlu öldü de.. melek olan diğer kardeşleriyle şimdi hiç bir acının olmadığı hiç aç susuz kalmadıkları üşümedikleri bir yerdeler..

Başınız saolsun, acınızı derinden paylaşıyorum.
Zordur.
Benimde evde bir kedim var, 4 ay önce sokakta bulduk minicikti. bende 2 hafta önce düğünüm oldu. yazınızı okurken onun yokluğunu düşündüm gerçekten çok acı...ama güzel bir anı bırakmış size paticik.

basınz sagolsun ... ne desem bılemedım cnkı ne dersem dıyım yoklugun doldurmayacak bu ortada Allah sabır versın

Başın sağolsun, ne kadar acı çektiğini anlayabiliyorum. Benim de kedim var çalıştığımız için malesef evde yalnız kalıyor bütün gün. Her akşam kapıyı açarken kalbim pırpır eder Allah korusun.
Senin durumunda hiiiç dalga geçilecek birşey yok ama malesef o düşüncede insanlar var, bir hayvan için bu kadar üzülünebilir mi? bunu anlamazlar...o sevgiyi, o dostluğu tatmadıkları için anlayamazlar...
Ben bugün koskocaman bir ağacın tam bir saat uğraşılarak kesilişine tanık oldum ve ürperdim...resmen ağlayasım geldi. İnsan, hayvan veya ağaç...hepsinde hissettiğim aynı...can sonuçta.

Ay cok uzuldum canim. Allah sabir versin sana. Benimde kopegim var evliligimin 3cu haftasi esim bana hediye almis.
Ve burda belki sacma bulanlar da olabilir ama evimizin nesesi oldu, cocugum gibi ismide RAMBO.
Kendimi senin yerine koydum kafayi yerdim herhalde. Kib kocaman optum

çook üzüldüm (( seni okadar iyi anlıyorumkı aşırı derece hayvan sevgısı olan bı ınsan olarak senı cok ıyı anlıyorum .. canın yanıcak hep onu arıycak zamanla acın kullenıcek Allah n takdiri ((

Bende birkaç kere yaşadım, çok üzüldüm seslerini duyuyor gibi oldum.Hasta olup acı çekerek yaşamaları daha kötü sonuçta yaşlanıyorlar, ben kendimi böyle teselli ediyorum, yada ettiğimi sanıyorum bilmiyorum.

ahhh cnm anlamaz mıyız ya niye saçma gelsin benimde tavşanım ölmüştü oturup ağlarken millet yaptığımı çok saçma bulmuştu oda bi can ya
hayvanları sevmeyen insanları nasıl sevebilir ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…