Doğuma Hazırlık 14 nci haftada geri gelen bulantı normal midir.?yardım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

huzurlubekleyis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2019
49
8
1
29
14 haftalık gebeyim gebeligimin 2nci ayında başlayıp 1 aydır olmayan bulantim geceden beri çoğaldı ve hâlâ devam ediyor birşey yiyemiyorum ne yapmalıyım ne ile geçer bulantım

16 ya girdim hala kusuyorum..bi gelip bi gidiyor..doğuma kadar böyle gidecek sanırım.. bana hiç bişey iyi gelmedi malesef ..

Normal mi tedirginim bilmiyorum 1 hafta sonra kontrolum var. Ve bugün birşey yiyemiyorum aç dolaniyorum malesef
Normalimiş cnm benim su içemediğim günler dahi oldu..serumla beslendiğim günler oldu.bana söylenen kussan bile ye...yoğrt ekmek ye yavaş yavaş..hiç yoktan iyidir.

14 haftalık gebeyim gebeligimin 2nci ayında başlayıp 1 aydır olmayan bulantim geceden beri çoğaldı ve hâlâ devam ediyor birşey yiyemiyorum ne yapmalıyım ne ile geçer bulantım
çok bilgim yok amaablam gebeyken aşırı bulantı çekiyordu sadce beyaz leblebi kesiyordu bulantısını bir deneyin isterseniz.

çok bilgim yok amaablam gebeyken aşırı bulantı çekiyordu sadce beyaz leblebi kesiyordu bulantısını bir deneyin isterseniz.
Denerim bakalım belki bende de işe yarar sabahtan beri birşey yemedim aç kalmak sorun değil bebeğimee belki zararı olur diye korkuyorum inşallah fayda eder sağol

Normalimiş cnm benim su içemediğim günler dahi oldu..serumla beslendiğim günler oldu.bana söylenen kussan bile ye...yoğrt ekmek ye yavaş yavaş..hiç yoktan iyidir.
Tek öyle olsun bazı yazılar da okudum çok fazla bulantı başka hastalıkların habercisidir sıkıntı diye o da kafama çok takılıyor çok kotu olursam acile giderim belki bakalım

Tek öyle olsun bazı yazılar da okudum çok fazla bulantı başka hastalıkların habercisidir sıkıntı diye o da kafama çok takılıyor çok kotu olursam acile giderim belki bakalım
Çok fazla derken günde kaç kez çıkarıyorsn mesela ? Benim doruk zmanı günde 10 kez banyoya girdiğim oluyordu o hafta zaten hastaneye yatmıştm serumla besledilr..

Çok fazla derken günde kaç kez çıkarıyorsn mesela ? Benim doruk zmanı günde 10 kez banyoya girdiğim oluyordu o hafta zaten hastaneye yatmıştm serumla besledilr..
Yok öyle değil zararindan bahsettim okuduğum yazılardan benim sadece bulantim çok ama ne yiyebiliyorum ne cikarabiliyorum. Bu devam ettikçe de yemek yiyemeyecegim bu da iyi birşey değil migdem de agriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…