14. Hafta kanama

hanimcik158

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2024
101
13
18
27
Merhaba ben 14 haftalık hamileyim bugüne kadar bütün değerlerim iyiydi hiç bir riskim yoktu ve çocuğun gayet yukarda yerleştiğini söylemişlerdi. Eşimle sabah ilişki yaşadık sonra banyoda kan geldi ilişki sırasında da sıvı gelmişti birliktelik olmadan sonra hastaneye gittik doktor 4 cmlik bir kanama alanım olduğunu söyledi alttan muayene etti açılmam yoktu ama dokunmasıyla kanama daha yoğun başladı. Ultrasonla baktı suyu gayet iyi kalp atışı gelişi her şeyi iyi ama kanama alanı enfeksiyondan oluşmuş olabilir Buda büyük risk dedi bir ay için düşük olabileceğini riskli olduğunu söyledi. Progestan hap ve iğne verdi iğneyi her gün bir hafta sonra hafta bir şeklinde verdi antibiyotik verdi hem serumla hem ilacını. B12 iğnesi magnezyum demir ilacı da çıkmış kan değerlerimde düşük çıktı çünkü. Aynı durumu yaşayıp gebeliği devam eden oldu mu çok korkuyorum cinsiyetini bile yeni öğrendik kanamam azaldı az az arada geliyor bilmiyorum iyi mi hiç ağrım sancım da olmadı ama çok korkuyorum

Eklentiler

• IMG_5961.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 111
Ozellikle progestoronu kullanın. Bana verdi özelde ki doktor cope al dedi. Attim salak gibi erken doğum oldu. Bebeğimin plesentasi ayrıldı. Lutfen benim yaptığım hatata düşmeyin. Pregestoron bebegin anne rahminde tutulmasını sağlayan bir hormon. İhmal etmeyin. Ve ilişki kesinlikle yasak. Dogum sonuna kadar asla

Evet progestan ve magnezyum çok önemli ilaçları kullanın allahın izniyle bir şey olmaz

Benim de 11. hafta yoğun kanamam olmuştu 18'e kadar sürdü. Progestan ihmal etmeyin ve wc dışında asla kalkmayın yatmazsanız tehlikeli.

Umarıkmbebepiniz sağlıklıdır. Çok zor bi durummuş yaşayınca anlıyorsun iğneyi de oluyorum hapıda kullanıyorum antibiyotiğide

Benim de 11. hafta yoğun kanamam olmuştu 18'e kadar sürdü. Progestan ihmal etmeyin ve wc dışında asla kalkmayın yatmazsanız tehlikeli.
Kanamanız az az mı sürdü yok çok geldiği oldu mu arada benim az az lekem gelşyodu doktor dinlen dedi ama tuvalet dışında kalkma sürekli yat demedi bende sürekli yatmadım şimdi yine leke değil de kırmızı kan geldi iki gün sonra

Benim 11. haftamda kurban bayramı boyu bozuk yollar kullandıktan sonra kahverengi akıntım oldu, bacaklarımdan pıhtılar düştü. Plasentamda kanama görülmüştü. Aynı gün progestan iğne vuruldum ve günde 2 olacak şekilde hapına başladım. 2 gün sonraki kontrolde kanama görülmedi. Sonrasında da çok şükür tekrarlamadı ve Rabbimin izniyle o süreci atlattık elhamdülillah. Doktorum 1 ay boyunca ful yatmamı istedi, hiçbir şey yapmadım sadece yattım yemek bile yapmadım hep annemler yaptı. O şekilde geçti çok şükür şu an Progestanı önlem amaçlı hala kullanıyorum, dozunu düşürdük sadece. Hala bozuk yollardan uzak dururum o yüzden, doktorum o gün onun olacağı varmış dese de ben hala uzak duruyorum. Endişe etmeyin sadece dinlenin sizin kanamanızı tetikleyen durum ilişkiymiş o yüzden siz de ilişkiden uzak durun bu süreçte. İnşallah hiçbir şey olmaz, sağlıkla geçer gebeliğiniz ve sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrunuzu

Umarıkmbebepiniz sağlıklıdır. Çok zor bi durummuş yaşayınca anlıyorsun iğneyi de oluyorum hapıda kullanıyorum antibiyotiğide
Tesekkur ederim. Evet şuan bebegim kuvezde ama Allah'in izniyle çıkacak. Durumu her geçen gün daha iyiye gidiyor. Ins hepimiz sağlıcakla kucağımıza aliriz

Konu hakkında bir bilgim yok ama tsh için doktorla görüştünüz mü hiç
Tiroidleriniz fazla çalışıyor
Yüksek çıkması gebelikte sorun oluyor ama düşük çıkması hakkında bilgim yok yine de doktora sormak lazım

Bu ilaçları verdi doktor

Eklentiler

• C83FDD95-6125-4ED0-B128-6C91718029E8.webp
    81,9 KB · Görüntüleme: 69
Yatmazsanız çoğalır, benim yoğun kırmızıydı regl gibi

Merhaba. Geçmiş olsun. Hamileliğimin 6. haftasında yoğun, pıhtılı bir kanamam oldu. Büyük bir kanama alanı vardı. Progestan fitil kullanımı ve 1 hafta dinlenmeden sonra kanama alanının geçtiğini söylediler. O zamandan beri hâlâ Progestan kullanıyorum. O süreçte ve sonrasında hep dinlendim. Çok uzun süre ilişki yaşamadık. Doktor yasağı kaldırdıktan sonra bile bir süre bekledik. Bir gün gezmeye gittiysem sonrasında bir hafta boyunca dinlendim. Şu an başka sorunlarımız var. Doktor yasak koymadı. Ona rağmen yine cinsel ilişkiyi yasakladık kendimize. Mümkün olduğunca uzanıyorum. Bence siz de bir süre cinsel ilişki yaşamayın, sol tarafınıza doğru uzanın. Yükseğe uzanmayın, eğilmeyin. Allah yardımcınız olsun

Çok teşekkür ederim

Geçmiş olsun ben daha yeni öğrendim gebeliğimi betam 400. sancılarım var diye sabah doktorum çağırıp vajinal baktı. sorun yok dedi kese görünmedi zaten beklemiyoduk görmeyi. doktordan 5-6 saat somra parmak ucum büyüklüğünde sütlü kahvemsi renkte akıntım geldi. doktorum progestan 200 verdi vajinal kullan dedi. korktum açıkçası. beni bilgilendirebilecek biri var mı acaba

Çok geçmiş olsun öncelikle. Ben 11. Haftamda çok yoğun kanama ile hastaneye gittim. 6.5 cmlik bebekten büyük bir kanama alanı vardı. O zaman bevek 4.5 cmdi. Düşük tehditi dedi 1 ay rapor verdi. Evde sadece tuvalet için kalktım ne yemek ne temizlik hiç bişey yapmadım. Sadece yat dedi. Progestan hap günde 3 tane 3 günde birde iğne vuruldum. Şu an 16. Haftadayım progestana devam ediyorum. Kırmızı kanama durdu kahverengi kanama 10 15 gün devam etti. Şu an lekelenme tarzında geliyor. Çok zor bir süreç ama tavsiyem çok su iç ve sürekli yat.

Merhaba

İlişki yasaklandı ancak sürtünme ile olsa sorun olur mu acaba bilginiz var mi

O dönemde böyle bir şey yaşamadım 14. Haftamda yaşadım ama o haftalarda bir daha alttan muayene yaptırmayın bence

İğneyi günde üç tane birden mi oluyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…