14 Aylık Kızım

Canım İnşAllah kötü bi şey çıkmaz , seve seve dua ederim ablacım Rabbim evlatlarını sana bağışlasın İnşAllah ..
Amin ablam allah razı olsun. O kadar ihtiyacım var ki. Pazartesi doktora gidicez. Allahım iyi şeylerle karşılaştırsın

Rabbim tez zamanda hayırlısıyla şafi ismi şerifiyle şifa versin canım benim.
İçini ferah tut, inşallah hiçbir şey yok. İnşallah benim minik kuzum çok çok iyi olacak.
Her zaman dualarımdasınız kardeşim.
Sen korkma, cesaretli ol. Ben inanıyorum bizim minik kuzumuz iyileşecek.

İnşiallah kuzum. Nasıl korkuyorum nasıl.
Allah razı olsun kardeşim. İnşiallah geçer hayırlısıyla

Merhaba. Fıstık çok alerjik bir besin. Gıda alerjileri hırıltılı solunum, oksuruk yapabiliyor. Belki bebeğinizin boğazında kalmamistir da fıstığa alerjik tepki gösteriyordur oksurerek. Bir çocuk alerji doktoruna gorunebirsiniz.

Hayırlısıyla geçsin inşiallah arkadaşım. Bi sorayım onuda. Pazartesi günü doktora gidicez allahın izniyle.
Allahım şifa versin yavruma. Nasıl üzgünüm

Cook gecmis olsun. InsaAllah saglikla atlatir ama siz kendinizi bu kadar yipratmayin cnku olabiliyor boyle seyler.

Cook gecmis olsun. InsaAllah saglikla atlatir ama siz kendinizi bu kadar yipratmayin cnku olabiliyor boyle seyler.
İnşiallah arkadaşım hayırlısıyla bi geçseydi. İyi şeyler düşünmek istiyom ama bi korku kaplıyor içimi. Nasıl ama anlatamam düşün ağla cok korkuyorum.
Allahın şifa versin inşiallah.
Sanada Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin kardeşim. Allahim sağlıklı sıhhatli bu şekilde evladını kucağına almayi nasip etsin inşiallah

cok gecmis olsun. hirilti hemen o aksam mi basladi???

benim kardesimde böyle oldu. ozamanlar en fazla bir yasindaydi. anannem o an panik yapip cocugun agzina suyu dayadikca dayadi. ve bu yüzden findik taneleri cigerin tamamen derinine inmis ve iyice yumusamis. doktor demisti. eger tüm gitseydi cigere ozaman islem bukadar zor olmazdi diye. brunoskopiyle aldilar cogunu bir tane parcayi alamadilar ciger cok zarar görür diye. ilerde öksürdükce ciger atar dediler. sadece bi tane cok kücük parca kaldi diye. ama islemden sonra hirilti hemen gecti.

cok kötü bir durum seni okadar iyi anliyorumki. annemde ne kadar aglamisti

sadece söyleye bilicegim lütfen cok iyi bir doktor bul o karar versin.

ama icini ferah tut su an 18 yasinda ve cok sükür cigerden sorunu yok.

Aminn Allah razi olsun. Evlat olunca insan dusunmeden edemiyor tabi. Ama benmde 1 yasinda kizim var. ve sende biliyosun ki eline gecirdiklerini hemen agizlarina goturmek de uzmanlar. Surekli pesindeyiz sende oylesindr o yuzden kendini suclama canim

Bir arkadaşımın akciğerine gitmişti fıstık operasyonla aldılar. Yani tetkiklerden korkmayın, hepsi doğru tedaviyi yapmak amaçlı. Miniğe Allah şifa versin. İnşallah kötü bir şey çıkmaz.

Oncelikle geçmiş olsun benim büyük kızıma 14 gunlukken yapıldı bronkoskopi reflü teşhisi konmuştu ama yemek borusu ile nefes borusu arasında delik olabileceği ni düşünüp yaptirmislardi
Merak etmeyin korkacak kadar büyük bi işlem değil genel anestezi verilmişti benim minnacik kızıma küçücük dozda 5 dk da bitti bile..
Anestezi öncesi aç gitmek çok önemli ben 14 günlük bebeği 6 saat açlikla götürmüştüm ahh ne zordu o zamanlar şükür bugünkü sağlığımiza..
(Canınızı sikmayin günümüzde bu tür şeyler basit sağlık problemi olarak görülüyor istanbuldaysaniz her hastane yapmıyor 2 tane hastane var sanırım yapan önerebilirim istanbuldaysaniz)

Canım benim o kadar iyi geldi ki dediğin. İnşiallah geçer yarabbim evladıma şifa versin. Bizimkide çiğniyordu ablası telefonu alınca ağlamaya başladı o zaman kaçırdı.

Korkuyorum ister istemez çok. İnşiallah bi geçseydi hayırlısıyla

Aminn Allah razi olsun. Evlat olunca insan dusunmeden edemiyor tabi. Ama benmde 1 yasinda kizim var. ve sende biliyosun ki eline gecirdiklerini hemen agizlarina goturmek de uzmanlar. Surekli pesindeyiz sende oylesindr o yuzden kendini suclama canim
Aynen arkadaşım. İnan ki 2 tane evladım var. Allahım herkesin evladını bizimde evladımızı bağışlasın.
Affedersin yalnız bırakmamak adına tuvalete gitmediğim zaman oluyor.
Ama insanin aklına hemen en kötüsü geliyor. Hayirlisiyla bi atlatsaydık.

Bir arkadaşımın akciğerine gitmişti fıstık operasyonla aldılar. Yani tetkiklerden korkmayın, hepsi doğru tedaviyi yapmak amaçlı. Miniğe Allah şifa versin. İnşallah kötü bir şey çıkmaz.
İnşiallah canım. Aminn anlatınca başka hiç bir belirti olmadığı için. İnsan direk ona yoruyor. Burun akması cartı curtu ne bilim hiç bir hastalık belirtisi yok.inşallah pazartesi hayırlı sonuç alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…