14.04.2010 çarşamba doğuma giriyorum

_BERAY_

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2007
1.571
35
643
47
kasık ağrısı bel ağrısı çift çizgi kan testi mide bulantısı kusmalar derken
9 ay doldu kısmetse çarşamba günü doğuma giriyorum sezeryan
heyecan korku hepsini karısık yasıyorum suan
benim için dua edin ne olur
ALLAH herkezi bi avazda kurtarsın hayırlı doğumlar nasip eylesin inş.

Canım Allah yardımcın olsun bebişini sag salim kucagına al bizede bol bol dua et olurmu şimdiden hayırlı olsun

Allah yardimcin olsun,bebisinde sende sag saglim kurtulun insallah.Darisi da basimiza,Allahim mutlu dogum haberleri vermeyi hepimize nasib etsin.

Rabbim yardımcın olsun arkadaşım sağlıkl kucağına almayı nasip etsin rabbim işallah :Saruboceq:

rabbim kolay doğumlar nasip eğlesin canım:ecrin_bebek:

canım hayırlı doğumlar sağsağlim tatlışına kavuşursun.canım kaçıncı haftada sezeryana giriyosun.sen mi istedin drun mu sezeryan dedi.bende 34 haftalık hamileyim.inşallah senin gibi mutlu sona ulaşırız ben ve tüm arkadaşlarım.

hayırlı doğumlar allah seni ve bebeğini sağlıklı bir şekilde kurtarsın darısı bizim başımıza hayırlı haberlerini bekliyoruz :ecrin_bebek:

canım benim Allah hayırlısıyla hem seni hem de bebişini kurtarsın inşallah. hayırlı, sağlıklı ve sorunsuz bir doğum geçirmeni dilerim. darısı benim ve tüm hamilelerin de başına inşallah...

Allah kurtarsın hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah.

canım Allah kurtarsın.<inşallah bebeğinle sağlıklıca kavuşursun.darısı tüm hamilelerin başınahihoyyytzemuszemus:teytey:

canım allah yardımcın olsun, ıcını ferah tut bebısıne kavusmana az kaldı, sımdıden tenrık ederım darısı tum bebs ısteyenlerın basına ..

rabbim gözünü açıp kapayıncaya kadar kurtarsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…