14 . haftaya girerken ağrı ....

ameron

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2013
647
171
53
35
konuyu buraya açtım ama lütfen taşımayın burda yoğunluk çok fazla .inanın bilemiyorum ki ben nasıl bi hamileyim .... 13 haftayı bitmek üzereyim ... pazartesi günü şehir dışına çıkmam gerekti . yolculuğun son saati kasıklarım ağrıdı ... ertesi günüde biraz hızlı yürümem gerekti gene ağrı oldu ... bugünse özel bölgemin üst kısmında bi ağrı gibi ... şişkinlik gibi bilemedim ağrı vardı ... size sormak istediğim bu ağrıların 14. haftaya girerken devam etmesi normal mi ???? bebişim rabbime emanet ama genede tedirginim ... ancak pazar günü dönebilirim kontrol için o günü beklemem lazım ... bu şekilde ağrı yaşayan arkadaşşlardan fikir almak istiyorum ... normal mi bu ağrıların devam etmesi ne zamana kadar sürer .... teşekkür ederim ....

Benimde o haftalarda kasiklarimda agirilar vardi ..
Doktora sormadim ..

Anneme soylemistim , Annemde rahim genisliyor diye normaldir demisti ..

Sen yinede doktora sor , icin rahat etsin..

Sakin ol rahim genişliyor çok normal :) benim hala ağrım var 6. Aya giricem nerdeyse biraz fazla ayakta kalıyorum hop ağrı başlıyor. Bide normal adet zamanım ağrım oluyor adet sancısı gibi. Çok normal seylermis bu ağrılar bi çok sebebi olabilir yani panik yapma. Ama tabi kontrollerini ihmal etme ve doktoruna da soyle mutlaka :)

Doktorunuzu arasanız veya bulunduğunuz yerde bir doktora gitseniz?
Emin olun buradan çok çok daha iyi cevap olur size.

Benimde o haftalarda kasiklarimda agirilar vardi ..
Doktora sormadim ..

Anneme soylemistim , Annemde rahim genisliyor diye normaldir demisti ..

Sen yinede doktora sor , icin rahat etsin..

doktorum 3 ay ağrı olacak normaldir demişti ... 14. haftaya giriyoruz yarın ... ben biraaz da fazla tedirginim sanırım .... bu pinpirikli halimden kurtulmam lazım yoksa kocam da kafayı yiyecek ... buraya gelmem gerekti elli sefer inşallah bişey olmaz diye diye geldim ... hepimizin bebişi rabbime emanet ...rabbim sağlıkla kucağına versin canım bebişini

Rabbime cumlemizin bebislerini saglikli kucagimiza almayi nasip etsin.

Icini ferah tut , panik.yapma sen stress yaptikca.daha cok agrin olur .

Benimde surekli agirilarim vardi ama hepsi gecti ..

Doktorunuzu arasanız veya bulunduğunuz yerde bir doktora gitseniz?
Emin olun buradan çok çok daha iyi cevap olur size.
burada yabancıyım canım 1 haftalığına iş için geldim ... ya benim doktor olayım da karışık hatta buraya konu açmıştım ... doktorum doğum yaptı doğru dürüst ilgilenemiyordu ... son kontrolümü 15 gün sonraya erteledi ... taramalarım falan var diye başka doktora geçtim ...

ilk kontrolde söyleyeceğim :) ben biraz fazla pinpirikliyim ya bilemedim eski ben gayet relax rahattı ... konu bebişim olunca dünya duruyo

birde cumartesi günü kontrolüm vardı bayanlar ... 2 li tarama yapacaktı doktor... işim yüzünden buradayım şimdi bide onu sorayım size ... cumartesi günü 13 + 3 oluyoruz ama ben burdan pazar günü ayrılabilirim çünkü cumartesi günü seminerimin son günü ... pazartesi günü ise 13+5 olacağız ... internetten araştırdığıma göre 13+6 ya kadar yaptırmalıymışız bu testi ... 2 günlük bi aksama herhangi bi problem oluşturur mu ???

hadi ama kimsenin fikri yok mu arkadaşlar

Yol mecburu degılse cıkmayın riskli oluyor uzun yolculuklar. Sağlıkla al kucağına arkadasım

biz mi çok naziğiz bilmiyorum
şimdiki devir hamileleri böyle
yanlış anlama konu sahibi bende hamileyken pimpirikliydim

düşünüyorum da bizim eskiler kv anneannem teyzem falan
sırtlarında yük taşımışlar v.s. v.s.
Allah' a emanet diyelim

O agrilar cok normal rahim genisliyor benimde hala var o agrilarim hatta dahada artiyor bebek buyudukce.
ama kafana takiliyorsa yinede doktoruna sorabilirsin

valla bilmiyorum ki ... biz bütün kardeşker evde doğmuşuz... eskiden doktor kontrolü falanda yokmuş. .. snnem hep der fazla ilgiden bu kadar pinpirikleniyosunuz diye :)

valla bilmiyorum ki ... biz bütün kardeşker evde doğmuşuz... eskiden doktor kontrolü falanda yokmuş. .. snnem hep der fazla ilgiden bu kadar pinpirikleniyosunuz diye :)
annen doğru söylemiş :)
salıkla al bebeğini kucağına inşallah canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…