Doğuma Hazırlık 14. haftada görülen çıkıntının degisme ihtimali varmi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
dogru soyluyorsun arkadasim ama ben cevremde gorduklerim nedense kizli erkekli kardesler hep mesafeli nadir gorusurler falan keza bende abimle oyleyim abim 3 hafta gecer yinede zor tlf acar hep icimde ukde kalmistir keske ablam yada kizkardesim olsun nadirde olsa senin gibi mesafeli olanlarda oluyor ama ben pek rastlamadim.ornek kvalidem abisiyle ayni semtte aylar gecer gorusmez ama ablasi baska ilcede her hafta gorusurler ameliyat olurlar birbirlerine bakarlar cok imrenirim.dedigin gibi yinede erkek kiz olup birbirine cok duskun olanlarda var benimkilerde insallh oyle olur bunun icin elimden geleni yapicam.

aaa oylemi 15 te artik yanilmamasi lazim hatta 16 da kesin soylemesi lazim artik insallah net ogrenirsin.bende erkek diyorum ama dr %70 gibi bir oran verdi yanilirmi ki sanmiyorum bizdeki cikinti bariz belliydi ve ucu ucgen gibi idi.sen gormusmuydun ekranda.yarin belli olunca beni etiketlermisin merak ettim

E

Cikintinin resmini verdiyse usgsini bi koyabilir misinz ins gonlunuzdeki olur bende ayni durumdayim cunku

Iki oglun vardi dimi canim cok sevindim gercekten darisi basima cuma gunu bende. Ogrenecegim duani bekliorum:)
Evet kuzum iki tane oğlum var. Rabbim gönlünüze göre en hayırlısını nasip etsin. Sağlıkla kucaklayalım inşallah... Senin kontrolün ne zaman? Yakınmı kavuşma

Evet kuzum iki tane oğlum var. Rabbim gönlünüze göre en hayırlısını nasip etsin. Sağlıkla kucaklayalım inşallah... Senin kontrolün ne zaman? Yakınmı kavuşma
Ben daha 15 haftaligim canim bi oglum var doktor ilk kiz dedi 12 haftada cikinti var erkek olabilir dedi cuma netlesecek ins

Merhaba gittim canım
Bizim çıkıntı yok olduu :)
Kızımın geleceği netleşti darısı sizin öğrenmenize...
aaa gozunuzaydin ne ilginc 15 te bile cikinti var erkek deniyor sonra kiz oldugu ortaya cikiyor ilginc.15 haftalik varmi usg fotosu merak ettim.baska cocugunuz varmiydi kiz erkek?

Ben daha 15 haftaligim canim bi oglum var doktor ilk kiz dedi 12 haftada cikinti var erkek olabilir dedi cuma netlesecek ins
canim senide bekliyorum cuma gunu bakalim me dicek mutlaka yaz buraya ben sana kiz demistim dimi usg den bakalim ne dicek hayirlisi ins kizdir.
arkadasinda iki oglandan sonra kiz gelmis cok guzel

aaa gozunuzaydin ne ilginc 15 te bile cikinti var erkek deniyor sonra kiz oldugu ortaya cikiyor ilginc.15 haftalik varmi usg fotosu merak ettim.baska cocugunuz varmiydi kiz erkek?
Var kuzum evet iki tane oğlum vardı.
Usg var ama direk bacak arası yok atayım bak... İlki 11. Hafta diğeri 15

canim senide bekliyorum cuma gunu bakalim me dicek mutlaka yaz buraya ben sana kiz demistim dimi usg den bakalim ne dicek hayirlisi ins kizdir.
arkadasinda iki oglandan sonra kiz gelmis cok guzel
Ewet canim sen bana kiz dedin burdaki herkes cikintiya erkek dedi doktorda yuzde yetmis erkek dedi bizim cikintida kaybolmustur ins:)Allahim saglikli hayirli versin hepimize

Ewet canim sen bana kiz dedin burdaki herkes cikintiya erkek dedi doktorda yuzde yetmis erkek dedi bizim cikintida kaybolmustur ins:)Allahim saglikli hayirli versin hepimize
sana da benim gibi yuksek oran vermis ama bakalim hayirlisi diyelim yinede sana hangi haftada yuzde yetmis demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…