14 Şubat Dertleşmesi Olsun Buda

14 şubatım nasıl geçti anlatayım da dertleşelim.

Eşim hep yakınır romantik değilim diye gerçekten de realist bir insanım, mıç mıç durumlardan hoşlanmam romantik,dramatik filmleri sevmem. Eşimin kendisi romantiktir normalde kendisi bana süprizler yapar.

Bizde hediye almayacağız diye kararlaştırdık ama hoşluk yapmayacağız diye değil!!

Dün öğlen ben yemeğe çıkardım eşimi ve çok güzelde bir mektup yazdım sırf hoşluk olsun diye.
Akşam verdim mektubu bu başladı dalga geçmeye şurası olmamış, dilim iyi değilmiş kalemimde iyi değilmiş, kırıldığımla kaldım anlayacağınız.

Belki dert değil ama kendimi aptal gibi hissettirdi.

14 şubat bahane ben artık bu adama süpriz yaparmıyım??
Son soruya cevap,yapma:KK12:
Mektup,çok özel ve güzeldir aslında,fakat anlayana,yazmış olsam benim eşim de anlam veremez doğrusu.Ben de öyle bir şey yapmış değilim bu güne kadar.
Fakat kendini de üzme,eğer sevip seviliyorsan bu en güzeli,her gece yastığa başını koyunca,eşinin kolları arasında,şükür dersin,çok şükür:KK200:
Bu,inan ki hiç bir şeyle ölçülmez.
Madem bırak eskisi gibi o yapsın hep sana.
Romantik değilsin derse,bu olayı hatırlatırsın artık:KK45:
Eğer ekranlarda bangır bangır adı geçmese sevgililer gününden haberimiz bile olmaz bizim:KK48:
Ağır hiç bir söz işitmediğim ve benim de sarfetmediğim eşim her gün değerlidir bana,şükürler olsun...
Evlenme yıldönümlerinmizse şöyle,canım bugün ayın kaçıydıo_O
Aa dün evlilik yıldönümümüzdü biziiim,yine unuttuk yaaa:-)
Doğru ya,kaç yıl olmuş vaay bee,nasıl da sabahlara kadar konuşurduk di mi:KK60:Hey gidi günler:KK19:
Aa aklımdayken teyzenle konuştum selamı var,kolu ağrıyormuş bir ara istersen,:KK51:çay dökeyimmi:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

erkek arkadaşıma sakın bana gereksiz bir şey alma dedim alcaksan çeyiz al dedim 2 tane güzel kupa almıs yemek yedik eve geldik bize hergün sevgililer günü :KK200:

Ay cikilata ciceke bu kdr mutlu olsam valla gidip kendim aliyom :) ha su milkanin kalpli cikolatalarindan aldim ogluma ondan yedik birlikte :))))

Bu sefer de ben iş yerine çikolata buketi yollayayım dedim, sağ olsun malum site sabah 7de danışmaya bırakmış, adam işe gider gitmez size geldi demişler :D

Hiçbir beklentim olmadan dün güne başladım. Eşime güzel bir mesaj yazdım günün anlam ve önemine uygun. O da aradı kutladı. Çok yoğundu zaten 2 hafta önceden bana alışveriş yapmıştık. Gece 12 de eve geldi kapıyı açtım elinde güller :KK51:
Bir şaşırdım bir mutlu oldum anlatamam. Ama almadaydı da beklemiyordum zaten. Mahçup oldum ben hiç hazırlık yapmamıştım hemen gittim elime yüzüme bakım yaptım süslenip öyle çıktım karşısına öptüm teşekkür ettim bu yılda böyle bir 14 şubat oldu bize :KK45::KK200:

Ben gecen sene 14 subatta ogrenmistim hamile oldugumu bu senede oglumuz kollarimizda daha ne isterim eşim isten geldi yemek yedik kahve icerken dedi sana hediye alicaktm korkumdan alamadim niye dedim cicekcide bi vazo begendim icine susler yapmislar ayicik flan cok guzeldi dedi girdm alicaktim fiyati duyunca vaz gectim dedi neden dedimm ben onA 250 TL versem sen sus niyetine benim kafami sokardin ona dedi (haklida valla kiyameti kopartirdim ) snra birikim yaptigimi bildigi icin ceyrek almis heee dedimm bana bunlarla gel gülmeye başladik bizim sesimizr oglum uyandi al benim sana hediyem uyutta gel dedimm garibim ayaginda oglumu salliyor bi yandanda bizim köpüşü seviyor bende oturdum onlari izledim

