14 Aylık Kızım

Çok geçmiş olsun öncelikle umarim çabucak atlatır yavrunuz.
Eminim doktorlar değerlendirmiştir ama söyleneden geçmek istemedim. Fıstık çok alerjik bir besin. Bir ögrencim de vardı sadece bir fıstık yediğinde bile aşırı hırıltılı nefes alma, öksürük gibi belirtiler olduğunu söylemişti annesi. Ilk aklima bu geldi.

Hayırlısıyla bi atlatsaydık arkadaşım. O kadar iyi anlıyorum ki o anki korkunu.
Bende bu anesteziden çok korkuyom. Bide diyorum minicik yeni doğanlar ne zor ameliyatlar oluyor. Kendimi bi türlü rahatlatamıyorum galiba
Bu arada çanakkaledeyiz canım. İstanbul da değiliz. Çok teşekkür ederim yardımcı olmak istediğin için. Rabbim evladınla nice güzel günler görmeyi nasip etsin inşiallah

İnşiallah canım. Çok teşekkür ederim. Bi söyleyim doktora. Çocuk doktoru öyle bişiyden bahsetti ama. Durumu anlatınca kaçmış olma ihtimalini daha da önde tutuyorlar galiba

Canım allah razi olsun. Ağzına yüreğine sağlık. İnşiallah Rabbim tüm yavrularada benim yavruma da şifa versin.
Allahım hayirlisiyla evladını kucağına almayi nasip etsin canım. Sağlıklı sıhhatli gelsin minnak inşiallah

Evet bende nette okudum arkadaşım. Perşembe günü gittiğim doktorda üst solunum yolu enfeksiyonu olabilir dedi. Ama hiç bir belirti yok. Daha çok emin oldum diyebilirim ozaman . Bi geçseydi hayırlısıyla

Merhaba. Öncelikle cok. Geçmiş olsun. Rabbim acil sifalar versin. Sahsen yasamadim ama esim cocuk doktoru ve bazen böyle vakalar anlatir. Bronkoskopi yapilacaksa her zaman agir anestezi gerekmiyor.. Duruma göre anestezi sekli secilir. Cocuklara oldukca hafif kullanilir. Bronkoskopi de uzun sürmez. Her müdahale de oldugu gibi riskleri vardir. Onlari size önceden anlatıyorlar zaten. Gecen anlattigi vakada cocuk 12 aylikti daha ama orda cocugun genel nefes alma sorunu vardi. Gecmis olsun

Canım çok teşekkür ederim. Bizim bazen hiç olmuyor mesela hırıltı sonra bi bakıyosun hırıltı var. İnsan ister istemez panik yapip korkuyor.
İnşiallah geçer hayırlısıyla. Çok teşekkür ederim arkadaşım cevabın için

Arkadaşlar bu sabah tanıdığımız kbb doktoru. Burdaki çocuk cerahhi doktorunu aramış. Bi görmem lazım ama burda yeterli ekipman yok yaşı küçük olduğu için demiş. Bi yarın değerlendirelim olmazsa bursa ya sevk ederiz demiş.
Kızlar o kadar üzgün ve endişeliyim ki. Bursa da bildiğiniz bi doktor var mı 1 yaş için. Yada yapan yaptıran

Geçmiş olsun benimde oğlumun geçen yaz badem kaçtı ciğerine. Gece farklı öksürünce ertesi gün acile götürdük. Doktor dinledi röntgen çekti ve akciğere kaçtığını söyledi. Brunoskopi oldu iki yaşındaydı olduğunda Şükür sıkıntı olmadı

Sizi çok iyi anlıyorum ben hala çocuk yemek yerken korkuyorum kaçarsa diye
. İnsan da paranoya oluyor. Korkulacak birşey değil merak etmeyin. Emin olun ciğer de kalması daha kötü. Bizim sağ akciğer tamamen kapanmıştı. Röntgen de de belli oldu dinlediğinde de anladı doktor. Ameliyat dan çıkana kadar ölüyorum sandım. Ama çok şükür iyi geçti. Eğer bronoskopi yapılacaksa. Sonrasında ciğerler enfeksiyona açık oluyor. Kalabalığa sokmayın ve mümkün olduğunca hasta olmamasını sağlayın. Lütfen üzülmeyin ve korkmayın. Hastane de bize.çocıuklarda çok sık olan birşey olduğunu söylemişlerdi. Sadece bir gün yatırıp taburcu ettiler

Çok geçmiş olsun arkadaşım. Allah bi daha yaşatmasın. Yarın sabah doktor bi göreyim demiş ama yeterli ekipman yok demiş birde. Hayırlısıyla bi geçseydi. Ömrümden ömür gitti kaç gündür

Çok geçmiş olsun arkadaşım. Allah bi daha yaşatmasın. Yarın sabah doktor bi göreyim demiş ama yeterli ekipman yok demiş birde. Hayırlısıyla bi geçseydi. Ömrümden ömür gitti kaç gündür
Benim bulunduğum ilde de yeterli ekipman yoktu bizi yakın bir ilde ki fakülte hastanesine sevk etmişlerdi ambulansla

Evet arkadaşım. Ne kadar zor allahım evlat deyince akan su duruyor.
Beni ne kadar iyi anlarsın canım. Korku panik üzüntü endişe hepsi çorba oldu sanki. Bide cumartesi pazar girdi inat gibi araya.
Yarın sabah gidicez allahın izniyle hayırlı haberler alsak bi. Olmazsa bursa ya sevk edelim demiş. 14 aylik olduğu için yeterli ekipman yok. Siz nerde yaptırdınız canım

B
Bizim de arefe gününe denk gelmişti ertesi gün bayramdı acilde epey müsait hastane aramışlardı. Ben kayseri de yaptırdım.

Benim bulunduğum ilde de yeterli ekipman yoktu bizi yakın bir ilde ki fakülte hastanesine sevk etmişlerdi ambulansla
İşte canım aynı durum bizde de hakim şuan. Çanakkaledeyiz. Daha önce hiç böyle bi durum yapmamış doktor ekipman yokmuş. Hay allahım.
Bide sen her ihtimale karşılık gece 12 den sonra bişi verme pek dedi. Nasıl olcak hiç bilmiyom. Yarın ne dicek hemen sevkeder mi. Sevketse hemen yapar mı. Bişi olur mu. Bu korku beni bitirdi. Ailecek ne yemek uyku haram kaç gündür.
Hafif bi hırıltı var kardeşim. Bazen bi bakıyorsun hiç yok bazen de böyle değişik bi hırıltı yani tarif de edemiyo insan

B

Bizim de arefe gününe denk gelmişti ertesi gün bayramdı acilde epey müsait hastane aramışlardı. Ben kayseri de yaptırdım.
Hani derler ya böyle zamanı çok bilir böyle şeyler diye aynen öyle canım işte.
Hayirlisiyla bi atlatsaydık arkadaşım

Biz de garip öksürünce gece şüphe lendik.Bizim röntgen de çıkmıştı. Doktor uzak illere bile telefon açmıştı hemen olsun diye. Anında sevk etti bizi kendi arabamız la gitmemize bile izin vermemişti. Gider gitmez de hastane de hemen aldı ameliyata. İnşallah sizde hayırlısıyla atlatırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…