14+5 haftalık gebelikte karın ve kasık ağrısının birden kesilmesi normal midir ?

Aysegul92

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2022
37
22
18
33
Gebeliği öğrenme sebebim olan ve üç gündür hissetmediğim kasık ağrılarım beni endişelendiriyor. Bir sonraki randevum 2 hafta sonra. Bu süre boyunca beklemeli miyim. Tecrübesi olanlar fikir verebilir mi?

Belirtiler bir anda kesilebilir ve bir anda tekrar ortaya çıkabilir. Ben şu an 10 haftalığım ve bütün belirtilerim 0’a indi.

Bugüne kadar kesintisiz hep ağrım olduğu için biraz tedirginim açıkçası. Bu durum kendimi hep hamile hissetmeme sebep oluyordu sağa sola dönerken bile ağrım olurdu. Şuan resmen eski hayatıma dönmüş gibiym. Bulantım zaten azalmıştı epey. Sadece göğüslerimde dolgunluk kaldı. Onun dışında tüm belirtilerim kayboldu

Rahim yukari ciktigi icin agrulariniz kesilmis olabilir bunlar guzel seyler ikinci trimestire girdiginiz icin en rahat hamileligin donemi yasandigi zamanlar bende hamile oldugumu unutuyorum bebek hateketlerini hissedince hatirliyorum 18. Haftada insallah hareketlerini hissedimce daha rahat eder iciniz sirt ustu uzanip hergun kontrol edin rahimin git gide yukariya dogru geldigini goreceksiniz

Gebeliği öğrenme sebebim olan ve üç gündür hissetmediğim kasık ağrılarım beni endişelendiriyor. Bir sonraki randevum 2 hafta sonra. Bu süre boyunca beklemeli miyim. Tecrübesi olanlar fikir verebilir mi?
Bende de öyle olmuştu, kesilince acaba bir şey mi oldu diyor insan. Çok merak ettiyseniz yeni bi randevü alın daha yakın zamana içiniz rahatlar

Back
X