14 Haziran 2025 tüp bebek Transferi olacak olan var mı

Canım benim 3. Transferim yani diğer ikisinde erken test de yaptım kan da verdim bekleyip negatif çıktı o yüzden
Benimde 2.transferim ama neden umutsuz konuşuyorsunuz ki şans işi bu birinde olmaz diğerinde olur lütfen umdunuzu kaybetmeyin

Benimde 2.transferim ama neden umutsuz konuşuyorsunuz ki şans işi bu birinde olmaz diğerinde olur lütfen umdunuzu kaybetmeyin
Ya inşallah olur canım yani kaybetme değil ama çok böyle ilki gibi heveslenemiyorum maalesef işin açıkçası psikolojimi kendimi koruma iç güdüsü diyebiliriz

Ya inşallah olur canım yani kaybetme değil ama çok böyle ilki gibi heveslenemiyorum maalesef işin açıkçası psikolojimi kendimi koruma iç güdüsü diyebiliriz
Evet orası öyle mesela ben ilk olumsuz olduğunda resmen yıkılmıştım benim doktorum ve embriyolog çok emin konuşmuştu kesin hamile dönersiniz demişti o yüzden aşırı umutluydum sonra 12. Gün beta 5 çıkınca hayal kırıklığı yaşadım akşama kadar ağlamıştım. İnsan bazen şey hissediyor sanki hiç hamile kalamayacak gibi ne bilim o duygularımız kararıyor. Ama ben hiç atanamayacağımı da zannediyordum ve atandım. Hatta ben kesin evlenmem diyordum evlendim ve şükür ki çok mutluyum. Bunlarla kendimi motive ediyorum. Bazen de hiç sanmadığımız zamanlarda güzel şeyler oluyor. Bende umutsuzum hatta daha demin eşime mesaj attım ben umutsuz vaka mıyım acaba bazen sanki 10 kere de yapsam olmayacak gibi hisler geliyor. Ama içimden çok derin bir ses olacak diyor ona tutunuyorım. Sabret diyorum Allah geciktirdiği şeyle oynuyor güzelleştiriyor. inşallah olacak

Çok güzel anlatmışsınız

Çok güzel anlatmışsınız
Az önce bir haber okudum. Adamın biri merdivende yürüyen çocuğuna hiç beklenmeden pat diye tekme atıyor kız 9 10 basamak boyunca yuvarlanıyor. Ve ağır yaralanıyor. O kadar içim gitti ki. Sonradan gözaltına alınmış ve şahsın 8 çocuğu koruma altına alınmış. İnanabiliyor musunuz adam en fazla 36 yaşında falan görünüyordu. Ve 8 çocuk sahibi. Bizler bir evlat sahibi olmak için yüzlerce ilaç iğne dua korku endişe umut ve umutsuzluk çevre baskısı kusurlu hissetmek gibi şeyler yaşarken bunun gibi canilerin 8 çocuğu oluyor. Bu bir isyan değil, üzüntü. Çocuğa resmen içim gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…