14 şubat 😑

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

b l a s t

👼🏼
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2011
1.349
1.686
333
Çanakkale
herkese selamlar, 14 subat ve sevgilim var ama olmasa daha mi mutlu olurdum diye suphedeyim

sevgilim 2 haftadir memleketine gitti, 2 gundur de dedesinin yaninda, ozlemis. dun gece yazdim konusalim mi diye, dedesi ve babaannesi ile kart oynuyorlarmis. arayamam simdi dedi. 14 subat farkindasin dimi dedim, unutmus megerse ozur diledi bi ton. neyse sorun degil o zaman dedim, dedesini bayadir gormuyor diye buyutmedim bisey demedim, ben yattim uyudum. ben uyuduktan sonra da yazmis aramis bi suru. neyse sabah oldu. bu sabah gunaydin nasilsin 2-3 konustuk(mesajla). onun disinda ses seda yok bu saate kadar.

az once bu gun de mi hic konusmicaz dedim. cok basim agriyor telefona bakamiyorum, cok ozur dilerim yazmis. kendimi cok degersiz hissettim.

abartiyor muyum, yoksa bi telefonda konusmak bile cok mu yuk??

(bi onceki ozel gunde boyle degildi, gayet guzel kutlamistik)

Son düzenleme:
Ama doğum günümü bu ? saat 12 geçince kutlansın sabah arayacaktı belki de hem ne fark eder bu tarz günlere çok anlam yüklemeyi doğru bulmuyorum sonuçta aranızdaki aşk sevgi 14 şubat kutlamasından daha önemli değilmi ?.Ha siz ilişkimde hiç ilgi görmüyorum sürekli ihmal ediliyorum duygusu içindeyseniz bunu mantıklı bir şekilde karşı tarafa iletirsiniz 14 şubat bir kıstas değil...

aslinda ben pek onemsemem, hediye bile beklemem sacma gelir. ama bu sefer hic mesaj atmamasi, sabah ikimizde evde olmamiza ragmen hic aramamasi da garip geldi.

bazen cok ilgili, bazen cok ters veya agresif benden bagimsiz sebeplerden. bi sorunum olsa saatlerce konusur ilgilenir dinler.

Dengesiz biriymiş. Böylesiyle hayat çok çok zordur. Onun keyfine göre yaşıyorsunuz resmen.

Dedesini ziyaret edecek başka zaman bulamayıp illa 14 şubat haftasını seçmesi bana masum gelmedi. Yıl dediğimiz 365 gün. Bence hediye almamak ve özel bir kutlama yapmamak için gitti memleketine.

Mutsuzsanız (ki öyle görünüyor) ayrılın gitsin. Çünkü böyleleri düzelmez aksine aydan aya yıldan yıla daha da kötüleşir sevgi ve ilgi anlamında.

Bakın bugün etrafınıza, sevgilisinden değer gören birsürü kadın var neden bir sonraki seneye onlardan biri de siz olmayasınız? Eminim size hak ettiğiniz değeri gösterecek bir sürü erkek vardır dışarıda. Bu hödüğün paşa gönlünün keyfini bekleyip suyuna gitmeye çalışarak ömür geçmez…

Sizden kaçıyor gibi geldi bana biraz. Mesaj durumu nasıl bir savsaklama var mı?

Ya mesela benim de bazen sevgilim akşam herkesler evdeyken konuşalım diye sıkboğaz ettiğinde bir bahane uydurmak zorunda hissediyorum, hayır diyince alınıyor fazlasıyla. Belki sizinki de öyledir, bilemedim.

14 şubat diye sabahtan akşama kadar telefonla mı konuşmak gerekiyor..
Sanırım ben çok yaşlandım üzgünüm sorun sizde değil bende yaşıma verin ama bana bu istekler abartı ve saçma geliyor..

dedesi ile zaman geçirirken arayıp, naber, vs den sonra 'cnm ben dedemlerleyim yarın konuşalım ' diyebilirdi.

Ve ya bugün elbette biraz daha ilgili olabilirdi...

sabahtan beri toplamda 3-4 mesaj. nasılsın naber tarzı. ben cok sıkbogaz etmiyorum, hatta normalde o daha sık konusmak ister.
14 şubat diye sabahtan akşama kadar telefonla mı konuşmak gerekiyor..
Sanırım ben çok yaşlandım üzgünüm sorun sizde değil bende yaşıma verin ama bana bu istekler abartı ve saçma geliyor..
sabahtan aksama kadar değil, sadece 1 kez aramasini bekledim. 2 gundur mesajlaşma dısında hic konusmadik.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…