• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14 aylık kızım 10 kilo normalmi...kaygılanıyorum

rodica

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2010
108
0
46
İstanbul
kızlar kızım 14 aylık 10 kilo zayıf duruyo ama iştahsız malesefki...
sabah yarım kase bebe büskivili karışım yiyiyo öğlen 1 muza yakın muz yiyiyo ballı öğlen yarım kase çorba 3 danino öğlenden sonra akşam yine ufak tefek şeyler yatmadan da muhallebi...ii mi sizce

bence kendini üzme çocuğun yapısı öyledir benim kızım 20 aylık 10 kilo yapacak bişey yok herşeyi normal olduktan sonra kiloyu fazla takma bence...

sağlığı yerinde ise problem etme. bende çok zayıf olduğunu düşünüyorum ama drumuz normal diyo. ben zayıfım baabsıda zayıfmış zamanında birazda genetik. yapacak bişey yok oyüzden, o kadar çaba sarfediyorum ki görsen ama olmayınca olmuyor. canları sağolsun gerisi boş

benim buyuk kizimda oyleydi.bebekligi iyiydi tombis tombis..sonra dis istahsizligi ve damak tadi gelisimi basladi yemek secti yemedi.1 yasinda 10 kiloydu.18 aylikken 10.200 dusun artik..boyuda uzamisti kilo almayinca cok kotu gorunuyordu..dr a gittim.agzina yemek tutmayin kendi yesin,masaya oturtun eline kasigi verin yarim saat bekleyin,doksun acsin,ister yesin ister yemesin yarim saat sonra sofrayi toplayin 3 ogun bunu yapin asla siz vermeyin,1 hafta dayanmaya calisin dedi.2 gun dayandik cok zordu yemiyor goruyorsun.2.gunun aksami acliktan kasik kasik goturdu yemeyi.birazda artik onun sevdigi seyleri yapmaya gayret eettim,sunu yiyecek bunu yiyecek diye inatlasmadim dahada tiksinmesin diye..masallah simdi iyi.3 yasinda 16 kiloya yaklasti..boyuda yasitlarina gore iyi.ama yuzu cok minyon :)) yuz yapisi oyle..sanki kucukmus gibi duruyor ilk bakinca :))

benim buyuk kizimda oyleydi.bebekligi iyiydi tombis tombis..sonra dis istahsizligi ve damak tadi gelisimi basladi yemek secti yemedi.1 yasinda 10 kiloydu.18 aylikken 10.200 dusun artik..boyuda uzamisti kilo almayinca cok kotu gorunuyordu..dr a gittim.agzina yemek tutmayin kendi yesin,masaya oturtun eline kasigi verin yarim saat bekleyin,doksun acsin,ister yesin ister yemesin yarim saat sonra sofrayi toplayin 3 ogun bunu yapin asla siz vermeyin,1 hafta dayanmaya calisin dedi.2 gun dayandik cok zordu yemiyor goruyorsun.2.gunun aksami acliktan kasik kasik goturdu yemeyi.birazda artik onun sevdigi seyleri yapmaya gayret eettim,sunu yiyecek bunu yiyecek diye inatlasmadim dahada tiksinmesin diye..masallah simdi iyi.3 yasinda 16 kiloya yaklasti..boyuda yasitlarina gore iyi.ama yuzu cok minyon :)) yuz yapisi oyle..sanki kucukmus gibi duruyor ilk bakinca :))

benim kızımda öyle görseniz. yaşıtlarına göre çok minyon. zorla yemek yediriyorum ama öğün atlamadan almıyor ne kilo nede boyu uzuyor. komşumun kız var 2 ay büyük ondan kız yaşından çok iri ve büyük benim kızım yanında oyuncak bebek gibi kalıyor. taktiğnizi deneyecem bakalım belki işe yara. çünkü tek tek yediemiyorum hala kahvaltıda karışım veriyorum hergün çorba yapaıyorum bizim yediğimizi yemiyor. deneyecem.

Benim kızımda bebekken zayıftı taki 4 yaşında kreşe vermek zorunda kalıncaya kadar.Orda ilk günler iyice zayıfladı.Sonra kilo almaya başladı halen kilolu.Orda mecbur kendi yiyordu.Yani aslında yemek konusunda ısrar etmeyince kilo alıyorlar onu anladım.Birde aktarlardan dirençi arttıran macunlardan alın oda kilo aldırıyor.

