olamaz, ben koronayim. izolasyondayim.Sürpriz için yanınıza geliyor olabilir mi ?
Bana saçma geldi yazdıkları
O zaman üzgünüm ama saçma, kart oynuyorum arayamam.olamaz, ben koronayim. izolasyondayim.
bazen cok ilgili, bazen cok ters veya agresif benden bagimsiz sebeplerden. bi sorunum olsa saatlerce konusur ilgilenir dinler.Normalde nasılsınızdır sevgi, ilgi, alaka olarak ona göre bir yorum yapalım
benden baska kimsenin acmamasina saskinim. aksama dogru yalniz gecirdigi icin uzgun olan biri acar diye tahmin ediyorumBugün kaç tane 14 şubat konusu açılacak acaba?
aslinda ben pek onemsemem, hediye bile beklemem sacma gelir. ama bu sefer hic mesaj atmamasi, sabah ikimizde evde olmamiza ragmen hic aramamasi da garip geldi.Ama doğum günümü bu ? saat 12 geçince kutlansın sabah arayacaktı belki de hem ne fark eder bu tarz günlere çok anlam yüklemeyi doğru bulmuyorum sonuçta aranızdaki aşk sevgi 14 şubat kutlamasından daha önemli değilmi ?.Ha siz ilişkimde hiç ilgi görmüyorum sürekli ihmal ediliyorum duygusu içindeyseniz bunu mantıklı bir şekilde karşı tarafa iletirsiniz 14 şubat bir kıstas değil...
bazen cok ilgili, bazen cok ters veya agresif benden bagimsiz sebeplerden. bi sorunum olsa saatlerce konusur ilgilenir dinler.
Sizden kaçıyor gibi geldi bana biraz. Mesaj durumu nasıl bir savsaklama var mı?herkese selamlar, 14 subat ve sevgilim var ama olmasa daha mi mutlu olurdum diye suphedeyim
sevgilim 2 haftadir memleketine gitti, 2 gundur de dedesinin yaninda, ozlemis. dun gece yazdim konusalim mi diye, dedesi ve babaannesi ile kart oynuyorlarmis. arayamam simdi dedi. 14 subat farkindasin dimi dedim, unutmus megerse ozur diledi bi ton. neyse sorun degil o zaman dedim, dedesini bayadir gormuyor diye buyutmedim bisey demedim, ben yattim uyudum. ben uyuduktan sonra da yazmis aramis bi suru. neyse sabah oldu. bu sabah gunaydin nasilsin 2-3 konustuk. onun disinda ses seda yok bu saate kadar.
az once bu gun de mi hic konusmicaz dedim. cok basim agriyor telefona bakamiyorum, cok ozur dilerim yazmis. kendimi cok degersiz hissettim.
abartiyor muyum, yoksa bi telefonda konusmak bile cok mu yuk??
(bi onceki ozel gunde boyle degildi, gayet guzel kutlamistik)
14 şubat diye sabahtan akşama kadar telefonla mı konuşmak gerekiyor..herkese selamlar, 14 subat ve sevgilim var ama olmasa daha mi mutlu olurdum diye suphedeyim
sevgilim 2 haftadir memleketine gitti, 2 gundur de dedesinin yaninda, ozlemis. dun gece yazdim konusalim mi diye, dedesi ve babaannesi ile kart oynuyorlarmis. arayamam simdi dedi. 14 subat farkindasin dimi dedim, unutmus megerse ozur diledi bi ton. neyse sorun degil o zaman dedim, dedesini bayadir gormuyor diye buyutmedim bisey demedim, ben yattim uyudum. ben uyuduktan sonra da yazmis aramis bi suru. neyse sabah oldu. bu sabah gunaydin nasilsin 2-3 konustuk. onun disinda ses seda yok bu saate kadar.
az once bu gun de mi hic konusmicaz dedim. cok basim agriyor telefona bakamiyorum, cok ozur dilerim yazmis. kendimi cok degersiz hissettim.
abartiyor muyum, yoksa bi telefonda konusmak bile cok mu yuk??
(bi onceki ozel gunde boyle degildi, gayet guzel kutlamistik)
14 şubat diye sabahtan akşama kadar telefonla mı konuşmak gerekiyor..
Sanırım ben çok yaşlandım üzgünüm sorun sizde değil bende yaşıma verin ama bana bu istekler abartı ve saçma geliyor..
sabahtan beri toplamda 3-4 mesaj. nasılsın naber tarzı. ben cok sıkbogaz etmiyorum, hatta normalde o daha sık konusmak ister.Sizden kaçıyor gibi geldi bana biraz. Mesaj durumu nasıl bir savsaklama var mı?
Ya mesela benim de bazen sevgilim akşam herkesler evdeyken konuşalım diye sıkboğaz ettiğinde bir bahane uydurmak zorunda hissediyorum, hayır diyince alınıyor fazlasıyla. Belki sizinki de öyledir, bilemedim.
sabahtan aksama kadar değil, sadece 1 kez aramasini bekledim. 2 gundur mesajlaşma dısında hic konusmadik.14 şubat diye sabahtan akşama kadar telefonla mı konuşmak gerekiyor..
Sanırım ben çok yaşlandım üzgünüm sorun sizde değil bende yaşıma verin ama bana bu istekler abartı ve saçma geliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?