14. Hafta başlayan iki haftadır süren kanama

hanimcik158

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2024
107
13
18
27
14 hafta çok az kanamayla doktora gittim 4 cm kanama alanı ve bebek aşağı da denildi günlük progestan kapsül iğne antibiyotik almaya başladım sonra kontrollerimde iyiye gittiğini toparlayabileceğini söylediler. Ama 16. Hafta gelmeden bir gün evde yatarken pijamam bile koyu renkli kan oldu hemen kalktım hastaneye koştum doktor koyu renkli eski kanama olacak böyle diye gitmeme kızdı ama ultrasonla baktığında 6 cmlik bir kanama alanım olduğunu bebeği atmaya çalıştığını 4 kadından 2 sinin düşük yapacağını bu durumda genetiği sağlamsa tutunur yoksa atar başka doktor sana tedavi bile vermezdi yapacak bir şey yok çok kötü bir şekilde eve döndüm günlük iğneye geri döndük antibiyotik tekrar kutu yazıldı progestan kapsül günlük 3 e çıkardık. Yaşadığımı yaşayan var mı nolur kanama geçerken birden niye yine arttı doktor nerdeyse bırak atsın rahim sağlığın için der gibi konuştu bebeğin her şeyi testleri hep sağlıklı.

Eklentiler

• 19975D13-40E2-410B-B647-BC46AD5DC3A4.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 54
Stres yapmayın. Yine kücülecektir ınsallah. Sağlıklıysa tutunur bebek. Baska bi doktora gitmeni öneririm böyle moral bozucu konusan doktorlardan uzak durmak daha iyi geliyor

Önce doktorunuzu değiştirin lütfen.
Böyle çirkin bir üslup asla kabul edilemez.
Kendini ne sanıyor acaba?! Baya terbiyesiz.

Umarım çocuğunuz sapasağlam tutunur. Böyle kanama yaşayıp sağlıkla doğum yapan çok.

Stres yapmayın. Yine kücülecektir ınsallah. Sağlıklıysa tutunur bebek. Baska bi doktora gitmeni öneririm böyle moral bozucu konusan doktorlardan uzak durmak daha iyi geliyor
Yaşadığım şehirde maalesef imkanım kısıtlı tekrar büyümesi daha da büyüyüp beneğe zarar verir diye en büyük korkum şuan

Yaşadığım şehirde maalesef imkanım kısıtlı tekrar büyümesi daha da büyüyüp beneğe zarar verir diye en büyük korkum şuan
Aynı durumdayız senınle benımde 14.haftam. Ne yazıkki böyle kanamalar olabılıyor gebelikte. Kanama alanı zamanla küçülüyor. Çok arastırdım çok kişiyle konuştum. Herseyden onemlisi stres yapıp daha çok tetıklememek. Cok zor biliyorum. 1 aydır aynı durumu yasıyorum ama bi şekilde baş etmemiz gerekiyor. Yatın dinlenin kendinizi cok dinlemeyin. Stresiniz azalsın once sonra inşallah tutanacaktır bebişin

Senin kaç cm. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah

İnşallah tutunur tek sorunumuz şuan sürekli kanama alanı olması öyle dışarı atılan arada oluyor hep değil ama oda iyi mi kötü mü bilmiyorum

Benim de 10 haftalıkkem başıma geldi 6.5 cmlik kanama alanım vardı bebek 4.5 cm di şu an 18. Haftayım ilk başlarda kırmızı sonra kahverengi devam etti uzun bir süre. Bol bol su için dinlenin ve ayağa sadece tuvalet için kalkın.

Merhaba benimde başımdan 15gun önce kanama geçti 10+4 haftalık ti kanama alanı göründü düşük riski var dedi doktor duphaston yazdı günde 3 kere kanamam bı kaç gün içinde kesilmişti şimdi iki gündür kahverengi geliyor pedi doldurmasada silince gelenden daha fazla iki gün önce kontrol e gittim kalp atışı var dedi doktor şimdi 12+4 olduk sizinde kahverengi kanamalarınız iki haftadan fazla sürdumu

Ben 14 de yaşadım bir gün sürdü bi kaç kez peşinden leke olduğu dediğiniz gibi silince gelen ama sonra yeniden yoğun kan geldi mesela şuan hiç leke bile gelmiyo ama içerdeki kanama alanı duruyor öylece bu daha kötü leke gelirken kanama alanı kurumuştu en azından leke koyu renkliyse korkmayın açık kırmızı olursa gidin ama

Progestan varse daha iyi ama ben duphastan hap ve iğnesini kullanıyorum

Geçmiş olsun sizede bugünleri en kısa zamanda atlatırız inşallah benim ilk kanamam dışında bidaha kırmızı kan olmadı ama kahverengi akıntım iki gün önce bya artmıştı dayanamayıp doktora gittim burda imkanlar biraz kısıtlı çok fazla doktor seçeneğim yok duphaston u kesti onun yerine progesteron fitil verdi günde bir bir hafta sonra kontrol e çağırdı ama kanama alanının hala olduğunu belirtti

Progestan varse daha iyi ama ben duphastan hap ve iğnesini kullanıyoru
Progestan varse daha iyi ama ben duphastan hap ve iğnesini kullanıyorum
Kahverengi akıntım çoğalmıştı tekrar gittim ultrason la baktı kanama alanı duruyor bebegin kalp atışı var dedi duphaston u kesti progesteron fitil verdi günde 1 onu kullanip haftaya kontrol e gidicem

Kahverengi akıntım çoğalmıştı tekrar gittim ultrason la baktı kanama alanı duruyor bebegin kalp atışı var dedi duphaston u kesti progesteron fitil verdi günde 1 onu kullanip haftaya kontrol e gidicem
Ben günde 3 artı iğnesini oluyorum senin durumun daha iyi demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…