- 9 Nisan 2009
- 180
- 3
- 116
Kızımda 6 aylıkken tesbit edilen süt ve süt ürünlerine karşı elerji var.O yüzden ne o nede emzirdiğim için ben süt ve her türlü süt ürünlerini tüketemiyoruz.Doktor bu eksiğini kapatabilmesi için raporla alınabilen Neocat adlı bir özel mama verdi.O zamandan beri onu kullaıyoruz.Zaten iştahlı bir bebek değil yemekleride zorlamama rağmen fazla tüketmiyor.Doğduğunan beri takip eden bir doktorumuz vardı.Kasları çok esnek olduğu için yürümesi geçikebilir dedi.Zaten hertürlü rontgen ve gözlem yapıldı.Ama 14 aylık olmasına rağmen halen yürümüyor.Emekleme işinide poposunun üzerinde zıplayarak yapıyor.(Küçükken bende bu şekilde ilerlemişim)Önceleri sabırlı olmalıyız diye bekilyordum.Ama doktorumuz doğu hizmeti sebebiyle ayrılınca başka doktora götürdük.Kalsiyum eksikliğinden dolayı yürümesi geçikebilir dedi.Salı günü test yapılacak ama benim çok sıkkın.Eğer bu sebepten dolayı ie hem kendimi hemde eski doktorumuzu affetmeyeceğim.Bu tip bir sıkıntı yaşayan var mı?Dışardan kalsiyum ilacı almaya başladım ki sütümden onada geçsin.Bebeğinde kalsiyum ilacı kullanan var mı?Ne bilim offf?