kızlar 14+3 haftalık hamileyim psikolojim bozuk sürekli ağlıyorum artık ne dayanacak gücüm nede takatim kaldı
ve bunun bebeğime zarar vereceğinden korkuyorum psikolojik destek almak istiyorum faydası olurmu ki ilaç kullanamam belki ama farklı şekilde yardımcı olurlarmı napıcağımı bilmiyorum
Neden bu kadar dibe vurdun. Ne olduda bu noktaya geldin sana ters gelen ne hayatında?
Benimde bozuk ama kendi kendime basa çıkmaya çalışıyorum hamilelikten dolayı galiba hersey sinirlerimi bozuyor. Her sey ters geliyor... düşün eşim uzakta görevde ama her söylediği batıyor bana. Hamilelik psikoloji boyle malasef kendi kendini yenmeye calis guzel seyler dusun hayal kur.
Dua et
Eğer bir sebebin yoksa...kendi kendine halledebilirsin...bende ilk haftalarda öyleydim en ufak bir olumsuzlukda cocuk gibi hickira hickira aliyordum ve inan bu beni rahatlatiyordu.17 haftamdayim ilk günler gibi degilim tabii ama yinede bisi bulup ağlarsam kendimi durduramıyorum..ama rahat ol suan biz ne hissedersek bebegimizde onu hissediyormuş.aglarsak onunda gözünden yaş akiyormus
Neden bu kadar dibe vurdun. Ne olduda bu noktaya geldin sana ters gelen ne hayatında?
Benimde bozuk ama kendi kendime basa çıkmaya çalışıyorum hamilelikten dolayı galiba hersey sinirlerimi bozuyor. Her sey ters geliyor... düşün eşim uzakta görevde ama her söylediği batıyor bana. Hamilelik psikoloji boyle malasef kendi kendini yenmeye calis guzel seyler dusun hayal kur.
Dua et
2 yıllık evliyim severek evlendik ama daha evliliğimizn ilk zamnlarında çok ağır şeyler yaşadık şimdi hamileyim ufacık şeyde bana saçma sapan tepki veriyor çocuk gibiyim çok ağrıma gidiyor bide aklıma o yaşadğım kötü şeyler geliyor unut artık diyor eşim ama ufacık bir tartışmamızda ve bana bağırmasında gözümün önünden film şeridi gibi geçiyor yaşadıklarım kafayı yemek üzereyim :'(
2 yıllık evliyim severek evlendik ama daha evliliğimizn ilk zamnlarında çok ağır şeyler yaşadık şimdi hamileyim ufacık şeyde bana saçma sapan tepki veriyor çocuk gibiyim çok ağrıma gidiyor bide aklıma o yaşadğım kötü şeyler geliyor unut artık diyor eşim ama ufacık bir tartışmamızda ve bana bağırmasında gözümün önünden film şeridi gibi geçiyor yaşadıklarım kafayı yemek üzereyim :'(
Zaten bilincaltinizda olan olumsuzluklara bir de hamilrlik hormonlari eklenince daha kotu olmussunuz.
Isteyerek mi hamile kaldiniz?
Bence uzman yardimi almanizda fayda var. Umarim stresinizi uzerinizden atar ve guzel bir hamilelik gecirirsiniz.
Seni anlıyorum aynı bende senin gibi severek evlendim esimin ailesi ile bir ton problem yaşadık kac kez boşanmadan döndüm. Suan bir sıkıntı yok esim beni anlıyor düzeldi ama aynı sekilde bende eski olayları yaşananları unutamıyorum malesef.
Belliki sende unutulacak sineye çekilecek seyler yaşamamışsın.
Eşin sana unut dediğinde. Unuttur o zman diye cevap ver.
Yaratırken bizde ne denli yaralar açtıkların farkında degiller ve basite alıyorlar kendi yaşattıklarını ama bu yaşadıklarımızın hafif oldugu göstermez.
Canım bende inan unutamıyorum ama bununla başa çıkmak zorundayız çünkü biz anneyiz artık. Bebegin ve sadece kendini düşün. Bosver herşeyi eşini yaşananları bosver. Bebeğini düşün örgü felan ör onun icin cok iyi gelir. Kitap oku.
Kafanı dağıtacak seyler bul
Eskilerle yasarsan mutsuz olursun canm. Bizde zor evlendik ailelerimz yoktu sdce annem vardi paramz yoktu nsl dugun yapcz nsl borclari odicez derken bi cesaret evlendik. Esimn isi iyi ama borc cok sknti çekiyoruz ama guluyoruz bu halimize bile yani. Ilk ay cok stres yapip tartisiyoduk ama smdi brbrmzede alistk eskileride kapattk herseyi oldugu gbi kabul ettik sknti cikmiyo. Snde eskilere degil onune bak. Biz hergun bebegimizin heycaniyla mutlu oluyoruz bende 16. Haftama giriyorum tek derdimiz acaba iyi mi degilmi suan napiyo diye bebegi dusunuyorz. Sakn kendine ve bebegine uzulerek zarar verme...
kızlar 14+3 haftalık hamileyim psikolojim bozuk sürekli ağlıyorum artık ne dayanacak gücüm nede takatim kaldı
ve bunun bebeğime zarar vereceğinden korkuyorum psikolojik destek almak istiyorum faydası olurmu ki ilaç kullanamam belki ama farklı şekilde yardımcı olurlarmı napıcağımı bilmiyorum
Bu kadar kötü ne yaşadın ki canım... erkekler ilk evlendikleri zamanlarda çocuk gibi oluyorlar... benim eşim her şeye alınırdı küserdi hep alttan alırdım... 1ay sonra 4.cü yılımıza girecez... eşim ilk başlardaki gibi çocuksu değil ama arada bi alınganlık yapsada umrumda olmuyor.. 1saat sonra küçük çocuklar gibi dudağını büzerek tıpış tıpış gelip özür diliyor... bide bizim aramızda 10 yaş var buna rağmen ben ondan daha olgun davranıyorum:))) sen hamilesin o yüzden takmamaya çalış... evlilik konusunda biraz daha tecrübeliyim senden zamanla istediğin kıvama gelecek eşin merak etme... o yüzden üzülme sakın bebeğini düşün ve mutlu ol.. banada dua et benimde sağlıklı bebeğim olsun...