- 16 Mayıs 2015
- 1.250
- 17.585
- 208
- Konu Sahibi Nicki Mouse
-
Amin ablam allah razı olsun. O kadar ihtiyacım var ki. Pazartesi doktora gidicez. Allahım iyi şeylerle karşılaştırsınCanım İnşAllah kötü bi şey çıkmaz , seve seve dua ederim ablacım Rabbim evlatlarını sana bağışlasın İnşAllah ..
Cimlemizden canım .Amin ablam allah razı olsun. O kadar ihtiyacım var ki. Pazartesi doktora gidicez. Allahım iyi şeylerle karşılaştırsın
İyı ki varsınız. Ne mutlu ki dua eden.bir sürü arkadaşım var. Allah hepinizden razı olsun arkadaşım.Tabi ki ederim arkadaşım geçecek inşallah sen gönlünü ferah tut
İnşiallah ablam inşiallahCimlemizden canım .
İnşAllah güzel haberler verirsin ..
İnşiallah kuzum. Nasıl korkuyorum nasıl.Rabbim tez zamanda hayırlısıyla şafi ismi şerifiyle şifa versin canım benim.
İçini ferah tut, inşallah hiçbir şey yok. İnşallah benim minik kuzum çok çok iyi olacak.
Her zaman dualarımdasınız kardeşim.
Sen korkma, cesaretli ol. Ben inanıyorum bizim minik kuzumuz iyileşecek.
Hayırlısıyla geçsin inşiallah arkadaşım. Bi sorayım onuda. Pazartesi günü doktora gidicez allahın izniyle.Merhaba. Fıstık çok alerjik bir besin. Gıda alerjileri hırıltılı solunum, oksuruk yapabiliyor. Belki bebeğinizin boğazında kalmamistir da fıstığa alerjik tepki gösteriyordur oksurerek. Bir çocuk alerji doktoruna gorunebirsiniz.
Cook gecmis olsun. InsaAllah saglikla atlatir ama siz kendinizi bu kadar yipratmayin cnku olabiliyor boyle seyler.Hepinize merhaba kızlar.
Ne üzücü ki böyle bi konuyla burdayım. Allahım bağışlarsa biri 5 buçuk yaşında biri 14 aylik kızım var.
Büyük olan geçen hafta fıstık yerken küçükte aldı. İnsanın basireti mi bağlanıyor derler ya sanki öyle oldu. Ben ilk kızımda 4 5 yaşına kadar böyle şeyler vermez dikkat eder dururken nasıl oldu da göz yumdum. Aklıma geldikçe nefesim kesiliyor.
Neyse kızlar tam yerken ablası elinde ki oyuncak telefonu alınca birden ağlamaya başladı. Tabi o esnada genzine kaçmış olacak ki çok öksürdü yavrum. O gün öksürünce belki tahriş olmuştur diye düşündüm. Bir gün sonra hafif bir hırıltı olunca sağlık ocağında ki aile hekimine götürdüm. Hemen antibiyotik vermeyelim. Bi hava verelim 5 gün takip edelim dedi. Verdikçe pek bi değişiklik olmadığını anladım ki başka hiç bir semptom yok. Burun akıntısı,tıkanıklığı gibi. Baktım geçmiyor perşembe günü çocuk doktoruna götürdüm. Dinledi üst solunum yolu enfeksiyonu olabilir dedi. Antibiyotik, serum fizyolojik bir kaç şurup eve geldik.
Cuma günü sabah aklıma fıstık olayı geldi. Araştırdım evet olabilir. Eşime söyledim. Hemen çocuk doktoruna götürdük. Akciğer filmi istedi. Çektik ki ben çok orda farkedilceğini düşünmüyorum. Çocuk cerrahı ile görüşme yapim dedim. Filmi beraber değerlendirdiler. Şuan önemli bo semptom yok . 1 hafta bu tedaviyi uygulayalım. Geçmezse bronoskopi düşünelim belki. Şuan çok küçük ve yeni olduğu için tedavi ile emin olmadan karar vermeyelim demiş çocuk cerrahi.
Kızlar dün akşamdan beri gözümde yaş kalmadı. Brunoskopi yaptıran var mı böyle evladına. Daha önce forumlarda bir kaç şey okudum ama. Yeterli değildi.
Bir kaç doktorla görüştüm. Biri gerek olmadığını küçük olduğunu öksürtün bir gün atar diyor.
