14 Şubat Dertleşmesi Olsun Buda

Ay ben çok bozulurdum. Küserdim. Tüm akşam da triplenirdim.

Biz de bir akşam yemeği yedik. Tüm yemek boyunca elinde telefon bıt bıt bıt. Sevgililer Günü falan diye değil de, insan iki ilgi bekliyor, bir yüzüme baksın istiyor birlikteyken.

niye dalga geçiyorsunuz ki 14 şubat bahane
Yok kız dalga geçmiyorum. Romantik biri olmadığımdan kaçtı o yorum ağzımdan. Ben doğumgünümü severim. Bayramları severim. 23 Nisan’ı severim bi de 8 Mart’ı. Son yıllarda Dünya Kız Çocukları Günü de beni düşüncelere sevk ediyor (bkz: kız anası olmak). Romantik biri değilim. Yıldönümü, tanışma günü, başlama günü vs kutlamam. Bi gün boşanırsam belki onu kutlarım (aslında mutluyum). Dediğin gibi 14 Şubat bahane, sevene her gün bayram :)

Nasıl oldu acaba kediniz? Durumu nasıl?

14 şubata hiç önem vermiyorum bana göre para tuzağı,saçma sapan gereksiz bir gün. Çiftler 14 şubatta günün “önemini”n tadını çıkarmak kutlamak yerine böyle sorunlar yaşayarak kavga ediyorlar kırgın oluyorlar.. çünkğ o gün beklenti içinde oluyorlar. mecburi hediye almak çok saçma.
Onun yerine herhangi bir gün bir buket çiçek veya ufak bir hediye yada jest daha mutlu eder.

Sabahleyın çok iyiydi.
Mamasını yedı antibiyotgını zorla olsa da yedırdım .
Diğer kedımle oynuyolardı .Keyfı yerıne geldi çok şükür.

Çok sevindim :) toparlanır inşallah en kısa zamanda. Benim de 2 tane kedim var. Değişik bi miyav dese ne oldu diye peşlerinde dolanıyorum. Sizin ne kadar ğzüldüğünüzü tahmin edebiliyorum o yüzden..
geçmiş olsun inşallah tamamen toparlanır

Kızlar dediğim gibi 14 şubat bahaneydi hayatımda ilk defa birine ve ilk defa eşime bişiler yazdım birazcıkta böyle bir tepki beklemediğim içindi bozulmam.

Sevginin günü yoktur eğer seviyor ve seviliyorsan her zaman dilimi şahanedir.

Aklıma geldıkçe kahroluyorum
Evladım gibi ikiside . Ama başımıza gelıcek varmış Artık extra önemler alıcam. Çekmece açıyo benımkıler , onların odasına hçbişey koymucam ve evde olmadıgımızda salonu , yatak odası , muftağı kapatıcam Bir daha böyle bşey yaşarsam kahrımdan ölebilirm.. Dünden beri daha kedıne bakamıyosun çocuğun olursa nasıl bakcaksı dıye suçluyorum kendımı Atlatırım inş. en kısa sürede .

Sağol canım amin . Senınkılerde inş. sağlıkla buyusunler evladınlar beraber.

biz kutlamıyoruz o yüzden hiç bi beklentim yoktu. sevginin günü olmaz.eşim işten geldiğinde sarılma faslımızda seni sadece bugün değil her gün seviyorum dedi. bana bi gülme geldi hiç beklemediğim için. bilmiyorumki hergün seviyomusun, her gün söylemiyosunki dedim

Normalde ıncığı cıncığı kutlayan bir adam olduğu için kesin alır diye hediye aldım, o almamış. Çiçek de yollamadı. Akşam da oturduk dominos yedik. Hayatımdaki en berbat sevgililer günüydü. Sevgilin yokken sokakta çiftleri görmek de kötü ama hayat arkadaşın varken umursanmamak daha kötü bence, sonuçta olmayan sevgili bir şey yapamaz. Neyse, benimki de böyle geçti. 13 senedir tanıyorum adamı, ilk defa hayal kırıklığına uğrattı beni. Sizinki de çok ayıp etmiş, mektupla alay etmek vs. Olsun, en azından yemek yemişsiniz.

biz bu günü kutlamıyoruz
ama ilginç bir şekilde eşim dün erken geldi bir de nergis almış. muhtemelen 5 tl :) ama en sevdiğim çiçektir.
ben bişey almadığım gibi madem erken geldin evi süpürüver dedim

ben de odunumdur, ama eşime bi mektup yazsam dalga geçmezdi saçma da olsa.
o yüzden keşke dalga geçmeseymiş.
incitici olmuş.
bunu ifade edersen özür diler bence.

sen yine odun olmaya devam et, bırak o romantik olsun.

Mesajiniza tam iyi de gun yeni basladi tum bunlar ne ara oldu diye yazacaktim ki alttaki mesajlari okuyunca 14 subatin dun oldugunu hatirladim.sen dusun halimi artik:))

Vallahi 2 gündür adet sancısı çekmekten her ayki gibi sağlığımım yerinde olmasini şükretmekle geçirdim. 7 yıldır eşim hayatimda hiç 14 şubat kutlamadim çünkü benim için hiç bir anlam ifade etmiyor çok saçma sevginin günü olmaz diye düşünüyorum insana her gün sevgidır Aşktır. Rabbim içimize vermis bu duyguları o yüzden sevdiğimizle beyimizle hergün yaşayalım sevgimizi çünkü ertesi günün garantisi Yook. Artık o kadar çok şu sosyal medya çıkalı gösterişe döktüler ki yahu senin mahremiyetini ne diye ınstagramda paylaşıyorsun bu sana özel başkasınin görmesine ihtiyaç varmi bilmiyorum bana çok komik geliyor.

Genel anlamda romantik biriymis zaten dert goremedim ben. Hem hevesini kirmis o kaybeder bundan sonra mektup goremez. Esim de hazırladığım masayla dalga gecti güldüm gectim ben. Ama guzel bi hediye almış. Hem hediye almayıp hem dalga gecseydi bozulur muydum..yoo takiliyo diye düşünürdüm.

Biz romantik romantik ders çalıştık eşimle arada oğlum da uykudan uyanıp ben de buradayım dedi :) 14 subatı küçümsemiyorum tabi ki kutlayan önemseyen insanlara saygı duyuyorum ama ben çoğunlukla hatırlamıyorum bile :) dogumgünleri çok önemlidir benim için :) bir de evlilik yıldönümümüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…