dogru soyluyorsun arkadasim ama ben cevremde gorduklerim nedense kizli erkekli kardesler hep mesafeli nadir gorusurler falan keza bende abimle oyleyim abim 3 hafta gecer yinede zor tlf acar hep icimde ukde kalmistir keske ablam yada kizkardesim olsun nadirde olsa senin gibi mesafeli olanlarda oluyor ama ben pek rastlamadim.ornek kvalidem abisiyle ayni semtte aylar gecer gorusmez ama ablasi baska ilcede her hafta gorusurler ameliyat olurlar birbirlerine bakarlar cok imrenirim.dedigin gibi yinede erkek kiz olup birbirine cok duskun olanlarda var benimkilerde insallh oyle olur bunun icin elimden geleni yapicam.Üzülme ikinci kızım olmuyor diye. Ben de ablamla anlaşamam. Kavgalı değiliz ama mesafeliyiz. Pekte görüşmeyiz zaten. Çok samimi arkadaşımın iki abisi var, annelerine kanser teşhisi kondu kızkardeşleri üzülmesin diye ondan sakladılar uzun süre. Abisi stresten geçici felç olunca ortaya çıktı. Kardeşlerine çok düşkünler. Kardeşlerin birbirine düşkünlüğü cinsiyete değil de kişiliğe bağlı galiba.
aaa oylemi 15 te artik yanilmamasi lazim hatta 16 da kesin soylemesi lazim artik insallah net ogrenirsin.bende erkek diyorum ama dr %70 gibi bir oran verdi yanilirmi ki sanmiyorum bizdeki cikinti bariz belliydi ve ucu ucgen gibi idi.sen gormusmuydun ekranda.yarin belli olunca beni etiketlermisin merak ettimAynı durumu yaşadım canım inşallah yarın netleşecek durumumuz...
11 ve 15 de çıkıntı var erkek dendi. Sonra 16. Haftada büyük ihtimal kız dedi bakalım çıkıntı gittimi duruyor mu
Hayırlı sağlıklı bebekler olsun inşallah hepimizin ki...
aaa oylemi 15 te artik yanilmamasi lazim hatta 16 da kesin soylemesi lazim artik insallah net ogrenirsin.bende erkek diyorum ama dr %70 gibi bir oran verdi yanilirmi ki sanmiyorum bizdeki cikinti bariz belliydi ve ucu ucgen gibi idi.sen gormusmuydun ekranda.yarin belli olunca beni etiketlermisin merak ettim[/QUUTE
Aynen netleştiremedik ama eminim yani gördüğümün minik bi pipi olduğuna :) tabi doktor değilim ama erkekti bencede . Kız olsa oluşurdu diye düşünüyorum bariz görünmezdi ama bakalım kısmet. İki oğlum var zaten benim :)
Etiketlerim inşallah...:)
Cikintinin resmini verdiyse usgsini bi koyabilir misinz ins gonlunuzdeki olur bende ayni durumdayim cunkuAynı durumu yaşadım canım inşallah yarın netleşecek durumumuz...
11 ve 15 de çıkıntı var erkek dendi. Sonra 16. Haftada büyük ihtimal kız dedi bakalım çıkıntı gittimi duruyor mu
Hayırlı sağlıklı bebekler olsun inşallah hepimizin ki...
Yok canım vermemişti. Bugün alıo atarım inşallah. Amiin inşallah hepimizn gönlündeki ve hayırlısı olsun...Cikintinin resmini verdiyse usgsini bi koyabilir misinz ins gonlunuzdeki olur bende ayni durumdayim cunku
arkadasim bugun doktora gidecektin ne oldu ne dedi doktor cinsiyetine
Merhaba gittim canımarkadasim bugun doktora gidecektin ne oldu ne dedi doktor cinsiyetine
Iki oglun vardi dimi canim cok sevindim gercekten darisi basima cuma gunu bende. Ogrenecegim duani bekliorum:)Merhaba gittim canım
Bizim çıkıntı yok olduu :)
Kızımın geleceği netleşti darısı sizin öğrenmenize...
