- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.552
- 83
- 37
ne alaka bizde 12 yillik evliyiz. Eşim her 14 şubatta cicek cıkolatasını ve ya bir takı va alır...dün 14 Şubat olduğu akşam üzeri aklıma geldi
14 yıllık evli 2 çocuklu bir insanım
klişe: biz eşiz sevgili değil![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne alaka bizde 12 yillik evliyiz. Eşim her 14 şubatta cicek cıkolatasını ve ya bir takı va alır...dün 14 Şubat olduğu akşam üzeri aklıma geldi
14 yıllık evli 2 çocuklu bir insanım
klişe: biz eşiz sevgili değil![]()
Son soruya cevap,yapma14 şubatım nasıl geçti anlatayım da dertleşelim.
Eşim hep yakınır romantik değilim diye gerçekten de realist bir insanım, mıç mıç durumlardan hoşlanmam romantik,dramatik filmleri sevmem. Eşimin kendisi romantiktir normalde kendisi bana süprizler yapar.
Bizde hediye almayacağız diye kararlaştırdık ama hoşluk yapmayacağız diye değil!!
Dün öğlen ben yemeğe çıkardım eşimi ve çok güzelde bir mektup yazdım sırf hoşluk olsun diye.
Akşam verdim mektubu bu başladı dalga geçmeye şurası olmamış, dilim iyi değilmiş kalemimde iyi değilmiş, kırıldığımla kaldım anlayacağınız.
Belki dert değil ama kendimi aptal gibi hissettirdi.
14 şubat bahane ben artık bu adama süpriz yaparmıyım??
Anaa dün 14 Şubat’tı di mi :)
Not: 3 yıllık evliyim. Bu da benim hikayem.
Anaa dün 14 Şubat’tı di mi :)
Not: 3 yıllık evliyim. Bu da benim hikayem.
En vahim benim heralde dün akşam süslendim püslendim yemek hazıladım ve 1 saat bile olmadan uykusu geldi 12 den öncw yatmayan adam 9 da yattı uyudu
Biz evliyiz sevgili değiliz diyenlere sinir oluyorum. Sanki evlenince sevgi bitiyor. Ille romantik birşeyler yapılmak zorunda değil. Zaten romantizm de herkese göre farklı. Benim için kocamla kokoreç yemek mesela romantik ama bana çiçek alırsa düşüncesizlik. Hem alerjim var hem de kesme çiçeklere ilke olarak karşıyım. Ayrıca herkes de sevgililer gününü kutlamak zorunda değil. Biz her özel günde duruma göre çeyrek ya da yarim altın alıyoruz hediye yerine. Bu sene de aynısı oldu. Bu sene hem oğlumuzun diş çıkarması hem de şehit haberleri nedeniyle evde kaldık. Ki zaten özel günleri evde geçirmeyi tercih ediyoruz normalde de. Yanı çok da abartmamak lazım bazı şeyleri. Ama kadınlar nedense çok önem veriyorlar. Adam bütün sene burnundan getirmiş ama 14 Şubatta gül almış. O gülün fotoları 3 ay instadan face'e dolanıp duruyor aşkitom kocikom notlarıyla.14 şubatım nasıl geçti anlatayım da dertleşelim.
Eşim hep yakınır romantik değilim diye gerçekten de realist bir insanım, mıç mıç durumlardan hoşlanmam romantik,dramatik filmleri sevmem. Eşimin kendisi romantiktir normalde kendisi bana süprizler yapar.
Bizde hediye almayacağız diye kararlaştırdık ama hoşluk yapmayacağız diye değil!!
Dün öğlen ben yemeğe çıkardım eşimi ve çok güzelde bir mektup yazdım sırf hoşluk olsun diye.
Akşam verdim mektubu bu başladı dalga geçmeye şurası olmamış, dilim iyi değilmiş kalemimde iyi değilmiş, kırıldığımla kaldım anlayacağınız.
Belki dert değil ama kendimi aptal gibi hissettirdi.
14 şubat bahane ben artık bu adama süpriz yaparmıyım??
Boşanmıyor muydunuz siz? Karıştırıyor muyum?Genel anlamda romantik biriymis zaten dert goremedim ben. Hem hevesini kirmis o kaybeder bundan sonra mektup goremez. Esim de hazırladığım masayla dalga gectigüldüm gectim ben. Ama guzel bi hediye almış. Hem hediye almayıp hem dalga gecseydi bozulur muydum..yoo takiliyo diye düşünürdüm.