14. Haftalık düşük yapmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nazlicannars

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2020
55
-24
1
34
Merhaba hanımlaren başından şunu söylemek istiyorum ki kınamak için yazmayın buraya yardımı olacaklar yazsın, çünkü kimin nasıl bir hayatı olduğunu bilmeden yorum yapmak çok basit . 14 haftalık hamileyim hamileliğini nasıl bitirebilirim berbat bir evliligim var boşanıyorum ama bebeği dünyaya getiremem çok zor durumdayım lütfenbi çıkış kapısı gösterin ne yapalirim. Hamile olduğumu öğrendiğimde kötü evliliğim yüzünden bebeği aldırmak istedim eşim kabuk etmedi ben bakarim dedi 13 haftaliga girdiğinde bosanma davasi acti cocuguna da kendin bakarsin sakin kapima birakma çope atarim dedi zor durumda birakti kandirdi beni

Merhaba hanımlaren başından şunu söylemek istiyorum ki kınamak için yazmayın buraya yardımı olacaklar yazsın, çünkü kimin nasıl bir hayatı olduğunu bilmeden yorum yapmak çok basit . 14 haftalık hamileyim hamileliğini nasıl bitirebilirim berbat bir evliligim var boşanıyorum ama bebeği dünyaya getiremem çok zor durumdayım lütfenbi çıkış kapısı gösterin ne yapalirim. Hamile olduğumu öğrendiğimde kötü evliliğim yüzünden bebeği aldırmak istedim eşim kabuk etmedi ben bakarim dedi 13 haftaliga girdiğinde bosanma davasi acti cocuguna da kendin bakarsin sakin kapima birakma çope atarim dedi zor durumda birakti kandirdi beni
Kaç haftalikken öğrendim bebeği önce ben bakarım deyipte simdi neden kapıya arıyormuş öyle kolaymiymis yokmu işleriniz falan annen baban kardeşin neymiş o ali kıran baş kesenmiymis

Doğur yuvaya bırak devlet sahip çıkar belki ilerde memur filan da yapar. Burada bebeği olsun diye uğraşan yüzlerce kadın var. Artık psikolojimiz bile bozuldu. Şimdi bu insanlar sana ne desin?
Aynen katılıyorum sana bizdevher gun test yapıyoruz varmı çizgisi silik çıktıysa hemen bidaha testler falan allahım ne adamlar var onun vebali o adamim boynuna olsun insallah van yemem

Asla kınamak için yazmıyorum ama burda bende dahil bir çok kişi gebelik için uğraşıyoruz. Eğer bu yaşadıklariniza imtihan gözüyle bakarsanız o çocuk size yollanmış bi hediye olabilir. Belki o çocuk size ilerde bakacak sizi koruyup kollayacak. Eşiniz yüzünden bir cana kıymayın lütfen. Bakamayacak durumdaysanizda bi bakım merkezine verip gidip istediğiniz zaman görebilirsiniz. Tabi yinede sizin kararınız Rabbim doğruyu göstersin hakkınızda hayırlı olan olsun

Kötü giden evlilik vardi neden bi önlem anlamadınız ki. Neden olumsuz düşünüyorsunuz hem belki bebek sizin için çok farklı olacak. Iyice bi düşünün sonra pişman olursunuz.

Sormadan geçemeyeceğim berbat evliliğiniz yeni mi berbat oldu ? Önceden beri berbat giden bir evliliğiniz vardıysa nasıl cinsellik yaşadınız ? Hadi yaşadınız hamilik ihtimalini düşünüp neden korunmadınız ? Burda bence yardım bulamayabilirsiniz bu sitede çoğu kadın bebek sahbi olmak için can atıyor.. Bide kelebek gibi hareketleri bu haftalarda hissedilmeye başlanıyor nasl kıyacaksınız o cana.. ?

Ben daha 9haftalık hamileyim ve bu hafta elleri ayakları kıpırdıcakmis diye 1saat agladim heycandan ve sizin bebegniz icerde büyük insan gbi hareket ediyor nasil kiycaksiniz yapmayın
Kınamak sana allah bağışlasın mesleğini annesi

Teyzem 91de doğan ilk oğlu ardından 92de hamile kalınca eniştem hiç istememiş düşsün diye karnını tekmeler yere vururmuş annemi aramış teyzem abla aldırayım mı diye annem o cana kıyma demiş. Neyse 93de doğmuş diğer oğlu bu evlilik 99a kadar kör topal gitmiş. 99 depreminde tüm aile göçük altında kalıp cıkarılmış ama teyzem göçük altında aklını yitirmiş. Eniştem terketti. Biz aldık yanımıza büyüdüler cok iyi yerlerde bakanlıklarda memur oldular annelerini yanına aldılar ve onlar bakıyor seve seve. Yani diyeceğim o ki evlat gibisi yok.

allahım yardımcın olsun. çok aşırı zor durum . cekmeyen anlamaz biliyorum ama hamileliği cok ısteyen bırı olarak bebiiş ay susam tanesıymıs yok mercimek olmus derken bakıyodum 6. haftada elleri gozleri...9 haftada mınık de olsa tam bı bebek bedenıne kavustugunu gordum ya... onnu bıle bıle sana cana kıy nasıl derim? allah basına ne gelecegını bılmeden mı verdı o cocugu sana sanıyosun?rabbim rızkını hazır etti onun. zor olcak illa baba olmasa da olur merak etme. ölsün çöpe atarım mantıgı olan bı canlı zaten babalıgı haketmıyo. sırf bakamam edemem diyip canına kıymayın diyo rabbim. kıyma.. yapma..

Adam daha olan çocuğuna bakmıyormuş gerçekçi olmak lazım oyle diyen bi Adam in çocuğunu doğurmak olmaz bence yazik degilmi hayati mahvolacak bi insan bunu yaşayan bilir sadece buyuyunce o çocuk keske beni doğurmasaydın dicek çektiği açılar yüzünden bence son kez konuşup bebegin babasiyla karar verip aldırın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X