Sağol canım Allah razı olsun özele gidiyorum ama doktorumu bulamadığım zamanlarda devlet hast. De gittim birkaç kez. Darısı sizin evinize Öğrenmenize inşallahCanım gözün aydın Allah gönlüne görw vermiş devlete mi gidiyosun dr özele mi
Evet cok anlayamadım cnmbu eklediğim alttan bacak arası görüntüsü. Görüntü pek net değil.
canim ne yaptin ya merak ettim gittinmi dr aAmin ins cok saol duani bekliorum hamilelerin duasi kabul olurmus aksama dogru gidicem esimde gelmek istio ogrenince yazicam canim
Canim yarin aksam gidicem:)hem yarin evlilik yildonumum surpriz olacak bizede:)canim ne yaptin ya merak ettim gittinmi dr a
Canim erkekmis bebegimCanim yarin aksam gidicem:)hem yarin evlilik yildonumum surpriz olacak bizede:)
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al insallah o zaman benimde kesin erkektir cnmCanim erkekmis bebegim
Senin ilk bebek miHayırlı olsun sağlıkla kucağına al insallah o zaman benimde kesin erkektir cnm
Bi oğlum var cnmSenin ilk bebek mi
Bende ayni canim bi oglum var cok istedim kiz olmasini cok dua ettim ama nasip bu isler hakkimda hayirlisi bole demekkiBi oğlum var cnm
hayirlisi olsun canim insallah benim esim ve kardesi gibi olurlar cok duskunler birbirlerine...herseyde vardir bir hayir.Canim erkekmis bebegim
Amin canim cok dua ettim cok istedim ama olmayinca olmuomus hayirlisi olsunhayirlisi olsun canim insallah benim esim ve kardesi gibi olurlar cok duskunler birbirlerine...herseyde vardir bir hayir.
Aynen öyle insan istiyo farklı tatmak ama ben iki kız yada iki erkek olmasınıda seviyorum yani kızım olsaydı bi kızım daha olsun isterdim kız geciyo gönlümden tabi ama erkek olursada ogluma daha iyi arkadas olur paylasılanlar filan baska olur diye düşünüyorum Allah saglıklı sıhhatli versin insallahBende ayni canim bi oglum var cok istedim kiz olmasini cok dua ettim ama nasip bu isler hakkimda hayirlisi bole demekki
anliyorum seni bende kiz cok istedim kizim icin buyuduklerinde birbirlerine destek olurlar die ama benimde cok buyuk ihtimal erkek.Amin canim cok dua ettim cok istedim ama olmayinca olmuomus hayirlisi olsun
Maşallaah canım sağlıkla al kucağına benimde iki oğlum var , yaş farkı var biraz henüz çok anlaşamıyorlar 5 yaş var aralarında :)Amin canim cok dua ettim cok istedim ama olmayinca olmuomus hayirlisi olsun
Hadi bakalım canım darısı senin öğrenmene inşallah...Aynen öyle insan istiyo farklı tatmak ama ben iki kız yada iki erkek olmasınıda seviyorum yani kızım olsaydı bi kızım daha olsun isterdim kız geciyo gönlümden tabi ama erkek olursada ogluma daha iyi arkadas olur paylasılanlar filan baska olur diye düşünüyorum Allah saglıklı sıhhatli versin insallah
valla ne erkek cocuklari var goruyorum annelerine nasil duskunler nasil ilgilenip herseylerine kosuyorlar hic oyle dusunme.kiz evlat olur uzaga gider az gorursun benim gibi ben evlendikten sonra senede iki uc kere goruyordum annemi ailemiKiz kardeşim olmadigi icin bi kiz cocugu cok istiodum yanima yoldas hayirlisi olsun aralari az olacak ewet 27 ay
Bende öyle düşünüyorum cnm kızım olsun istedim ama dedim iki erkek daha iyi anlasırlar araları 5 yas kücükken cok gibi ama büyüyünce cok farketmezanliyorum seni bende kiz cok istedim kizim icin buyuduklerinde birbirlerine destek olurlar die ama benimde cok buyuk ihtimal erkek.
ben sana diyim iki erkek daha iyi gercekten esimle erkek kardesini gorsen varya hergun telefonlasiyorlar haftasonlari bulusup cay iciyorlar avm ye gidip beraber geziyorlar.benimde abim var bir kiz bir erkegiz ama cok kopuguz tek iletisimimiz iki uc haftada bir yapilan tlf gorusmesi o kadar.uzulme sakin herseyin hayirlisi
12 de kendi dr kız gibi dedi 13 te baska dr erkek dedi yani henüz kesin bişey yok cıkıntı gördü bende gördüm ama ne bileyim işte ay sonu randevum o zaman kesinleşir insallahevet aynen oyle benim esimle kardesi arasinda 13 yas var..5 yas neki...bence iki erkek iki kiz daha iyi yinede hayirlisi tabiki.sizindemi erkek demisti unuttum o kadar yaziyorumki burdaki arkadaslaraftmkya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?