çok teşekkür ederim herkes için dua ediyorumCanım Allah yardımcın olsun bebişini sag salim kucagına al bizede bol bol dua et olurmu şimdiden hayırlı olsun
amin cnm inş.canım allah senin ve bebişinin yardımcısı olsun
amin cnm inş kısmetse mutlu haberlerle döneriz inşAllah yardimcin olsun,bebisinde sende sag saglim kurtulun insallah.Darisi da basimiza,Allahim mutlu dogum haberleri vermeyi hepimize nasib etsin.
amin cnm inş bu yoldaki tüm insanları rabbim kurtarsın inşRabbim yardımcın olsun arkadaşım sağlıkl kucağına almayı nasip etsin rabbim işallah :Saruboceq:
amin cnm inş.rabbim kolay doğumlar nasip eğlesin canım:ecrin_bebek:
38+1 de giriyorum cnm sezeryan benim ve dr'umun tercihicanım hayırlı doğumlar sağsağlim tatlışına kavuşursun.canım kaçıncı haftada sezeryana giriyosun.sen mi istedin drun mu sezeryan dedi.bende 34 haftalık hamileyim.inşallah senin gibi mutlu sona ulaşırız ben ve tüm arkadaşlarım.
amin cnm darısı tüm hamişlerin basına inşhayırlı doğumlar allah seni ve bebeğini sağlıklı bir şekilde kurtarsın darısı bizim başımıza hayırlı haberlerini bekliyoruz :ecrin_bebek:
inş sorunsuz bir doğum geçiririm dualarınız benimle olsuncanım benim Allah hayırlısıyla hem seni hem de bebişini kurtarsın inşallah. hayırlı, sağlıklı ve sorunsuz bir doğum geçirmeni dilerim. darısı benim ve tüm hamilelerin de başına inşallah...
amin cnm inşbebişinle ikinize hayırlı ve sağlıklı doğum nasip eylesin rabbim
inş cnm tek temennim ve duam oAllah hayirlisini nasip etsin, saglikla bebeginize kavusursunuz insallah..
amin cnm teşşekkür ederimrabbım ıkınızıde sag salım kurtarsın hayırlı dogumlar
Rabbim senin ve bebişinin yardımcısı olsun canım.hayırlı ve kolay doğumlar diliyorum.
teşşekkür ederim darısı tüm hamilelerin basına inşcanım allah yardımcın olsun, ıcını ferah tut bebısıne kavusmana az kaldı, sımdıden tenrık ederım darısı tum bebs ısteyenlerın basına ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?