Evet kuzum iki tane oğlum var. Rabbim gönlünüze göre en hayırlısını nasip etsin. Sağlıkla kucaklayalım inşallah... Senin kontrolün ne zaman? Yakınmı kavuşmaIki oglun vardi dimi canim cok sevindim gercekten darisi basima cuma gunu bende. Ogrenecegim duani bekliorum:)
Ben daha 15 haftaligim canim bi oglum var doktor ilk kiz dedi 12 haftada cikinti var erkek olabilir dedi cuma netlesecek insEvet kuzum iki tane oğlum var. Rabbim gönlünüze göre en hayırlısını nasip etsin. Sağlıkla kucaklayalım inşallah... Senin kontrolün ne zaman? Yakınmı kavuşma
aaa gozunuzaydin ne ilginc 15 te bile cikinti var erkek deniyor sonra kiz oldugu ortaya cikiyor ilginc.15 haftalik varmi usg fotosu merak ettim.baska cocugunuz varmiydi kiz erkek?Merhaba gittim canım
Bizim çıkıntı yok olduu :)
Kızımın geleceği netleşti darısı sizin öğrenmenize...
canim senide bekliyorum cuma gunu bakalim me dicek mutlaka yaz buraya ben sana kiz demistim dimi usg den bakalim ne dicek hayirlisi ins kizdir.Ben daha 15 haftaligim canim bi oglum var doktor ilk kiz dedi 12 haftada cikinti var erkek olabilir dedi cuma netlesecek ins
Var kuzum evet iki tane oğlum vardı.aaa gozunuzaydin ne ilginc 15 te bile cikinti var erkek deniyor sonra kiz oldugu ortaya cikiyor ilginc.15 haftalik varmi usg fotosu merak ettim.baska cocugunuz varmiydi kiz erkek?
Hadi inşallah Allah gönlünüze göre nasip etsin. Az kalmış haber et öğrenirsen bizedeBen daha 15 haftaligim canim bi oglum var doktor ilk kiz dedi 12 haftada cikinti var erkek olabilir dedi cuma netlesecek ins
evet bacak arasi gozuyormu dedim benim 14 haftalik bebegime benziyormu cikintisi diye sormustum ama gorunmuyor sizin adiniza sevindim bbir de kiziniz olacak cok guzel masallahVar kuzum evet iki tane oğlum vardı.
Usg var ama direk bacak arası yok atayım bak... İlki 11. Hafta diğeri 15Eki Görüntüle 2065107 Eki Görüntüle 2065108
Senin bebegin zaten nubu paralel kiz bebeklerdeki gibi erkek derken bacak arasina bakmismiydi doktorun canimVar kuzum evet iki tane oğlum vardı.
Usg var ama direk bacak arası yok atayım bak... İlki 11. Hafta diğeri 15Eki Görüntüle 2065107 Eki Görüntüle 2065108
Ewet canim sen bana kiz dedin burdaki herkes cikintiya erkek dedi doktorda yuzde yetmis erkek dedi bizim cikintida kaybolmustur ins:)Allahim saglikli hayirli versin hepimizecanim senide bekliyorum cuma gunu bakalim me dicek mutlaka yaz buraya ben sana kiz demistim dimi usg den bakalim ne dicek hayirlisi ins kizdir.
arkadasinda iki oglandan sonra kiz gelmis cok guzel
11. Haftada erkek dedi. 15 dede çıkıntı var ama emn olamıyorum demişti...Senin bebegin zaten nubu paralel kiz bebeklerdeki gibi erkek derken bacak arasina bakmismiydi doktorun canim
Hayirlisi canim bende dua ediorum hayirla saglikla kizim olsun die bide diorum acaba gunahami giriorum cinsiyet icin dua edince ama Allah benden isteyin dua edin kabul edeyim demis neticede ins kabul olur: )11. Haftada erkek dedi. 15 dede çıkıntı var ama emn olamıyorum demişti...
sana da benim gibi yuksek oran vermis ama bakalim hayirlisi diyelim yinede sana hangi haftada yuzde yetmis demistiEwet canim sen bana kiz dedin burdaki herkes cikintiya erkek dedi doktorda yuzde yetmis erkek dedi bizim cikintida kaybolmustur ins:)Allahim saglikli hayirli versin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?