Biri zamanla vücut eritir diyor.
Biri belki enfeksiyon yapar. Bronoskopi düşünülür. Ama onu yapacak yeterli alet ve doktor var mı diyor.
Perişanım. Zor yazıyorum. Beni anlıycanızı biliyorum. Kızlar nolur bi akıl verin.
Bide nolur evladıma dua edin. Tez zamanda şifa bulsun. Rabbim nerde varsa herkese de bizede yardım etsin.
Tükendim elim hiç bir şeye varmıyor. Bişi olursa düşüncesi beni bitirdi.
Elbet korkarsın canım benim ama yine de sakin olmaya çalış.İnşiallah kuzum. Nasıl korkuyorum nasıl.
Allah razı olsun kardeşim. İnşiallah geçer hayırlısıyla
İnşiallah arkadaşım hayırlısıyla bi geçseydi. İyi şeyler düşünmek istiyom ama bi korku kaplıyor içimi. Nasıl ama anlatamam düşün ağla cok korkuyorum.Cook gecmis olsun. InsaAllah saglikla atlatir ama siz kendinizi bu kadar yipratmayin cnku olabiliyor boyle seyler.
Aminn Allah razi olsun. Evlat olunca insan dusunmeden edemiyor tabi. Ama benmde 1 yasinda kizim var. ve sende biliyosun ki eline gecirdiklerini hemen agizlarina goturmek de uzmanlar. Surekli pesindeyiz sende oylesindr o yuzden kendini suclama canimİnşiallah arkadaşım hayırlısıyla bi geçseydi. İyi şeyler düşünmek istiyom ama bi korku kaplıyor içimi. Nasıl ama anlatamam düşün ağla cok korkuyorum.
Allahın şifa versin inşiallah.
Sanada Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin kardeşim. Allahim sağlıklı sıhhatli bu şekilde evladını kucağına almayi nasip etsin inşiallah
Canım benim o kadar iyi geldi ki dediğin. İnşiallah geçer yarabbim evladıma şifa versin. Bizimkide çiğniyordu ablası telefonu alınca ağlamaya başladı o zaman kaçırdı.cok gecmis olsun. hirilti hemen o aksam mi basladi???
benim kardesimde böyle oldu. ozamanlar en fazla bir yasindaydi. anannem o an panik yapip cocugun agzina suyu dayadikca dayadi. ve bu yüzden findik taneleri cigerin tamamen derinine inmis ve iyice yumusamis. doktor demisti. eger tüm gitseydi cigere ozaman islem bukadar zor olmazdi diye. brunoskopiyle aldilar cogunu bir tane parcayi alamadilar ciger cok zarar görür diye. ilerde öksürdükce ciger atar dediler. sadece bi tane cok kücük parca kaldi diye. ama islemden sonra hirilti hemen gecti.
cok kötü bir durum seni okadar iyi anliyorumki. annemde ne kadar ağlamıştı
sadece söyleye bilicegim lütfen cok iyi bir doktor bul o karar versin.
ama icini ferah tut su an 18 yasinda ve cok sükür cigerden sorunu yok.
Aynen arkadaşım. İnan ki 2 tane evladım var. Allahım herkesin evladını bizimde evladımızı bağışlasın.Aminn Allah razi olsun. Evlat olunca insan dusunmeden edemiyor tabi. Ama benmde 1 yasinda kizim var. ve sende biliyosun ki eline gecirdiklerini hemen agizlarina goturmek de uzmanlar. Surekli pesindeyiz sende oylesindr o yuzden kendini suclama canim
İnşiallah canım. Aminn anlatınca başka hiç bir belirti olmadığı için. İnsan direk ona yoruyor. Burun akması cartı curtu ne bilim hiç bir hastalık belirtisi yok.inşallah pazartesi hayırlı sonuç alırız.Bir arkadaşımın akciğerine gitmişti fıstık operasyonla aldılar. Yani tetkiklerden korkmayın, hepsi doğru tedaviyi yapmak amaçlı. Miniğe Allah şifa versin. İnşallah kötü bir şey çıkmaz.
İnşallah güzel haberlerinizi bekliyoruzİnşiallah canım. Aminn anlatınca başka hiç bir belirti olmadığı için. İnsan direk ona yoruyor. Burun akması cartı curtu ne bilim hiç bir hastalık belirtisi yok.inşallah pazartesi hayırlı sonuç alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?