• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14 Şubat Hüsranı

Ben hak verdim size valla. Hediyemi kendim secmektense begenmedigim bi seyin hediye olarak gelmesini tercih ederim.

Hediye işi göreceli kesinlikle,sizinle aynı fikirdeyim.Ama eşimin düşüncesini de yadırgamıyorum artık,o da kendince iyi bir şey yapmak istedi.Sadece ben bu durumla daha önce hiç karşılaşmadığım için sanırım tuhaf geldi.

Aldigi seyleri begenmiyo olabilir misiniz ?
Bi bluz almistir seneler evvel 2kere gormustur ustunuzde begenmiyo demekki demis olabilir.
Siz secinki kullanin begenin demis olabilir.

Hicbisey almasa daha mi iyi ?

Eksik anlattığım için sanırım yanlış anlaşılmaya yol açmış,haftalardır eşim bana 14 şubatı vurguladı,benim aklımda kutlamak ya da o günü özelleştirmek gibi bir durum yoktu.Ama eşim üzerinde fazla durunca bende ona sürprizler hazırlayım mutlu edeyim diyerek düşündüm.Benim eşime hazırladığım hediye el emegi bir hediyeydi ve üzüldüğüm için kendi emeğime kıyarak çöpe attım.Ki eşim 1 hafta önce üniversite arkadaşı bir bayana doğum gününde hediye aldı,hediyenin üzerinde de günlerce düşündü.Yani eşim hediye seçiminde zorlanmaz
Hmmm. Mesele kıskançlık yani...

bu kadar küçük şeyleri kendinize dert etmeyin, erken yaşlanırsınız, ciddiyim :KK14:

Aldigi seyleri begenmiyo olabilir misiniz ?
Bi bluz almistir seneler evvel 2kere gormustur ustunuzde begenmiyo demekki demis olabilir.
Siz secinki kullanin begenin demis olabilir.

Hicbisey almasa daha mi iyi ?

Hediyeler benim için özeldir aldığı herşeyide severek kullanırım.Zaten mevzu hediye alıp almamak değil,hediye beklentisi içerisinde değildim,sadece bana seçtirmesi tuhafıma gitti o kadar.Ama dediğiniz gibi kendi begendiğim birşey olmasını istediğinden böyle bir teklifte bulundu sanırım.Bu da kötü birşey değil elbette,yine düşündüğünü gösterir.Hediye seçme yöntemlerimiz faklı sadece :) bunu anlamış oldum.

Ben sorun edecek bir şey göremiyorum.
Benim doğum günüm 16 şubat mesela benim eşim de der 2 gün arayla ne hediye alıcam ya ona ya diğerine alırım der :D
Çok da önemli bir gün değil 14 şubat.
Buna takılmak hiç aklıma gelmemişti.

Çok gereksiz alinganliklar icindesiniz. Lutfen kendinizi de karşınızdakini de sacma sapan seylerle yormayin. Ozel gunlerde esim de hep, gel istedigini alalim derdi. Ben de emek verip kendi alsin isterdim. Bunu açıkça söyledim. "Karim bunu begenir mi diye düşünerek emek vererek senin alman benim icin daha anlamli olur" dedim. Ama bunu isteyince de, begenmeyip burun kivirmamalisiniz, degistirmeye kalkmamalisiniz. Bu sefer beraber alirsiniz, belki baska sefer ondan kendisi almasini rica edebilirsiniz. Bunlar konusmaya bile degmeyecek seyler. Elinizdeki hediyeyi atmaniza sebep olacak kadar neye hirs yaptiniz?

ya adma hatırlamış hediye almaya çıkarmış. demek ki beceremiyor. dün bi üye vardı. kocasının aldığı hediyeyi görmüş önceden. ama hiç beğenmedim napsam diyo. valla kadınlık zor, illa kendimizi üzecek bişey buluyoruz.

senin içinden geliyosa yaparsın. illa aynı karşılığı beklemek saçma. bi de çöpe atmışsınız, çocuk musunuz?

14 şubat
evlilik yıldönümü
doğum günü
yılbaşı
bayram
seyran
ohoooo. adamlar napsın.

aynen. daha az önce bi arkadaşım 'erkekler hediye almak zorunda' dedi benşok oldum. kadınlar da alsın. ya da kimse almasın her gün sevdiklerimizin değerini bilelim sevgimizi gösterelim.

aynen. daha az önce bi arkadaşım 'erkekler hediye almak zorunda' dedi benşok oldum. kadınlar da alsın. ya da kimse almasın her gün sevdiklerimizin değerini bilelim sevgimizi gösterelim.

erkeklerin işi zor. en mantıklısı kimse hediye almasın. herkes otursun çikolata yesin.

