• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14 şubat hediyem?

Ay bn o marka guzel canta uretir diyordum ama hakkaten bnde hic begenmedim cok iticiymis:olamaz:konu sahibi bir derdim varda konu acmakta hakliymissin. Allah baska buyuk dert vermesin ama bnce iade edin kurtulun o cantadan :KK52:

Benimde basima aynen bu canta olayi gelmişti. 1.2 gun evde tuttum sonra canim ya cantami cok begendim o kadarda para vermissin ama ben dolap ici dursun istemiyorum.hediyeni kullanmak istiyorum.ama bu canta cok şatafatlı kıyafetlerle kullanilir.napayim sen soyle dedim
Degistir hayatım sen kullanacaksin dedi.bronz almisti.aynen o rwnkte begendigim :) farkli bir model aldim

eşim bana doğum günümde saat almıştı. tabi değiştiririm diye düşünmüş çünkü hep öyle oluyor.beğendim değiştirmedim. adam şok oldu. değiştirmeyecek misin gerçekten diye sorup durdu.
ne istediğini, beğendiğini işlemek lazım yoksa zor tutuyor. benimde 8 yılda ilk tutan hediyem.

Ay benimde eşim aynı markanın bi çantasını almıştı ben beğenmiştim ama o kadar para veririrmi bi çantaya demiştim. Adam almış ne yapcan olmadı sakla ilerde kullanırsın. Zamanında almıştı diye

Yanlış anlaşılma olmasın ama saçmasapan bir konu...
Hediye alsalar suç,almasalar suç.Kimse kafanızın içindekini bilemez ki kocanız bile olsa,sizin nelerden hoşlandığınızı sürekli aklında tutacak hali yok çok dizi film izlemeyin.

Hediye alsalar suç,almasalar suç.Kimse kafanızın içindekini bilemez ki kocanız bile olsa,sizin nelerden hoşlandığınızı sürekli aklında tutacak hali yok çok dizi film izlemeyin.
Kesinlikle katiliyorum hediye almasa sevgililer gunundde hediye almadi diye konu acilacakti degistirsem esim bozulur sevmedim bende kullanmam ne yapiyim diyosunuz 2 secenegide elediniz bunlardan baska 3.bir sık yokki

Esimin hesabından tesadüfen gördüm bir çanta almış internetten ve yeni alınmış. Hemen baktım tabi merakım batmasın.pie... c.. . Marka bir çanta almış iyide para vermiş ama modeli çok kötü hiç ama hiç beğenmedim.sinir bastı bana şimdi değiştirmek istesem hevesi kaçacak. Ama canımda sıkıldı.buyuk ihtimal begenbeğenmiş numarası yapıp kullanmak zorunda kalacağım yoksa üzülür. Yahu niye uymaz hic zevklerimiz bu adamla.:KK12:
aman bana dünyanın en çirkin çantası ayakkabısı da gelse güle oynaya giyerim takarım valla :halay:
az kıymet bilin :işsiz:

Merak edip baktım. Gayet de güzel çantalar var. Tek birini beğenmedim. Umarım aldığı da o değildir çünkü gerçekten kullanılabilecek bir çanta değil.
Eşinize cilve yaparak hayatım çantayı çok beğendim. Teşekkür ederim. Ama iki göz daha fazla olsa şunları şunları da koyardım. Napsak böyle mi kullansam yoksa değiştirsem mi. Değiştirmek de istemiyorum hoşuma gitti sonuçta sen almışsın diyebilirsiniz. Yumuşak bir yaklaşım olur.

Konu sahibi bir sey demiyor zaten esinin aldigi hediyeyi begenmedigini ifade ediyor begenmek zorunda da degil
Esimi kirmadan nasil halledebilirim diye soruyor

Arkadaşlar gene tesadüfen buraya çıkan reklamlardan bir çantayı beğendim.esime haberim yokmuş gibi aşkım su çantayı çok beğendim sence nasıl dedim.oda hayatım ben sana çanta aldim 14 şubat için.bence bütün çantalar aynı kesin beğenmez ama en azından markası fiyatı olsun diye bunu aldim dedi.onu beğendiysen alayim yarın gelec ek diğeri iade ederim dedi. Önce ama sen onu almışsın neyse ben onu kullanırım dedim.vaalla benim için önemli olan mutlu olman mutlu kullanman dedi.diger çantayı aldık teşekkür ettim.konu kapandı.sacma diyen arkadaşlar evet hayatta ne dertler var.ben kimseyi zorlamadım okumaya yada yorum yapmaya.sadece beni rahatsız eden bir konuyu danıştım ve arkadaşların fikrini merak ettim sağolsun yardımcı oldular

Konu sahibi bir sey demiyor zaten esinin aldigi hediyeyi begenmedigini ifade ediyor begenmek zorunda da degil
Esimi kirmadan nasil halledebilirim diye soruyor

Alınan hediyeyi beğenmeyebilir insan ona lafım yok da bunun için niye sinir basar ki insanı ? Adı üzerinde ''hediye''.Karşıdaki kişinin beğenisiyle,düşünceleriyle alınır zaten.O kişi onu almak istemiştir kendince beğeneceğinizi düşünmüştür falan filan bunda sinir basmalık bir durum yok abartmayın bu kadar,iki üç maddi şey için sinir bozmaya gerek yok.

Çanta ne renk, farklı farklı tonlar bulunması iyidir. Giydiğin şeylere uydurursun

Ay kardeş!!
14 Şubat'ta hediye alan kocan var, bidi bidi ediyorsun.
Allah'tan kork :)

Benim eşim evlilik yıldönümünü hatırlamıyor. Nerde kaldı ki hediye? Az kıymet bilin!! Sinirlendirmeyin beni ve benim gibileri. Kenafir yaparız bak :-)

Back
X