kvalidem isim soylemiyor bizim istedihimiz isimleri begenmemis onlari koymayin diyorOnlar ne karisirmis ya bizde iki tarafta karismadi biz kendimiz koyduk soyledikleri isim ne
Kayinvalide çok merakliysa kendi dogursun bir tane kendi koysun adını çocuğuna o zaman. Ne insanlar var yatamamda canim o zamana kadar da su koyun bu olsun su olsun diyorlar cok meraklilar.simdiden bile soylediler bi isim ama cok agir bir isim esimle istemedik biz bir isim belirlemezsek onlar koyduracak dediklerini.biz zaten esknle anlasamiyoruz bu mevzuda bide kvalidem karisiyor
Canım sen yumurtlama günü mu hamile kalmistinanladim canim zaten buyuk ihtimal oyle onumuzde ptesi gidicem kesinlesecek ama su isim mevzusu beni cok geriyor
ahhh canim soyleyebilsem keske yuzune boyle ama cok ileri gidemiyorsunmaalesef yine saygi cercevesinde dedim diyecegimi ama esimin ozellikle anne tarafi cok merakli isim olaylarina sunu koyun bunu koyun kizimdada kvalidem yaren olsun diye tutturmustu istememistik karismayi sever boyle.neyse esimle bir isimde anlastik gibi simdi biraz iyiyimKayinvalide çok merakliysa kendi dogursun bir tane kendi koysun adını çocuğuna o zaman. Ne insanlar var ya
canim hic bilmiyorum benim dongulerim duzensiz oldugu icin bilemiyorum agustos ayindaydi sık iliski oldu ama yumurtlama gunumu oncesimi sonrasimi bilmiyorumCanım sen yumurtlama günü mu hamile kalmistin
Sevindim canım ortak bir isimde anlaşmaniza hayırlısi olsunahhh canim soyleyebilsem keske yuzune boyle ama cok ileri gidemiyorsunmaalesef yine saygi cercevesinde dedim diyecegimi ama esimin ozellikle anne tarafi cok merakli isim olaylarina sunu koyun bunu koyun kizimdada kvalidem yaren olsun diye tutturmustu istememistik karismayi sever boyle.neyse esimle bir isimde anlastik gibi simdi biraz iyiyim
Anladım canım ama ne güzel oğlun oluyor Allah nasip etmiş, Bende oğlumun yanına bir oğlan daha istiyom hayalim nasip. Ben tam yumurtlama zamanı hamile kaldım bakalım nokcak:)canim hic bilmiyorum benim dongulerim duzensiz oldugu icin bilemiyorum agustos ayindaydi sık iliski oldu ama yumurtlama gunumu oncesimi sonrasimi bilmiyorum
sagol canim zaten bu ikinci cocuk insallah son bu cunku karistiklari icin insan geriliyor.yine kizimdaki gibi bir ilk ismi esim ikinciyi ben koyuyorum simdilik aklimizdaki isim belli bakalim kvalidem bunada bi kulp bulmaz insallah gerci esim takmazSevindim canım ortak bir isimde anlaşmaniza hayırlısi olsun
kismet be canim belli olmaz erkege erkek kardes iyi oluyor kiza da kiz..benim bir kizim var kizim olsun tekrar cok istedim ama oglan geliyor bu sefer gerci doktor %70 erkek dedi 3.5 aylikken ama sanirim degismez artik.bu ptesi gidecegim bakalim artik netlesecekAnladım canım ama ne güzel oğlun oluyor Allah nasip etmiş, Bende oğlumun yanına bir oğlan daha istiyom hayalim nasip. Ben tam yumurtlama zamanı hamile kaldım bakalım nokcak:)
Bence değişmez canım, erkek çocuk kendini erken belli ediyor diye biliyorum. Oğlumda 3 aylıkken öğrenmiştik cinsiyetini değişmedi ordan biliyorum.kismet be canim belli olmaz erkege erkek kardes iyi oluyor kiza da kiz..benim bir kizim var kizim olsun tekrar cok istedim ama oglan geliyor bu sefer gerci doktor %70 erkek dedi 3.5 aylikken ama sanirim degismez artik.bu ptesi gidecegim bakalim artik netlesecek
Kayinvalide konussun dursun boşverin siz bildiğinizden şaşmayın.sagol canim zaten bu ikinci cocuk insallah son bu cunku karistiklari icin insan geriliyor.yine kizimdaki gibi bir ilk ismi esim ikinciyi ben koyuyorum simdilik aklimizdaki isim belli bakalim kvalidem bunada bi kulp bulmaz insallah gerci esim takmaz
Ayyy çok sevindim canım ya, Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah:) senin ikinci bebegin miydi canım, inşallah bana da nasip olur:)arkadaslar merhaba cinsiyetimizi bugun ogrendim kesin olarak doktor %100 erkek dedi
zaten o cikintinin degisme olasiligi yoktu demek ki 13+6 da görülen cikinti degismiyormus
K Kestane Sekeri Y Yokgibiyim
bir kizim vardi canim..ikide iki yapmis oldum:)Ayyy çok sevindim canım ya, Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah:) senin ikinci bebegin miydi canım, inşallah bana da nasip olur:)
İnşallah canim, bugün en güzel haberi sen verdin çok mutlu oldum gerçekten. Doğru kızın vardı senin unutmuşum bir anlık, bir de oglus geliyor ne güzel oldu. Evinizden huzur mutluluk eksik olmasın inşallah canım:)bir kizim vardi canim..ikide iki yapmis oldum:)
hayirlisi bakalim darisi sana seninde bir oglun vardi bir erkek daha istiyordun İnsallah honlune gore olur
amin canim hepimiz mutlu huzurlu olalimİnşallah canim, bugün en güzel haberi sen verdin çok mutlu oldum gerçekten. Doğru kızın vardı senin unutmuşum bir anlık, bir de oglus geliyor ne güzel oldu. Evinizden huzur mutluluk eksik olmasın inşallah canım:)
hayırlı olsun canım. sağlıkla gelsin bebişin iinşallah :)arkadaslar merhaba cinsiyetimizi bugun ogrendim kesin olarak doktor %100 erkek dedi
zaten o cikintinin degisme olasiligi yoktu demek ki 13+6 da görülen cikinti degismiyormus
amin sagol canim insallahhhayırlı olsun canım. sağlıkla gelsin bebişin iinşallah :)
Canim hayirli olsun oglusun oh ne guzel iki meyvedende tadiosun bak cok sevindim:)arkadaslar merhaba cinsiyetimizi bugun ogrendim kesin olarak doktor %100 erkek dedi
sagol canim evet oyle olacak hayirlisi bakalimCanim hayirli olsun oglusun oh ne guzel iki meyvedende tadiosun bak cok sevindim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?