• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14 şubat hediyem?

Hakikaten cok buyuk bir derdiniz varmis... İcinden cikilacak gibi degil adeta girdaba suruklendim:KK51:

Hediyenin zamanı olmaz (sevgililer günü doğum günü yıl dönümleri vs)
Normal bir zamanda düşünüp alıyorsa o çok daha değerlidir
Hediyenin manası birinin sizi düşünüp sizin için birşeyler yapmasıdır buda mutlu olmak için yeter

Hediyenin zamanı olmaz (sevgililer günü doğum günü yıl dönümleri vs)
Normal bir zamanda düşünüp alıyorsa o çok daha değerlidir
Hediyenin manası birinin sizi düşünüp sizin için birşeyler yapmasıdır buda mutlu olmak için yeter
keske bunu benim esimede anlatabilsem
tek dedigi ben alirim sen begenmezsin papagan gibi ezberlemis 10 yilidr ayni seyi soyluyorr:kızgın::kızgın::kızgın:

keske bunu benim esimede anlatabilsem
tek dedigi ben alirim sen begenmezsin papagan gibi ezberlemis 10 yilidr ayni seyi soyluyorr:kızgın::kızgın::kızgın:
En basitinden eşim market alışverişine gitti diyelim evde benim dışımda kimse ekşi sevmez ben seviyorum diye yeşil elma yada erik alır ona bile çocuklar gibi sevinirim
Benim zevklerimiz önemsiyor benim ile ilgili ayrıntıları hatırlıyor diye
O sevincimi görünce oda çok mutlu oluyor
Bazen deli bu kadın da der :KK53:
Küçük şeylerden mutlu olmak karşı tarafa emeğe layık olduğunu düşündürür

Hıc takılmayın aldığına şükredin valla . Bende eşime özel günler dışında bile hediye alıyorum ama o odun kocam özel günler de almaz neden almıyorsun banada sen dediğim de ben sana kendimi hediye ettim daha yetmez mi der :KK12:
Allah'ım sana geliyorum :confused::confused: ama olsun hediye vs bi yanada Allah ağız tadınızı , tadımızı bozmasın yeter herşey hediye gibi olsun :dua:

Back
X