- 2 Nisan 2016
- 78
- 7
- 1
- Konu Sahibi benbilemem
-
Eğer varsa 14 hafta 4 günlük oluyor. Hamile olup olmadığımı bilmiyorum14 hafta 4 günlük diye kendin söylüyorsan daha önce testlerde çıktığı için söylüyorsundur?Testte çıkacak olan hamilelik mi başka şey mi,
Teşekkür ederim yorumunuz için ben de çıkacağını düşünüyorum ama kuruntularımdan kurtulamıyorumÜç ayı geçmiş bir hamilelikten bahsediyorsunuz. Çıkmama gibi bir ihtimal yok.
Kuruntu yapıyorum galiba.Benden beterleri de varmış
Tabi çıkar
Teşekkür ederim yorumunuz için ben de çıkacağını düşünüyorum ama kuruntularımdan kurtulamıyorum
Kan ver garanti olsunKuruntu yapıyorum galiba.
3 defa idrar testi yaptım negatif çıktı ama...14 haftadır test yapmadınız mı? Nasıl kuruntu o öyle?
3 defa idrar testi yaptım negatif çıktı yarın 4. testi yapacam.Kan ver garanti olsun
14 hafta çatlar insan meraktan
3 defa idrar testi yaptım negatif çıktı ama...
Kan testi garanti olur.3 defa idrar testi yaptım negatif çıktı ama...
Adetin düzensiz mi3 defa idrar testi yaptım negatif çıktı yarın 4. testi yapacam.
Bende çok istiyo sandımHa anladım bebek istemiyorsunuz ama ya hamileysem diye korkuyorsunuz. Merak etmeyin hamile değilsiniz o zaman.
Evet yaşımdan dolayı ve eşimle olan problemlerimizden dolayı istemiyorum.Ha anladım bebek istemiyorsunuz ama ya hamileysem diye korkuyorsunuz. Merak etmeyin hamile değilsiniz o zaman.
Hayır 3 defa adet oldum ama her zamanki gibi değildi. Korkum bu yüzden bebek istemiyorum.Bende çok istiyo sandım
Ama adeti düzensiz diye de emin olamıyo, negatif çıkmasına rağmen belki hamileyimdir diyo sandım
Eğer varsa 14 hafta 4 günlük oluyor. Hamile olup olmadığımı bilmiyorum
Bazı yorumlarda 2 aylık olanların bile idrar testinde çıkmama ihtimali olduğu yazıyor o yüzden endişeliyim.14 hafta diyorsun hamilelik varsa tabiki çıkar. Bu arada bırak haftayı biz (tüp bebek yapanlar) gün hesaplayıp test yapıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?