Benim için ilginç bir 14 şubat oldu. Sevgilimle farklı şehirlerdeyiz, ilişkimiz yeni başladı sayılır, uzak olduğumuz için beraber kutlayamadik ama gece 1'de arayarak bugün sevgililer günü seni seviyorum seni seviyorum demek istedim diye aradı. Iki saat sonra tekrar aradı ve aynı şeyleri yine tekrar etti:)
Sabahta ben ona bir seni seviyorum mesajı yolladım ve akşam da güzel bir sürpriz ile onu baya sevindirdim.
Ondan böyle aramalar yapmasını ve hatırlamazsıni hiç beklemezdim, şu aralar başı çok kalabalık ama bunu yapmış olması beni acayip sevindirdi. Bu adam beni gerçekten seviyor ve değer veriyor diye acayip sevindirik oldum:))

Ben 5 yıllık evlilik, 1 yıllık nişanlılık, 1 yılllık sevgililik hayatımda hiç kutlatmadım.
1 veya 2 defa o o gün buluştuysak gül almıştır sadece. En başından kutlamayız çok saçmaa dedik durduk.
Ama dün işyerimde elinde en sevdiğim çiçekle gelmiş. Hiç beklemiyordum çok şaşırdım. :KK200:

Tabi bu ara çok tartışmamızın da etkisi var diye düşünüyorum. Aramızı yapıyor köftehor.. :KK45:
Ama bence hala çok saçma sevgililer günü muhabbeti.. :işsiz:

14 şubattan tek beklentim kavga etmemekti.
Dün zaten küstük kavgaya gerek kalmadı ve hala küsüz.
5 buçuk yıllık evliyim oldu mu? :)

14 şubatım nasıl geçti anlatayım da dertleşelim.

Eşim hep yakınır romantik değilim diye gerçekten de realist bir insanım, mıç mıç durumlardan hoşlanmam romantik,dramatik filmleri sevmem. Eşimin kendisi romantiktir normalde kendisi bana süprizler yapar.

Bizde hediye almayacağız diye kararlaştırdık ama hoşluk yapmayacağız diye değil!!

Dün öğlen ben yemeğe çıkardım eşimi ve çok güzelde bir mektup yazdım sırf hoşluk olsun diye.
Akşam verdim mektubu bu başladı dalga geçmeye şurası olmamış, dilim iyi değilmiş kalemimde iyi değilmiş, kırıldığımla kaldım anlayacağınız.

Belki dert değil ama kendimi aptal gibi hissettirdi.

14 şubat bahane ben artık bu adama süpriz yaparmıyım??
Biz evliyiz sevgili değiliz diyenlere sinir oluyorum. Sanki evlenince sevgi bitiyor. Ille romantik birşeyler yapılmak zorunda değil. Zaten romantizm de herkese göre farklı. Benim için kocamla kokoreç yemek mesela romantik ama bana çiçek alırsa düşüncesizlik. Hem alerjim var hem de kesme çiçeklere ilke olarak karşıyım. Ayrıca herkes de sevgililer gününü kutlamak zorunda değil. Biz her özel günde duruma göre çeyrek ya da yarim altın alıyoruz hediye yerine. Bu sene de aynısı oldu. Bu sene hem oğlumuzun diş çıkarması hem de şehit haberleri nedeniyle evde kaldık. Ki zaten özel günleri evde geçirmeyi tercih ediyoruz normalde de. Yanı çok da abartmamak lazım bazı şeyleri. Ama kadınlar nedense çok önem veriyorlar. Adam bütün sene burnundan getirmiş ama 14 Şubatta gül almış. O gülün fotoları 3 ay instadan face'e dolanıp duruyor aşkitom kocikom notlarıyla.

Genel anlamda romantik biriymis zaten dert goremedim ben. Hem hevesini kirmis o kaybeder bundan sonra mektup goremez. Esim de hazırladığım masayla dalga gecti :KK70: güldüm gectim ben. Ama guzel bi hediye almış. Hem hediye almayıp hem dalga gecseydi bozulur muydum..yoo takiliyo diye düşünürdüm.
Boşanmıyor muydunuz siz? Karıştırıyor muyum?o_O

Bizde bir yillik evliyiz ben msjla kutladm o da arayarak siradan gunlerden farki yoktu

Back
X