- 16 Mayıs 2015
- 1.250
- 17.585
- 208
- Konu Sahibi Nicki Mouse
-
Amin canım. İnşiallah Rabbim yardım etsin. Nasıl nefesim kesiliyor sanki. Rabbim çaresiz dert vermesin ama. Ne kadar zor.Çok geçmiş olsun, Allah acil şifa versin. Bu kadar karamsar olmayın, iyi düşünün iyi olsun. Belki dedikleri gibi kendi kendine geçecek ve kötü birşey olmayacak. Evet evlat söz konusuysa insan hep en kötüsünu düşünüyor ama siz bı takip edin. Olmadı başka doktorlara da gösterin.
Amin. Dediğin gibi Allah derman aratmasin. Ne olursa olsun çaresi var öyle düşün.Amin canım. İnşiallah Rabbim yardım etsin. Nasıl nefesim kesiliyor sanki. Rabbim çaresiz der vermesin ama. Ne kadar zor.
İnşiallah arkadaşım. Nasıl bir korku bu böyle. Allahım yardım etsin yavruma.Amin. Dediğin gibi Allah derman aratmasin. Ne olursa olsun çaresi var öyle düşün.
Allah razı olsun arkadaşım. Bittik ailecek çok zor. Dua edin nolur.Allah şifa versin kuzuya , lütfen kendinizi de suçlamayın , İnşallah gerek kalmadan kendi kendine yok olur
Ablacım dua edin nolur. Pazartesi doktora gidicez tekrar.Gelmiş geçmiş olsun canım , İnşAllah bi şey yoktur içini ferah tut ..
Bilmiyoruz ki canım. Akciğere nefes borusuna kaçmış olabilirmiş. Gözükmedi filimde gözükmezmiş zaten. Pazartesi bakcaklar tekrar. Çok kötüyüm.Cok gecmis olsun
Ben fistigin nerde kaldigini pek anlayamadim
Filmde gozuktu mu fistik?
İnşiallah kardeşim inşiallah.Orada fıstık olduğu kesin değil, değil mi?
İnşallah yoktur da hiçbir işleme gerek kalmaz.
Insallah yoktur biseyi , cok iyi anliyorum siziBilmiyoruz ki canım. Akciğere nefes borusuna kaçmış olabilirmiş. Gözükmedi filimde gözükmezmiş zaten. Pazartesi bakcaklar tekrar. Çok kötüyüm.
Ablacım dua edin nolur. Pazartesi doktora gidicez tekrar.
İnşiallah kardeşim. Allah razı olsunInsallah yoktur biseyi , cok iyi anliyorum sizi
Cok cok gecmis olsun
Tabi ki ederim arkadaşım geçecek inşallah sen gönlünü ferah tutAllah razı olsun arkadaşım. Bittik ailecek çok zor. Dua edin nolur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?