- 8 Mart 2016
- 7.911
- 13.034
- 163
- Konu Sahibi benbilemem
-
Ona bile kızıyosa bence de çocuk yapmaEşim bu kadar üstüne düşmeme kızıyor. Şimdi test yaptırırsam test sonucu için ya da varsa gebelik izlemi için ararlarsa hastanede kayıtlı olan numara eşimin niye gittin diye kızabilir açıkçası onunla tartışmak istemiyorum
20 yaşındayımHer mesajında daha da şaşırıyorum
İdrar testinde hiç çıkmamış 14 haftalık gebelik şüphesinden bahsediyorsun,
Bu şüpheyle 3 aydan fazla beklemişsin, kan testi yaptırmamışsın..
Üstüne bir de hastaneye yalnız gitmekten çekiniyorsun..
Bu arada yaşımdan dolayı gebelik istemiyorum dedin, yaşın kaçtı?
Ona bile kızıyosa bence de çocuk yapma
Sinir küpü nolcak
Kork zateno yüzden istemiyorum korkuyorum.
Testlerde çıkmama ihtimalinden bahsettikleri için korkum.ne testi ya, bildiğin göbüşten belli olur o
Ne zaman evleneceğinizi ya da kiminle evleneceğinizi siz seçmiş olabilirsiniz ama herkes eşit şartlarda yaşamıyor. Yorum yaparken farklı ihtimalleri de göz önünde bulundurursanız daha az kırıcı olabilirsiniz. Mutsuz ve sorunlu bi evlilikte çocuk istememek en doğal hakkım olma ihtimali beni korkutuyor hepsi bu.20 yasinda ogrenci iken ne diye evlendiniz aranizda yas farki olan bir adam ile? hayir, ben yorum yazinca kotu insan oluyorum; yazmayayim, diyorum ama olmuyor. karismadan duramiyorum.
hamile degilsin.
3 ay regl olmus bir kadin asla hamile degildir.
ha tibbi sasirtip da hamileysen eger, o vakit dogsun zaten o bebek. vardir bir hayri.
ama hamile degilsin.
Endişelenmenin neresi şakaregl oluyosunuz testler negatif hala hamile olacagınızı duşunuosunuz şaka mısınız?
Hamile olmadığımı düşünüyorum sadece kendimi buna ikna edemiyorum. Biliyorum psikolojik bu durum ama sorup emin olmak istedim testlerde çıkmama ihtimali var mı diye.şaşkınlıktn dilim tutuldu.
3 aydır adet görüyorsunuz, idrar testi sonuçları negatifi gösteriyor,
ve hala hamile miyim diye mi soruyorsunuz?
bir de gününe kadar hesaplamışsınız.
neyse o zaman şöyle daha açık belirtileri yazayım;
14. haftada göbek artık belirginleşmeye başlar,
özellikle sabah idrarı çok koyu renktedir, hormon değişimi sebebiyle.
bu haftadaki bir gebelikte idrar testinin yanlış sonuç verdiğini hiç duymadım.
mide bulantısı yoksa da en azından iştahta bir değişim yaşanır.
bunların hiç biri yoksa bırak artık bu işin peşini.
İnsanların fizyolojik olduğu kadar psikolojik sorunlarının da olabileceğini eminim biliyorsunuzdur. Sahte konu açıp ne gibi bir çıkarım olabilir açıklar mısınız?3 aydır regl oluyor ... idrar testleri negatif ? ? ? doktora gidemio sizce ne kadar gerçek?
guzel kardesimNe zaman evleneceğinizi ya da kiminle evleneceğinizi siz seçmiş olabilirsiniz ama herkes eşit şartlarda yaşamıyor. Yorum yaparken farklı ihtimalleri de göz önünde bulundurursanız daha az kırıcı olabilirsiniz. Mutsuz ve sorunlu bi evlilikte çocuk istememek en doğal hakkım olma ihtimali beni korkutuyor hepsi bu.
Teşekkür ederim sizin de bahsettiğiniz gibi farklı görüşleri almak için konu açtım. Evet hakli olabilirsiniz belki yaşantımı anlatıp konuya giriş yapmalıydım ama düşünemedim.guzel kardesim
bu site tecrubeleri aktarmak, farkli kosullari ele alip bir istisare aratmak icin var. siz hicbir bilgi vermezseniz sadece "hamile miyim" diye sorarsaniz, 'degilsin' deriz... ustelersen kuskuyla, biz de niye usteliyor diye ele aliriz.
ama yok sen 'ben bunlari yasadim' diye yazsan biz sana deva yaratmaya cabalar, konuna o hassaslikla yaklasiriz.
hamile degilsin.
İnsanların fizyolojik olduğu kadar psikolojik sorunlarının da olabileceğini eminim biliyorsunuzdur. Sahte konu açıp ne gibi bir çıkarım olabilir açıklar mısınız?
neyse ben sadece bunun bir şaka olabilcegını duşundum munakaşa etmiycem nasıl olmasını ıstıyorsanız oyle olsun ...
Hamile olmadığımı düşünüyorum sadece kendimi buna ikna edemiyorum. Biliyorum psikolojik bu durum ama sorup emin olmak istedim testlerde çıkmama ihtimali var mı diye.
Teşekkür ederim eşimi ikna edebilirsem hastaneye gidecem.yani yüzbinde bir ihtimal vardır belki de onu doktorlar bile bilemez değil mi.
bence hiç ihtimal dahilinde değil şu an anlattıklarınız.
ama bu 3 aylık regl lerinizde bir problem varsa bir jinekolojik muayeneden geçin, hem orada ultrasonla teyit edilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?