Doğuma Hazırlık 14. haftada görülen çıkıntının degisme ihtimali varmi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Benim oğlum karnımda ultrasonda kese içinde sağda ama karnima çevirince solda oluyor yani sola yapışmış, geç de olsa bu sefer cidden anladım, doktor gibi ultrasona bakarım sanırım artık sayende:)
Senin bebegin usg kagidinda solda karnina cevirince sagda dikkatli baksana:)

Oglunun usgsi dimi tamam sendede tutuo zaten:)ama sana anlatamadim ramzi teorisi olarak bakabilirsin:)
Sende sorun yok ben geç anladım canım:) ramzi teorisi bende tutuyor biraz okumuştum onu da. Sonunda anladım. İyi ki doktor değilim bütün cinsiyetleri yanlış söylerdim herkese kesin, sonra bana dava açarlardı:)

bu arada isim sorunlari yasamaya basladinizmi ben esimle isim konusunda anlasamiyorken birde kvalidem eklendi bugun sinir etti beni..yok ikinizin soyledigi isimde guzel degil ikisinide koymayin baska isim koyun hic begenmedim,yok kizda birsey demedim ama bunda koymayin onlari bilmem ne bende bir suru sey soyledim...
dedim simdi genclerin zevkleri farkli herkes cocuguna ne koymak isterse onu koysun dedim.babam (kpeder) karismiyor hic hep sen karisiyorsun dedim.kizimdada karisiyordu cok merakli

Doğuma kadar söylemeseydiniz keşke zamanı gelince koyarız deyip geçiştirseydiniz, doğunca da biz bunu koycaz deyip kestirip atsaydiniz

Doğuma kadar söylemeseydiniz keşke zamanı gelince koyarız deyip geçiştirseydiniz, doğunca da biz bunu koycaz deyip kestirip atsaydiniz
tamamda canim o zamana kadar da su koyun bu olsun su olsun diyorlar cok meraklilar.simdiden bile soylediler bi isim ama cok agir bir isim esimle istemedik biz bir isim belirlemezsek onlar koyduracak dediklerini.biz zaten esknle anlasamiyoruz bu mevzuda bide kvalidem karisiyor

Daha cok erken oldugu icin isim bile dusunmedik canim biz ilk oglumun adi salih eymen salih zaten kayinbabanin adiydi digerini ben koydum bunuda hic dusunmedik esimde bende sıkma canini hic sorma onlara zamani gelince koyar gecersin

Onlar ne karisirmis ya bizde iki tarafta karismadi biz kendimiz koyduk soyledikleri isim ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…