Gün içerisinde sürekli mesaj atan arayıp soran sizseniz bir şeyleri oturup düşünmek gerekiyor diye düşünüyorum. Bi de sevgililik daha cicim aylarının da cicimisabahtan beri toplamda 3-4 mesaj. nasılsın naber tarzı. ben cok sıkbogaz etmiyorum, hatta normalde o daha sık konusmak ister.
sabahtan aksama kadar değil, sadece 1 kez aramasini bekledim. 2 gundur mesajlaşma dısında hic konusmadik.
Bu çok hayra alamet değil. Bana sizden kaçıyor gibi geldi. Ayrılmak istiyor olabilir mi?sabahtan beri toplamda 3-4 mesaj. nasılsın naber tarzı. ben cok sıkbogaz etmiyorum, hatta normalde o daha sık konusmak ister.
değilim, normalde o daha cok yazar ama bugün bi garipGün içerisinde sürekli mesaj atan arayıp soran sizseniz bir şeyleri oturup düşünmek gerekiyor diye düşünüyorum. Bi de sevgililik daha cicim aylarının da cicimi
sanmıyorum, en son ben ayrılacak gibi oldugum bir kavga ettik. ayrılmamak icin elinden geleni yaptı. ama şu anki tavrı da garip anlamadım.Bu çok hayra alamet değil. Bana sizden kaçıyor gibi geldi. Ayrılmak istiyor olabilir mi?
Yani insan belki aramasını bekleyebilir ama bu kadar dert edip kafaya takacak bir mevzu değil bana göre..içimden aynısını geçiriyordum yaslandim ben diye
Ama zaten unuttuğunu söylemiş özür dilemiş. Kaçmasını gerektiren bir durum yok ki.sanmıyorum, en son ben ayrılacak gibi oldugum bir kavga ettik. ayrılmamak icin elinden geleni yaptı. ama şu anki tavrı da garip anlamadım.
acaba ondan cok beklentim var sandığı ve hiçbir şey hazırlamadıgı icin kacıyor mu diye dusundum
Sevin sevilinbosu bosuna konuyu acip, vakit kaybettirdim. kusura bakmayin aradi simdi konusuyoruz
Mune konumu kapatabilir misiniz rica etsem?
ben bana cicek yollasin diye bile beklemiyorum ki. 5 dakika arayip konusmasini beklemek cok bisey degil bence ve evde sabahtan aksama kadar, dedesiyle oturuyor ki su an oturmuyor bile. 5 dakika ayirmak zor degil.Adam kart oynuyor da tüm gün oynamayacak ya, ne saçma davranmissiniz,sevgililer günü farkında mısın diye..sanki Saint valantine sizin nikahinizi kiyarken öldürüldü,onu anacaksınız. Bu ne drama,bu ne ilgi açlığı.
Bence olay sadece simarikliktan ibaret:)
Ve saat daha 4 ya, çiçek yolladysa bile evine daha gelmez yoğunluktan. Erken carlamişsiniz
dun aksama kadar hic konusmamıstık, aksam konusalım diye anlasmıstık onda da aramayınca bozuldum. yine pek bir sey demedim. ama bugun saat olmus 15,00. işi mişi de yok. 5 dakika konusup kapatabilirdi diyerek açtım konuyu. az once aradı konustuk bu konuyu actıktan bir sure sonra bu arada.Sevgilim beni 14 şubata baglayan gece arayip sevgililer günün kutlu olsun, iyi ki seni tanimisim bla blasi yapsin istemem acikcasi, bana cok sacma ve itici geliyor. Biraz abartmissiniz sanki. Basim agriyor telefona cikamam kismi cok sacma geldi bana. Dedesinin yaninda olduguna emin misiniz?
İyi de o sırada oyun oynuyormuş yaşlı insanlarla. Neden yani yarım saat sonra,ağız tadiyla rahat rahat konuşmak varken karşısındaki insanı oyun başında birakip gelsin ki.ben bana cicek yollasin diye bile beklemiyorum ki. 5 dakika arayip konusmasini beklemek cok bisey degil bence ve evde sabahtan aksama kadar, dedesiyle oturuyor ki su an oturmuyor bile. 5 dakika ayirmak zor degil.
tam anlamadınız ya da anlatamadım sanırım. ben gece acmamasına bozuldum ama dedesini uzun suredir gormedigi icin 14 subat farkında mısın dısında bir sey demedim, ekstra bi trip atmadım. bana atacagı bir mesaj da cok bir sey değil bence ya. hicbir sey beklemedigim adamla niye sevgili olayım?o yine ici rahat etmedigi icin yazmıs, aramıs ben uyuduktan sonra. ben bu olaya tavır yapsam sabah normal mesajlasabilir miyiz sizce?? yani nası okuyorsunuz anlamıyorum ki ben. esas bozuldugum nokta saat olmus 15,30, hala niye 5 dakika bile olsa aramadıydı. mesaj attıgımda da uzanıyorum yazmıs bisey yaptıgı da yok. bası agrıdıgı icin aramamis. sonra aradı zaten.İyi de o sırada oyun oynuyormuş yaşlı insanlarla. Neden yani yarım saat sonra,ağız tadiyla rahat rahat konuşmak varken karşısındaki insanı oyun başında birakip gelsin ki.
Çok anlayissizca bir istek. Hani siz sınava girecek,uçağa binecek, ameliyat olacak ,ne bileyim konuşmanıza engel olacak ya da destek beklediğiniz bir durumda olsanız vallahi hak vereceğim ama buradan bakınca safi naz gibi geliyor .
Yine de gönlünüzü almış, iyi bari
Dengesiz biriymiş. Böylesiyle hayat çok çok zordur. Onun keyfine göre yaşıyorsunuz resmen.
Dedesini ziyaret edecek başka zaman bulamayıp illa 14 şubat haftasını seçmesi bana masum gelmedi. Yıl dediğimiz 365 gün. Bence hediye almamak ve özel bir kutlama yapmamak için gitti memleketine.
Mutsuzsanız (ki öyle görünüyor) ayrılın gitsin. Çünkü böyleleri düzelmez aksine aydan aya yıldan yıla daha da kötüleşir sevgi ve ilgi anlamında.
Bakın bugün etrafınıza, sevgilisinden değer gören birsürü kadın var neden bir sonraki seneye onlardan biri de siz olmayasınız? Eminim size hak ettiğiniz değeri gösterecek bir sürü erkek vardır dışarıda. Bu hödüğün paşa gönlünün keyfini bekleyip suyuna gitmeye çalışarak ömür geçmez…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?