- 11 Eylül 2017
- 2.027
- 2.076
- 133
- 35
Canim kesenin solunda karninda saginda erkek bebek sanki karindan usg mi burdaki herkeste tuttu bi bende tutmuo yacanim burda 6+6 ama ben anlamadim sen yorum yaparasin canim.6 haftalikda kesenin ici bos yollasam da sanirim isine yaramaz
Çok ilginç di mi canım sende farklı sadeceCanim kesenin solunda karninda saginda erkek bebek sanki karindan usg mi burdaki herkeste tuttu bi bende tutmuo ya
Senin bebegin usg kagidinda solda karnina cevirince sagda dikkatli baksana:)Benim oğlum karnımda ultrasonda kese içinde sağda ama karnima çevirince solda oluyor yani sola yapışmış, geç de olsa bu sefer cidden anladım, doktor gibi ultrasona bakarım sanırım artık sayende:)
Kız beni güldürdün Allahta seni güldürsün :) doktorlar bile kaccak gitcek benden bi tutturamıyom:)Senin bebegin usg kagidinda solda karnina cevirince sagda dikkatli baksana:)
Bu sefer anladım.Ultrasonda kağıdında solda, karnıma çevirince sağda oğlum. Bir daha sormiyim sordukca karistiriyom valla:)Senin bebegin usg kagidinda solda karnina cevirince sagda dikkatli baksana:)
Oglunun usgsi dimi tamam sendede tutuo zaten:)ama sana anlatamadim ramzi teorisi olarak bakabilirsin:)Kız beni güldürdün Allahta seni güldürsün :) doktorlar bile kaccak gitcek benden bi tutturamıyom:)
Sende sorun yok ben geç anladım canım:) ramzi teorisi bende tutuyor biraz okumuştum onu da. Sonunda anladım. İyi ki doktor değilim bütün cinsiyetleri yanlış söylerdim herkese kesin, sonra bana dava açarlardı:)Oglunun usgsi dimi tamam sendede tutuo zaten:)ama sana anlatamadim ramzi teorisi olarak bakabilirsin:)
Ikinci bebegimin karından ultrason resmini buraya koysam yorumlarsin di mi canım, gelcek ay gitcem doktora:)Oglunun usgsi dimi tamam sendede tutuo zaten:)ama sana anlatamadim ramzi teorisi olarak bakabilirsin:)
Yorumlarim tabi ama bende tutmuo yani dogru bi teori gibi degil o yuzden cok kaptirma hayal kirikligi olmasin: )Ikinci bebegimin karından ultrason resmini buraya koysam yorumlarsin di mi canım, gelcek ay gitcem doktora:)
Tamam canım çok değil azıcık kaptırırım:)Yorumlarim tabi ama bende tutmuo yani dogru bi teori gibi degil o yuzden cok kaptirma hayal kirikligi olmasin: )
Oglun olursa ismi ne olcak hazir demissindeTamam canım çok değil azıcık kaptırırım:)
Eğer oğlum olursa inşallah Allah nasip eder Miraç koycam adını canım:) Rabbimin izniyleOglun olursa ismi ne olcak hazir demissinde
evet karindan usg cnm,ne oluyor yani erkek mi ?Canim kesenin solunda karninda saginda erkek bebek sanki karindan usg mi burdaki herkeste tuttu bi bende tutmuo ya
Doğuma kadar söylemeseydiniz keşke zamanı gelince koyarız deyip geçiştirseydiniz, doğunca da biz bunu koycaz deyip kestirip atsaydinizbu arada isim sorunlari yasamaya basladinizmi ben esimle isim konusunda anlasamiyorken birde kvalidem eklendi bugun sinir etti beni..yok ikinizin soyledigi isimde guzel degil ikisinide koymayin baska isim koyun hic begenmedim,yok kizda birsey demedim ama bunda koymayin onlari bilmem ne bende bir suru sey soyledim...
dedim simdi genclerin zevkleri farkli herkes cocuguna ne koymak isterse onu koysun dedim.babam (kpeder) karismiyor hic hep sen karisiyorsun dedim.kizimdada karisiyordu cok merakli
Ewet erkek oluo ramzi teorisine goreevet karindan usg cnm,ne oluyor yani erkek mi ?
tamamda canim o zamana kadar da su koyun bu olsun su olsun diyorlar cok meraklilar.simdiden bile soylediler bi isim ama cok agir bir isim esimle istemedik biz bir isim belirlemezsek onlar koyduracak dediklerini.biz zaten esknle anlasamiyoruz bu mevzuda bide kvalidem karisiyorDoğuma kadar söylemeseydiniz keşke zamanı gelince koyarız deyip geçiştirseydiniz, doğunca da biz bunu koycaz deyip kestirip atsaydiniz
Daha cok erken oldugu icin isim bile dusunmedik canim biz ilk oglumun adi salih eymen salih zaten kayinbabanin adiydi digerini ben koydum bunuda hic dusunmedik esimde bende sıkma canini hic sorma onlara zamani gelince koyar gecersinbu arada isim sorunlari yasamaya basladinizmi ben esimle isim konusunda anlasamiyorken birde kvalidem eklendi bugun sinir etti beni..yok ikinizin soyledigi isimde guzel degil ikisinide koymayin baska isim koyun hic begenmedim,yok kizda birsey demedim ama bunda koymayin onlari bilmem ne bende bir suru sey soyledim...
dedim simdi genclerin zevkleri farkli herkes cocuguna ne koymak isterse onu koysun dedim.babam (kpeder) karismiyor hic hep sen karisiyorsun dedim.kizimdada karisiyordu cok merakli
anladim canim zaten buyuk ihtimal oyle onumuzde ptesi gidicem kesinlesecek ama su isim mevzusu beni cok geriyorEwet erkek oluo ramzi teorisine gore
Onlar ne karisirmis ya bizde iki tarafta karismadi biz kendimiz koyduk soyledikleri isim netamamda canim o zamana kadar da su koyun bu olsun su olsun diyorlar cok meraklilar.simdiden bile soylediler bi isim ama cok agir bir isim esimle istemedik biz bir isim belirlemezsek onlar koyduracak dediklerini.biz zaten esknle anlasamiyoruz bu mevzuda bide kvalidem karisiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?