- 24 Mayıs 2024
- 107
- 13
- 18
- 27
- Konu Sahibi hanimcik158
-
Yaşadığım şehirde maalesef imkanım kısıtlı tekrar büyümesi daha da büyüyüp beneğe zarar verir diye en büyük korkum şuanStres yapmayın. Yine kücülecektir ınsallah. Sağlıklıysa tutunur bebek. Baska bi doktora gitmeni öneririm böyle moral bozucu konusan doktorlardan uzak durmak daha iyi geliyor
Aynı durumdayız senınle benımde 14.haftam. Ne yazıkki böyle kanamalar olabılıyor gebelikte. Kanama alanı zamanla küçülüyor. Çok arastırdım çok kişiyle konuştum. Herseyden onemlisi stres yapıp daha çok tetıklememek. Cok zor biliyorum. 1 aydır aynı durumu yasıyorum ama bi şekilde baş etmemiz gerekiyor. Yatın dinlenin kendinizi cok dinlemeyin. Stresiniz azalsın once sonra inşallah tutanacaktır bebişinYaşadığım şehirde maalesef imkanım kısıtlı tekrar büyümesi daha da büyüyüp beneğe zarar verir diye en büyük korkum şuan
Senin kaç cm. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallahAynı durumdayız senınle benımde 14.haftam. Ne yazıkki böyle kanamalar olabılıyor gebelikte. Kanama alanı zamanla küçülüyor. Çok arastırdım çok kişiyle konuştum. Herseyden onemlisi stres yapıp daha çok tetıklememek. Cok zor biliyorum. 1 aydır aynı durumu yasıyorum ama bi şekilde baş etmemiz gerekiyor. Yatın dinlenin kendinizi cok dinlemeyin. Stresiniz azalsın once sonra inşallah tutanacaktır bebişin
İnşallah tutunur tek sorunumuz şuan sürekli kanama alanı olması öyle dışarı atılan arada oluyor hep değil ama oda iyi mi kötü mü bilmiyorumÖnce doktorunuzu değiştirin lütfen.
Böyle çirkin bir üslup asla kabul edilemez.
Kendini ne sanıyor acaba?! Baya terbiyesiz.
Umarım çocuğunuz sapasağlam tutunur. Böyle kanama yaşayıp sağlıkla doğum yapan çok.
6 cmdi benımde. Carsamba gidicem tekrar bekliyorum bendeSenin kaç cm. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah
Şuan tamamen gitti miBenim de 10 haftalıkkem başıma geldi 6.5 cmlik kanama alanım vardı bebek 4.5 cm di şu an 18. Haftayım ilk başlarda kırmızı sonra kahverengi devam etti uzun bir süre. Bol bol su için dinlenin ve ayağa sadece tuvalet için kalkın.
Bende Salı günü gidicem6 cmdi benımde. Carsamba gidicem tekrar bekliyorum bende
Insallah hayırlı haberlerini bekliyorumBende Salı günü gidicem
Çok hafif lekelenmeler oluyor sadeceŞuan tamamen gitti mi
Ben 14 de yaşadım bir gün sürdü bi kaç kez peşinden leke olduğu dediğiniz gibi silince gelen ama sonra yeniden yoğun kan geldi mesela şuan hiç leke bile gelmiyo ama içerdeki kanama alanı duruyor öylece bu daha kötü leke gelirken kanama alanı kurumuştu en azından leke koyu renkliyse korkmayın açık kırmızı olursa gidin amaMerhaba benimde başımdan 15gun önce kanama geçti 10+4 haftalık ti kanama alanı göründü düşük riski var dedi doktor duphaston yazdı günde 3 kere kanamam bı kaç gün içinde kesilmişti şimdi iki gündür kahverengi geliyor pedi doldurmasada silince gelenden daha fazla iki gün önce kontrol e gittim kalp atışı var dedi doktor şimdi 12+4 olduk sizinde kahverengi kanamalarınız iki haftadan fazla sürdumu
Progestan varse daha iyi ama ben duphastan hap ve iğnesini kullanıyorumMerhaba benimde başımdan 15gun önce kanama geçti 10+4 haftalık ti kanama alanı göründü düşük riski var dedi doktor duphaston yazdı günde 3 kere kanamam bı kaç gün içinde kesilmişti şimdi iki gündür kahverengi geliyor pedi doldurmasada silince gelenden daha fazla iki gün önce kontrol e gittim kalp atışı var dedi doktor şimdi 12+4 olduk sizinde kahverengi kanamalarınız iki haftadan fazla sürdumu
Ben 14 de yaşadım bir gün sürdü bi kaç kez peşinden leke olduğu dediğiniz gibi silince gelen ama sonra yeniden yoğun kan geldi mesela şuan hiç leke bile gelmiyo ama içerdeki kanama alanı duruyor öylece bu daha kötü leke gelirken kanama alanı kurumuştu en azından leke koyu renkliyse korkmayın açık kırmızı olursa gid
Geçmiş olsun sizede bugünleri en kısa zamanda atlatırız inşallah benim ilk kanamam dışında bidaha kırmızı kan olmadı ama kahverengi akıntım iki gün önce bya artmıştı dayanamayıp doktora gittim burda imkanlar biraz kısıtlı çok fazla doktor seçeneğim yok duphaston u kesti onun yerine progesteron fitil verdi günde bir bir hafta sonra kontrol e çağırdı ama kanama alanının hala olduğunu belirttiBen 14 de yaşadım bir gün sürdü bi kaç kez peşinden leke olduğu dediğiniz gibi silince gelen ama sonra yeniden yoğun kan geldi mesela şuan hiç leke bile gelmiyo ama içerdeki kanama alanı duruyor öylece bu daha kötü leke gelirken kanama alanı kurumuştu en azından leke koyu renkliyse korkmayın açık kırmızı olursa gidin ama
Progestan varse daha iyi ama ben duphastan hap ve iğnesini kullanıyoru
Kahverengi akıntım çoğalmıştı tekrar gittim ultrason la baktı kanama alanı duruyor bebegin kalp atışı var dedi duphaston u kesti progesteron fitil verdi günde 1 onu kullanip haftaya kontrol e gidicemProgestan varse daha iyi ama ben duphastan hap ve iğnesini kullanıyorum
Ben günde 3 artı iğnesini oluyorum senin durumun daha iyi demek kiKahverengi akıntım çoğalmıştı tekrar gittim ultrason la baktı kanama alanı duruyor bebegin kalp atışı var dedi duphaston u kesti progesteron fitil verdi günde 1 onu kullanip haftaya kontrol e gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?