sana da benim gibi yuksek oran vermis ama bakalim hayirlisi diyelim yinede sana hangi haftada yuzde yetmis demisti
ya bide ben 14 haftadaki benzer erkek bebek videolarina baktim cikintilari benim gordugum gibiydi yani benim buyuk ihtimal erkekEwet canim sen bana kiz dedin burdaki herkes cikintiya erkek dedi doktorda yuzde yetmis erkek dedi bizim cikintida kaybolmustur ins:)Allahim saglikli hayirli versin hepimize
Canim bana 12 haftada yuzde yetmis erkek dedi ama o gun cok yogundu dogumdan geldi bide doktorum acaba diorum karistirdimi cunku 11 haftada da yuzde yetmis kiz demisti cikintinin biri daha belirgin ona gore erkek dedi ama tam arada degil sen kiz organina benzettin dudaklari gorunuo die diger kordonun onundeki cikintiyi gormedi sanirim doktor bilemiorum ya kafam allak bullaksana da benim gibi yuksek oran vermis ama bakalim hayirlisi diyelim yinede sana hangi haftada yuzde yetmis demisti
canim zaten 11 12 haftalar cinsiyet tahmini icin cok erken haftalar bence yanilma olasiligi cok yuksek her hafta degisir suna benziyor buna benziyor diye.suan kac haftaliksin sen.demissin ya gunahami giriyosun sonucta insaniz kotu bir sey dilemiyoruz ki kimseye zarar vermeyen masumane istekler herkes kendisinde olmayani ister gerci ben ikinci kizi istiyorum ben daha cok sey istiyorum ama Allah biliyor kalbimi iki kiz daha birbirine bagli olur die benim yok ondanCanim bana 12 haftada yuzde yetmis erkek dedi ama o gun cok yogundu dogumdan geldi bide doktorum acaba diorum karistirdimi cunku 11 haftada da yuzde yetmis kiz demisti cikintinin biri daha belirgin ona gore erkek dedi ama tam arada degil sen kiz organina benzettin dudaklari gorunuo die diger kordonun onundeki cikintiyi gormedi sanirim doktor bilemiorum ya kafam allak bullak
Ben suan 15 haftaligim canim cuma gunu doktora gore 16 haftalik olacak ewet haram bisey istemioruz sonuctacanim zaten 11 12 haftalar cinsiyet tahmini icin cok erken haftalar bence yanilma olasiligi cok yuksek her hafta degisir suna benziyor buna benziyor diye.suan kac haftaliksin sen.demissin ya gunahami giriyosun sonucta insaniz kotu bir sey dilemiyoruz ki kimseye zarar vermeyen masumane istekler herkes kendisinde olmayani ister gerci ben ikinci kizi istiyorum ben daha cok sey istiyorum ama Allah biliyor kalbimi iki kiz daha birbirine bagli olur die benim yok ondan
anladim canim seninle haftalarimiz ayni gun farki var senin son adet ne? benim 24 temmuz.Ben suan 15 haftaligim canim cuma gunu doktora gore 16 haftalik olacak ewet haram bisey istemioruz sonucta
Benimde 25 temmuz canim ayniyiz demek ki ay sonuna cok var nasil beklicen:)beni cuma cagirdi doktorumanladim canim seninle haftalarimiz ayni gun farki var senin son adet ne? benim 24 temmuz.
bende onumuzdeki pazartesi 16 olacagim aslinda haftaya gitsem kesin ogrenirim ama dr um ay sonu gel dedi beklicem
bana bir ay sonra gel dedi sabirliyim beklerim bide bence erkek kiz deme olasiligi yuzde bir.Benimde 25 temmuz canim ayniyiz demek ki ay sonuna cok var nasil beklicen:)beni cuma cagirdi doktorum
Hayirlisi olsun kizin kac yasindabana bir ay sonra gel dedi sabirliyim beklerim bide bence erkek kiz deme olasiligi yuzde bir.
aslinda benim son adet 18 temmuzda bir hafta geriden gidiyormusum doktorum gec dollenme dedi o yuzden son adetimi 24 temmuza cekti
3.5 canim senin oglun?Hayirlisi olsun kizin kac yasinda
21 aylik:)3.5 canim senin oglun?
27 ay olacak aralari cok ara verip zorlanmiyim dedim is hayatina ara vermisken ikiside buyusun tabi bolede zorlancam gerci ama:)iki yasinda bile degil insallah zorlanmazsin aralari az olacak
yani iki yas olacak aralari benimkilerin dort olacak bakalim yarin dr a gidiyorsun hadi hayirlisi ogrendikten sonra musait oldugun ilk firsatta lutfen yaz bana burdan Allah gonlunden geceni versin insallah saglikli sihhatli27 ay olacak aralari cok ara verip zorlanmiyim dedim is hayatina ara vermisken ikiside buyusun tabi bolede zorlancam gerci ama:)
Amin ins cok saol duani bekliorum hamilelerin duasi kabul olurmus aksama dogru gidicem esimde gelmek istio ogrenince yazicam canimyani iki yas olacak aralari benimkilerin dort olacak bakalim yarin dr a gidiyorsun hadi hayirlisi ogrendikten sonra musait oldugun ilk firsatta lutfen yaz bana burdan Allah gonlunden geceni versin insallah saglikli sihhatli
insallah canim ediyorum dua bekliyorum haberini gorusuruzAmin ins cok saol duani bekliorum hamilelerin duasi kabul olurmus aksama dogru gidicem esimde gelmek istio ogrenince yazicam canim
Canım gözün aydın Allah gönlüne görw vermiş devlete mi gidiyosun dr özele mi11. Haftada erkek dedi. 15 dede çıkıntı var ama emn olamıyorum demişti...
ektekide usg görüntüsüMerhaba arkadaşlar, benim de bir oğlum var. 15 haftalık hamileyim. geçen hafta doktor kıza benzetti ama tam emin olamadı. Benimde kafamda acaba erkek olsa iki erkek daha mı iyi anlaşırdı diye takılıyor. Aslında herkes bir kız bir erkek ister ama ne bileyim umarım anlaşırlar. Haftaya tekrar kontrolüm var bakalım ne diyecek.
Hayırlı saglıklı olsun cnm insallah bacak arasını gösterdi mi doktorunMerhaba arkadaşlar, benim de bir oğlum var. 15 haftalık hamileyim. geçen hafta doktor kıza benzetti ama tam emin olamadı. Benimde kafamda acaba erkek olsa iki erkek daha mı iyi anlaşırdı diye takılıyor. Aslında herkes bir kız bir erkek ister ama ne bileyim umarım anlaşırlar. Haftaya tekrar kontrolüm var bakalım ne diyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?