14 Haziran 2025 tüp bebek Transferi olacak olan var mı

Yani canım ne yakan söyleyeyim göremedim ama resimden de belli olmayabilir birde bence erken yani üçüncü transferim ilk transferimde bende öyle yaptım ama sonuç maalesef negatifti

sen ne zaman tes vericeksin canım
Bilmiyorum ki çok korkuyorum açıkçası hiç öğrenmek istemiyorum sonucu. Çünkü hiç belirtim yok yani. Yarın 6. Gün belki 8. Gün erken gebelik testi yaparım

Sormayın yaptım bir delilik bugün sabah yine yaptım çatlatma iğnesinin 11. Günü hala etkisi var mıdır bilmem ama dunkinden daha belirgin çizgi öyle geldi bana
Çok negatif test gördüm o yüzden bana var gibi geldi inşallah da vardır ama erken yapmışsınız strese girmeyin boşuna yapmayın bekleyin derim ama ben de yapmıştım yine de yaparım transferden sonra belki

Bilmiyorum ki çok korkuyorum açıkçası hiç öğrenmek istemiyorum sonucu. Çünkü hiç belirtim yok yani. Yarın 6. Gün belki 8. Gün erken gebelik testi yaparım
Canım belirti arama zaten o hiç belli olmuyor sen yinede denilen günü bekle olur inşallah

Canım belirti arama zaten o hiç belli olmuyor sen yinede denilen günü bekle olur inşallah
Çok teşekkür ederim . Geçen sefer hiç test yapmadım direkt 12. Gün yapmıştım ama bu sefer evde erken gebelik testleri ile takip etmeyi düşünüyorum bakalım. Senin test günün ne zaman peki

Ayın 24 ünde benim yine bir beklentim yok maalesef ama olur inşallah Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…