Gözünaydın @birseny. belirsizlik böylelikle son buldu. Ya bende bu ikinci gebeliğimde 16. haftayı zor ettim.Cinsiyetiniz belli oldu kızım oluyor
Canım kız olsa bile üzülmene gerek yok o zaman. oğlan kız oğlanda olabilir sıralamaIki erkek olsunlar istiyom. Hayalim 2 oğlan bir kız da:)
Anladım canım, kesenin içinde sola yakın bir karartı var bebek o mu şimdi :)Canim kesenin nerde oldugu degil önemli olan bebegin nerede kesenin icinde bu önemli bebegin kesenin icinde sol tarafa yakin yani karnina cevirip bskinca sagda anladn mi:)kesenin icinde bebegine bakilio
Canım kızımın iki abisi olsun istedim de :) birde eşim 3. çocuk düşünmüyor en azından 2 oğlan olsunlar:)Canım kız olsa bile üzülmene gerek yok o zaman. oğlan kız oğlanda olabilir sıralama
Aynen bebek oAnladım canım, kesenin içinde sola yakın bir karartı var bebek o mu şimdi :)
Anladım canım çok sağol doğrusunu öğrenmiş oldum:) bir de kesenin içinde beyazlık var ya o plesanta mıAynen bebek o
Plesenta ewet o bebegin yanindaki beyazlik büyük ihtimal plesenta sola yapisik karninda sagda buda erkek bebek oluo benim oglumdada ayni senin gibi bebegimin pozisyonu ama bu ikinci bebegim usgde sagda kardimda sol altta kiz die solemisti herkes ama buda erkek bi bende tutmuo heralde burdaki arkadaslarda tuttu çünküAnladım canım çok sağol doğrusunu öğrenmiş oldum:) bir de kesenin içinde beyazlık var ya o plesanta mı
Allah gönlüne göre versin canım..Canım kızımın iki abisi olsun istedim de :) birde eşim 3. çocuk düşünmüyor en azından 2 oğlan olsunlar:)
Herkesin vücut şekli farklı olabilir canım. Senin yerinde olsam mutluluktan havalara uçardımPlesenta ewet o bebegin yanindaki beyazlik büyük ihtimal plesenta sola yapisik karninda sagda buda erkek bebek oluo benim oglumdada ayni senin gibi bebegimin pozisyonu ama bu ikinci bebegim usgde sagda kardimda sol altta kiz die solemisti herkes ama buda erkek bi bende tutmuo heralde burdaki arkadaslarda tuttu çünkü
Ciddi misin bende oyle bi kiz evlat istiodum ki hala ins doktorum yanilmistir ayrintilida kiz der die dua ediorum ruyalarima girio hic aklimdan cikmio dusun yaniHerkesin vücut şekli farklı olabilir canım. Senin yerinde olsam mutluluktan havalara uçardım
Karnında sağda diyon ya canım onu kesenin yerine göre diyon di mi canım içindeki bebeğe göre değil di miPlesenta ewet o bebegin yanindaki beyazlik büyük ihtimal plesenta sola yapisik karninda sagda buda erkek bebek oluo benim oglumdada ayni senin gibi bebegimin pozisyonu ama bu ikinci bebegim usgde sagda kardimda sol altta kiz die solemisti herkes ama buda erkek bi bende tutmuo heralde burdaki arkadaslarda tuttu çünkü
Kesenin yeri onemli degil biz bebege bakioruz bebek kesenin ne tarafinda sagda mi solda mi karindan usgdede sagda olan karnimiza cevirince solda oluo anladin dimiKarnında sağda diyon ya canım onu kesenin yerine göre diyon di mi canım içindeki bebeğe göre değil di mi
Benim de gece gündüz erkek bebek aklımda, ismi bile hazır. Kız çocukları hayat boyu çok eziliyorlar çok çile çekiyorlar hem bekarken hem evlenince çok yıpranıyorlar. Ama erkek çocuk öyle değil daha rahat hayat sürüyor. Ben bu yüzden oğlum olsun istiyom canım. Benim gibi çile çekmesin istiyomCiddi misin bende oyle bi kiz evlat istiodum ki hala ins doktorum yanilmistir ayrintilida kiz der die dua ediorum ruyalarima girio hic aklimdan cikmio dusun yani
Anladım canım.Allah razı olsun verdiğin bilgiler için :)Kesenin yeri onemli degil biz bebege bakioruz bebek kesenin ne tarafinda sagda mi solda mi karindan usgdede sagda olan karnimiza cevirince solda oluo anladin dimi
Ismi ne olacak merak ettim ins senin oglun benim kizim olur saglikla: ) bende tam tersi kiz çocuk anne iletisimi ilerde iyi oldugunu dusunuorum her annenin bi kiz evladı olmali bence yanina yoldas arkadas ne bilim hic kizim olmicak gibi gelioBenim de gece gündüz erkek bebek aklımda, ismi bile hazır. Kız çocukları hayat boyu çok eziliyorlar çok çile çekiyorlar hem bekarken hem evlenince çok yıpranıyorlar. Ama erkek çocuk öyle değil daha rahat hayat sürüyor. Ben bu yüzden oğlum olsun istiyom canım. Benim gibi çile çekmesin istiyom
Rica ederim canimAnladım canım.Allah razı olsun verdiğin bilgiler için :)
canim burda 6+6 ama ben anlamadim sen yorum yaparasin canim.6 haftalikda kesenin ici bos yollasam da sanirim isine yaramazeskudo senin bu bebekte bebek 6 haftada kesede ne tarafta canim
Benim oğlum karnımda ultrasonda kese içinde sağda ama karnima çevirince solda oluyor yani sola yapışmış, geç de olsa bu sefer cidden anladım, doktor gibi ultrasona bakarım sanırım artık sayende:)Kesenin yeri onemli degil biz bebege bakioruz bebek kesenin ne tarafinda sagda mi solda mi karindan usgdede sagda olan karnimiza cevirince solda oluo anladin dimi
Angel arkadaşım yorumunu dört gözle bekliyom buna:)canim burda 6+6 ama ben anlamadim sen yorum yaparasin canim.6 haftalikda kesenin ici bos yollasam da sanirim isine yaramaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?