Doğuma Hazırlık 14. haftada görülen çıkıntının degisme ihtimali varmi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kayinvalide çok merakliysa kendi dogursun bir tane kendi koysun adını çocuğuna o zaman. Ne insanlar var ya

Kayinvalide çok merakliysa kendi dogursun bir tane kendi koysun adını çocuğuna o zaman. Ne insanlar var ya
ahhh canim soyleyebilsem keske yuzune boyle ama cok ileri gidemiyorsunmaalesef yine saygi cercevesinde dedim diyecegimi ama esimin ozellikle anne tarafi cok merakli isim olaylarina sunu koyun bunu koyun kizimdada kvalidem yaren olsun diye tutturmustu istememistik karismayi sever boyle.neyse esimle bir isimde anlastik gibi simdi biraz iyiyim

Sevindim canım ortak bir isimde anlaşmaniza hayırlısi olsun

canim hic bilmiyorum benim dongulerim duzensiz oldugu icin bilemiyorum agustos ayindaydi sık iliski oldu ama yumurtlama gunumu oncesimi sonrasimi bilmiyorum
Anladım canım ama ne güzel oğlun oluyor Allah nasip etmiş, Bende oğlumun yanına bir oğlan daha istiyom hayalim nasip. Ben tam yumurtlama zamanı hamile kaldım bakalım nokcak:)

Sevindim canım ortak bir isimde anlaşmaniza hayırlısi olsun
sagol canim zaten bu ikinci cocuk insallah son bu cunku karistiklari icin insan geriliyor.yine kizimdaki gibi bir ilk ismi esim ikinciyi ben koyuyorum simdilik aklimizdaki isim belli bakalim kvalidem bunada bi kulp bulmaz insallah gerci esim takmaz

Anladım canım ama ne güzel oğlun oluyor Allah nasip etmiş, Bende oğlumun yanına bir oğlan daha istiyom hayalim nasip. Ben tam yumurtlama zamanı hamile kaldım bakalım nokcak:)
kismet be canim belli olmaz erkege erkek kardes iyi oluyor kiza da kiz..benim bir kizim var kizim olsun tekrar cok istedim ama oglan geliyor bu sefer gerci doktor %70 erkek dedi 3.5 aylikken ama sanirim degismez artik.bu ptesi gidecegim bakalim artik netlesecek

Bence değişmez canım, erkek çocuk kendini erken belli ediyor diye biliyorum. Oğlumda 3 aylıkken öğrenmiştik cinsiyetini değişmedi ordan biliyorum.

sagol canim zaten bu ikinci cocuk insallah son bu cunku karistiklari icin insan geriliyor.yine kizimdaki gibi bir ilk ismi esim ikinciyi ben koyuyorum simdilik aklimizdaki isim belli bakalim kvalidem bunada bi kulp bulmaz insallah gerci esim takmaz
Kayinvalide konussun dursun boşverin siz bildiğinizden şaşmayın.

arkadaslar merhaba cinsiyetimizi bugun ogrendim kesin olarak doktor %100 erkek dedi
zaten o cikintinin degisme olasiligi yoktu demek ki 13+6 da görülen cikinti degismiyormus
K Kestane Sekeri Y Yokgibiyim

arkadaslar merhaba cinsiyetimizi bugun ogrendim kesin olarak doktor %100 erkek dedi
zaten o cikintinin degisme olasiligi yoktu demek ki 13+6 da görülen cikinti degismiyormus
K Kestane Sekeri Y Yokgibiyim
Ayyy çok sevindim canım ya, Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah:) senin ikinci bebegin miydi canım, inşallah bana da nasip olur:)

Ayyy çok sevindim canım ya, Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah:) senin ikinci bebegin miydi canım, inşallah bana da nasip olur:)
bir kizim vardi canim..ikide iki yapmis oldum:)
hayirlisi bakalim darisi sana seninde bir oglun vardi bir erkek daha istiyordun İnsallah honlune gore olur

bir kizim vardi canim..ikide iki yapmis oldum:)
hayirlisi bakalim darisi sana seninde bir oglun vardi bir erkek daha istiyordun İnsallah honlune gore olur
İnşallah canim, bugün en güzel haberi sen verdin çok mutlu oldum gerçekten. Doğru kızın vardı senin unutmuşum bir anlık, bir de oglus geliyor ne güzel oldu. Evinizden huzur mutluluk eksik olmasın inşallah canım:)

amin canim hepimiz mutlu huzurlu olalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…