gecmis olsun umarim kiziniz biran önce yürümeye baslar
cnm benim eltimin oğluda 2 yaşında yürüdü ve ondan önce popsunun üstünde ilerliyodu böle alıştı birazda sonra yürüdü ama çok geç elitmde hamileliğinde süt içmemiş oğluda çok yemedi bencede kalsiyum kemikler için önemli ama yürü cnm yürüteç kullanıyomusun
benim kızımda 16 aylık,hamilelikte çok süt içtim normalde de severim.kızım da süt seviyor ama halen yürümüyor:sinifsinif:.adım atamıyor,son bir aydır tek başına 1-2 dakika ayakta durabiliyor o kadar...doktorumuz 21 aylığa kadar normal dedi,genetik olabilir,bebeklerin %3 kadarı geç yürür dedi.ama avunamıyorum,seni çok çok iyi anlıyorum:teselli: 18 aya kadar beklicem yürümezse test yaptırıcam..
Canım senin kızında biran önce yürür inşallah.Aslında bebekten bebeğe değişir ama başka bebekleri koşarken görünce üzülmemek elde değilSinirlendiği zaman veya canı istediğinde kızımda 1-2 dakkika ayakta duruyor ama dengeli değil.Umarım en kısa sürede ikiside yürür.Güzel haberlerini bekliyorum.
slm arkadaşlar,
yazılarınızı okudukça bende eskiye gittim, çocuklarımız canlarımız bizim. benim kızım şimdi 4 yaşında. birde oğlum var 7 aylık:)
kızım aynen dediğiniz gibiydi emeklemedi yuvarlanıyodu :) 16 aylıkkende taytaya başladı inanın büyütecek kadar sorun değilmiş o zamanlar çok üzülüyodum tabii. şimdi çevremde böyle sorunu olanlara söylüyorum lütfen kendinizi üzmeyin her çocuk bir değildir onlar zamanını çok iyi biliyor ve çok akıllılar.yeterki sağlıklı olsunlar tabiiki yine doktorunuzla görüşüyosunuzdur eminim. bende iyi haberlerinizi bekliyorum.
arkadaşımın oğlu 2 yaşında yürüdü, şu an 3 yaşında gayet sağlıklı ve normal bi bebek
canım bilinenin aksine yürüteç yürümeyi geçiktirir öncelikle yürüteçten vazgeçin.halının üzerinde kendi kendine çabalayan bebekler daha erken yürürler çünkü kasları daha çabuk gelişir..
ayrıca testlerde de bir sorun çıkmadıgına göre endişelenme poposunun üstünde gezinen bebekler emeklemeden yürümeye başlarlar..bir bebek 18 aylıga kadar yürümeyebilir.
yürüteç e bir daha bindirme kendi kendine evde dolaşsın bak görürsün yakında yürür.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?