• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14 şubat hediyem?

Ya size değilse ?

Size gelsin de boş verin zevkinize uymasın

Eşim bana hediye almaz, zevkimi tutturamayacağımı bilir, ben bile tutturamam çoğu Zaman kendi zevkimi

Bu aralar Reklam var ya sarmaşık yüzük, kolye beğendim dedim o Zaman git al dedi aldım

Bende söylüyorum açık açık ama nafile 7 şubat doğumdü hemde evlilik yıldönümü 5 taş istiyorum açık açık netten baktı gördüm kuyumcu gezdi okadar bekledim almadı :KK12: resmen almadı halada konuşmuyorum onunla ODUN

Bende söylüyorum açık açık ama nafile 7 şubat doğumdü hemde evlilik yıldönümü 5 taş istiyorum açık açık netten baktı gördüm kuyumcu gezdi okadar bekledim almadı :KK12: resmen almadı halada konuşmuyorum onunla ODUN

Para yoktur belki

Zira bakmış vs

benimki benim gösterdiğime bile göz ucu ile bakıp istiyorsun madem al dedi

Al demese almaz mıydım, alırdım

Banada geçen hafta doğum günümde bir kazak ve kot almış
Kazak iyi beğendim ...ama o kot amannn yarraapppim
Güllü falan :D gül denen çiçeği de sevmediğimi bilir oysa
Duruşu da hiç olmadı :)))...en sonunda git iade et kotu dedim napim :))) epey yüzü değişti ama napimmm
Çocukmuyum ben güllü kot giycem :D

Para yoktur belki

Zira bakmış vs

benimki benim gösterdiğime bile göz ucu ile bakıp istiyorsun madem al dedi

Al demese almaz mıydım, alırdım
Alcam alcam dedi gösterdi denetti. Bir konu yüzünden sürtüştük. Almadı kutlamadı ayrıca 7 şubat bide evlilik yıldönümümüzdü ne olursa olsun her özel günde bir b... çıkarcak ya:63:

Back
X