Aklıma geldi gülesim geldi sizinlede paylaşayım.Kızkardeşim ikiz oğulları zayıf diye bildiğimiz salata kaselerinde kocaman şeylerde her bir çocuğa ayrı hazırlamak şartı ile çorba içiriyordu.İçine ekmekte doğruyordu.Kase kafam kadardı resmen.Ben 3 öğün yiyemezdim o kadarını.Çocuklar halen zayıf.:9:Birazda yapı meselesi.

benim kızımda öyle görseniz. yaşıtlarına göre çok minyon. zorla yemek yediriyorum ama öğün atlamadan almıyor ne kilo nede boyu uzuyor. komşumun kız var 2 ay büyük ondan kız yaşından çok iri ve büyük benim kızım yanında oyuncak bebek gibi kalıyor. taktiğnizi deneyecem bakalım belki işe yara. çünkü tek tek yediemiyorum hala kahvaltıda karışım veriyorum hergün çorba yapaıyorum bizim yediğimizi yemiyor. deneyecem.

bende senle aynı durumdayı karşım çorba hergün onları veriyorum

15 gün sonra 21 aylık olucaz bizde 10500 kiloyuz. Sağlıklı olsun kilo o kadar önemli değil. Önceden çok kafama takıyordum şimdi takmıyorum. Kahvaltıda neden karışım yediriyorsunuz?

canım bugün tek tek verdim ama yumurtanın beyazını yedi ve bi kaç parça peynir yedi başka bişi yok yani ben karşımın içine yumurta sarısı büyük parça beyaz peynir pekmez yada bal tereyağ ve süt koyuyorum bunları tek tek yemesi imkansız

BENİM KIZIMDA 15 AYLIKKEN 10,500 GR.DI
geçen sene kışın arısütü balppolen karışımı vermiştim o biraz toparladı.
26 aylıkken 13,600 gr olmuştu. sonra köye gittik ve rotavirüse yakalandı ve 2 kiloya yakın kaybetti:( :43::43: eve döndüğümüzde 12 kiloydu :(((
burdan bi arkadaşın tavsiyesiyle (Allah razı olsun ondan) demir içerikli bi şuruba başladım ve şükürler olsun kilo almaya başladı. şuan 33 aylık 14,700 gr.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

canım bugün tek tek verdim ama yumurtanın beyazını yedi ve bi kaç parça peynir yedi başka bişi yok yani ben karşımın içine yumurta sarısı büyük parça beyaz peynir pekmez yada bal tereyağ ve süt koyuyorum bunları tek tek yemesi imkansız

Anlıyorum seni karışım yiyince için daha rahat ediyor. Hepsinden yemiş oluyor. Biz hiç karışık yemedik. Haşlanmış yumurtanın sarısını bizde yemiyoruz bende omlet, krep, menemen, yumurtalı ekmek tarzında yapıyorum biraz olsun yiyor. İştahsız çocuk çokkkk zorrrr

normal dert edecek birseyok.benim kizim 1 yasinda 10.500 du.sonra hastalandi.9.600 oldu.simdi 17 aylik neredeyse 11 kilo.onemli olan saglik.benim kaynimin oglu 2.5 yasinda 10.500.masallah saglik sorunu yok........:49:

kızlar kızım 14 aylık 10 kilo zayıf duruyo ama iştahsız malesefki...
sabah yarım kase bebe büskivili karışım yiyiyo öğlen 1 muza yakın muz yiyiyo ballı öğlen yarım kase çorba 3 danino öğlenden sonra akşam yine ufak tefek şeyler yatmadan da muhallebi...ii mi sizce

Slm benim de 14 aylık bir oğlum var ve sadece 9 kg çok iştahsız sürekli emmek istiyor o yüzden de bişey yemiyor bence bebeğinin kilosu gayet güzel ben de bi 10 kg görsem daha ne isterim

benim kızımda 14 aylık 9 kilo
dişlerden falanda bu ara iştahsız pek alamadı
doktora sordum yok dedi çok iyi dedi biz obez şişko çocuklardan hiç hoşlanmıyoruz naapacaksın kof şişmanlığı dedi
nasıl besliyorsanız aynen devam et dedi
içim biraz olsun rahat etti böyle konuşunca

Back
X