Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim buyuk kizimda oyleydi.bebekligi iyiydi tombis tombis..sonra dis istahsizligi ve damak tadi gelisimi basladi yemek secti yemedi.1 yasinda 10 kiloydu.18 aylikken 10.200 dusun artik..boyuda uzamisti kilo almayinca cok kotu gorunuyordu..dr a gittim.agzina yemek tutmayin kendi yesin,masaya oturtun eline kasigi verin yarim saat bekleyin,doksun acsin,ister yesin ister yemesin yarim saat sonra sofrayi toplayin 3 ogun bunu yapin asla siz vermeyin,1 hafta dayanmaya calisin dedi.2 gun dayandik cok zordu yemiyor goruyorsun.2.gunun aksami acliktan kasik kasik goturdu yemeyi.birazda artik onun sevdigi seyleri yapmaya gayret eettim,sunu yiyecek bunu yiyecek diye inatlasmadim dahada tiksinmesin diye..masallah simdi iyi.3 yasinda 16 kiloya yaklasti..boyuda yasitlarina gore iyi.ama yuzu cok minyon :)) yuz yapisi oyle..sanki kucukmus gibi duruyor ilk bakinca :))
benim kızımda öyle görseniz. yaşıtlarına göre çok minyon. zorla yemek yediriyorum ama öğün atlamadan almıyor ne kilo nede boyu uzuyor. komşumun kız var 2 ay büyük ondan kız yaşından çok iri ve büyük benim kızım yanında oyuncak bebek gibi kalıyor. taktiğnizi deneyecem bakalım belki işe yara. çünkü tek tek yediemiyorum hala kahvaltıda karışım veriyorum hergün çorba yapaıyorum bizim yediğimizi yemiyor. deneyecem.
canım bugün tek tek verdim ama yumurtanın beyazını yedi ve bi kaç parça peynir yedi başka bişi yok yani ben karşımın içine yumurta sarısı büyük parça beyaz peynir pekmez yada bal tereyağ ve süt koyuyorum bunları tek tek yemesi imkansız
kızlar kızım 14 aylık 10 kilo zayıf duruyo ama iştahsız malesefki...
sabah yarım kase bebe büskivili karışım yiyiyo öğlen 1 muza yakın muz yiyiyo ballı öğlen yarım kase çorba 3 danino öğlenden sonra akşam yine ufak tefek şeyler yatmadan da muhallebi...ii mi sizce