- Konu Sahibi knowyourself
iyi bayramlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çoook sevindim vanım kilo almamana ben 1kg almışım ama çabuk gider diye umuyorum bu hafta düzenli beslenirsem hemen veriririm umarım.. ama ben de çok dikkat etmedim bayram boyunca yediklerime...iki gündür yemediğim kalmadı. baklava börek et.
bayram bu ya yenilsin napalım. ama sabah tartıda bir yusuf durumu oldu tabii.sonuç:94.4
aynıyım şimdilik. ara bildirim bu kadar hadi bakalım öpüldünüz.
gider canım başka çaremiz yok öyle böyle gidecekler.:)çoook sevindim vanım kilo almamana ben 1kg almışım ama çabuk gider diye umuyorum bu hafta düzenli beslenirsem hemen veriririm umarım.. ama ben de çok dikkat etmedim bayram boyunca yediklerime...
önemli olan zaten yağın azalması ve incelmek bence kiloya çok takılma 16cm toplamda mı bölgesel mi?size 1 iyi bir kötü haberim var. kötüden başlıyım. plates hocam beni tarttı bugün kilom geçen ayla aynı çıktı. yarın sabah tartılıyım bi.herhalde 1 kilo almışım bayramda.
iyi haber hiç kilo vermememe rağmen tam 16 cm incelmişim.ve yağ oranım düşmüş kas oranım artmış. çoook iyi dedi hocam. harika gidiyorsunuz dedi sağ olsun hep motive eder. iç yağlarda erimeye başladı dedi![]()
toplamda canım belden 3 kalça 3 kollardan birer bacaklardan boynum bile 1 cm incelmiş düşün yani.önemli olan zaten yağın azalması ve incelmek bence kiloya çok takılma 16cm toplamda mı bölgesel mi?
çok güzel canım önemli olan incelmek önemli olan tartı değil beden bence:)toplamda canım belden 3 kalça 3 kollardan birer bacaklardan boynum bile 1 cm incelmiş düşün yani.
tamam canım sağol. ben hala 94.1 filan çıkıyorum tartı da 3 yukarı 2 aşağı. ama yemem arttı. itiraf edeyim. hele son bir haftadır aşure yiyorum.Sabirla devam canim bi arkadasim 40 kilo verdikten sonra 1 yil 90 da takilmis ama diger yil 60 kadar inmis yeterki koru yeterki alma moral bozma yeterki