6 senede aldığım 50 kilo sonucunda 75-80 kilodan 130 kiloya ulaşmayı başardım. Yaşadığım duygusal çöküntüler beni sürekli yemeye itti. Kilo aldıkça aldım, aldıkça aldım ve sonunda tartıda bu rakamı da görmüş oldum. Dışarı çıkmak bile istemiyorum, kendi arkadaşlarımla görüşemiyorum. Dışarıda yürümek tam bir kabus oldu. İnsanlarla göz göze gelmek istemiyorum. Yürürken kilolarım her an aklımda. Eve geldiğimde kendimi buzdolabının önünde buluyorum. Bu duygusal açlık beni tamamen bitirdi. Daha önce diyet yaptım ancak verdiysem de geri aldım. O eski günlerimi özlüyorum. 40-42 beden olmaktan şikayet ettiğim günleri. Eski fotoğraflarıma bakıyorum, sonra aynaya bakıyorum kendimi tanıyamıyorum. Bu ben miyim diyorum. Aynaya baktığımda göreceğimi hayal ettiğimden bile daha fena durumdayım. Bu çıkmazdan artık kurtulmak zorundayım biliyorum. Bir yerden başlamak için sizlerin de desteğine ihtiyacım var. Yaklaşık 4-5 gündür sürekli araştırıyorum ve diyet yapmak yerine sağlıklı beslenmeye karar verdim. Kendimi kısıtlamayacağım. Yavaş yavaş da olsa zayıflayacağımı biliyorum. Bu uzun yolculukta deneyimlerimi sizlerle de paylaşacağım. Bundan 1 yıl sonra bu konunun altına yeniden 80 kilo olduğumu yazmak ve kendimle gurur duymak istiyorum. Bunu yapacağım, sizlerin de desteğini bekliyorum. Bu süreçte ne yaptığımı, ne yiyip içtiğimi buradan paylaşacağım, takip etmek, bana katılmak isteyen olursa buradan yazışabiliriz.