- 8 Mart 2016
- 7.911
- 13.034
- 163
- Konu Sahibi benbilemem
-
O zaman metin olEvet yaşımdan dolayı ve eşimle olan problemlerimizden dolayı istemiyorum.
3 defa idrar testi yaptım. Yarın 4. testi yapacam hepsinde negatif çıktı ama korkuyorum yine deDoktora gitmedin mi hiç bu süre içinde, kan testi vs hiç bir şey yaptırmadın mı?
Bazı yorumlarda 2 aylık olanların bile idrar testinde çıkmama ihtimali olduğu yazıyor o yüzden endişeliyim.
Teşekkür ederim umarım değilimdir.O zaman metin ol
Gebe değilsin
3 testten birinde çıkardı yani 14 koca haftaBazı yorumlarda 2 aylık olanların bile idrar testinde çıkmama ihtimali olduğu yazıyor o yüzden endişeliyim.
Yarın da idrar testi yapacam negatif çıkacağına eminim ama bilmiyorum psikolojik galibaYok bu kadar sürede mutlaka çıkardı testlerde, ama kesin emin olmak istiyorsan kan testi yaptır, kafan rahat etsin
Yerleşme kanaması bir kez olur her ay olmazHayır 3 defa adet oldum ama her zamanki gibi değildi. Korkum bu yüzden bebek istemiyorum.
Değil mi boşuna kuruntu yapıyorum galiba.3 testten birinde çıkardı yani 14 koca hafta
Kan ver bari zırt pırt test alacağına , kanda garanti olur diye bi daha yaptırasın da gelmezYarın da idrar testi yapacam negatif çıkacağına eminim ama bilmiyorum psikolojik galiba
Çocuğum yok 1 yıllık evliyim dahaYerleşme kanaması bir kez olur her ay olmaz
Hiç çocuğun var mı
Yarın da idrar testi yapacam negatif çıkacağına eminim ama bilmiyorum psikolojik galiba
Son şey onu yaptıracamKan ver bari zırt pırt test alacağına , kanda garanti olur diye bi daha yaptırasın da gelmez
Akıllı kızsınÇocuğum yok 1 yıllık evliyim daha
Eşim şehir dışında birlikte hastaneye gideceğim kimse yok o yüzden gidemiyorum ama böyle giderse yalnız gidip yaptıracamSen bilirsin ama kan testi neden yapmak istemiyorsun anlamadım?
O daha kolay yap bi kere kurtulSon şey onu yaptıracam
Olursa çocuğun vebaline girmek istemiyorum çünkü sorunlu bi eşim sorunlu bi evliliğim var. Bu şartlarda ne annelik yapabilirim ne de sağlıklı bi evlat yetiştirebilirim.Akıllı kızsın
Evliliğin oturmamışsa çok dikkat et
Çocuk yapınca düzelir belki diye düşünme, çocuğa yazık olur
Mantıklı düşünüyosunOlursa çocuğun vebaline girmek istemiyorum çünkü sorunlu bi eşim sorunlu bi evliliğim var. Bu şartlarda ne annelik yapabilirim ne de sağlıklı bi evlat yetiştirebilirim.
Eşim bu kadar üstüne düşmeme kızıyor. Şimdi test yaptırırsam test sonucu için ya da varsa gebelik izlemi için ararlarsa hastanede kayıtlı olan numara eşimin niye gittin diye kızabilir açıkçası onunla tartışmak istemiyorumO daha kolay yap bi kere kurtul
Sağlık ocağı bile yapar herhalde
Klasik ailesi, yaş farkımız vs vs bir sürü sorunumuz var . Aşabileceğimizi düşünmüyorumMantıklı düşünüyosun
Eşin niye arıza çıkartıyo
Eşim şehir dışında birlikte hastaneye gideceğim kimse yok o yüzden gidemiyorum ama böyle giderse yalnız gidip yaptıracam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?