14 şubat bence önemli değil,
Ama eşinin zevkinden anlayan kocanın hediyesi pek kıymetli olur bence,
Yani olur herhalde, pek göremedik.

Bence haklısın, at tribini, ne içinde tutuyorsun.

Şimdi arkadaşlar bir yerde haklılar, bu şekilde kişi kendini mutsuz ediyor, eyvallah, ama hırsızın hiç mi suçu yok sayın kk hanımları?!

14 şubat mantığını! anlamayanlardanım. Eşimi 5 senedir tanıyorum ama hiç o gün özel bir şey beklemedim. 1 defa kendisi gül alıp geldi.
Çok mu anlamlı geliyor milli bayram gibi topluca kutlamak? Normal zamanda alıyormuşsunuz zaten hediye vs. ne gerek var o gün elinize verilen hediyeyle sosyal alemde hava atmaya? Dert mi arıyorsunuz kendinize?

Sevdiğim uzakta. Keşke yanımda olsa da hiçbişey almasa. Yüzünü görebilseydim yanyana olabilseydik.
Ne kadar saçma şeylere anlam yüklüyorsunuz. Birde çöpe atmışsınız.
Yanınızda ve sizin mutlu olacağınız şekilde almak istemiş.
Geçen günde bilmem kaç para vermiş çanta almış beğenmedim diyordu biri.
Şükredin ya azıcık. Elini tutabiliyorsunuz yanınızda uyuyabiliyor.

Kızz madem aşkım ben seçersem ne anlamı var deseydin ya nazlı nazlı☺️☺️ Keşke atmasaydın hediyeni bazen sürprizi yapmak daha güzel oluyor benim sevgilim kutlasa şükrederim bırak ben seçeyim vs demeyi..

14 şubat ı illa kutlamak istiyorsanız bir şişe şarap açın, güzel bir sofra hazırlayın ya da pizza söyleyin şarkı türkü takılın işte. Biz geçen yıl öyle yapmıştık. Ya da güzel güzel mezeler hazırlayın, açın rakıyı takılın kocişinle. 9 aydır hasretim ben böyle şeylere ah ahh.
Nedir bu hediye, çiçek, böcek çılgınlığı hem? Tiksiniyorum şu 14 şubat geldi mi oluşan, pahalı hediyeler eşliğindeki seramoni beklentisinden.

14 şubat ı illa kutlamak istiyorsanız bir şişe şarap açın, güzel bir sofra hazırlayın ya da pizza söyleyin şarkı türkü takılın işte. Biz geçen yıl öyle yapmıştık. Ya da güzel güzel mezeler hazırlayın, açın rakıyı takılın kocişinle. 9 aydır hasretim ben böyle şeylere ah ahh.
Nedir bu hediye, çiçek, böcek çılgınlığı hem? Tiksiniyorum şu 14 şubat geldi mi oluşan, pahalı hediyeler eşliğindeki seramoni beklentisinden.

Pizza pizza pizza!

Ayy bazı yorumlarda resmen şuraya biri yazsa da iki mutsuz etsek rencide etsek tartışsak der gibi,ah canım kardeşim ben eşimi üzmedim,eşime kırıcı bir söz söylemedim,sadece burada bir şey anlatıp fikir istemişim millette çıkmış 14 şubata olan nefretini kusmuş.konudan uzaklaşmadan yorum yapanlara sözüm yok,sizler cansınız.saygı çerçevesinde olan bütün yorumları okuyup özeleştirimi yaptım canlarım,teşekkürederim :KK15:
Kesinlikle haklisiniz 14 subat acilarini sizden cikartmislar resmen .. ben size katiliyorum cunku evliliginizin ilk yili oldugu icin boyle romantik beklenti icerisinde olmaniz gayet normal bunu zamanla zaten asacaksiniz gereksiz uzuntu olarak goreceksiniz zaten..
keske bi gul alsaydi daha mutlu olurdunuz ama olsun siz yine yemeginizi hazirlayin bas basa guzel bir yemek yiyin belki aksam eve gelirkende gul alacak bilemeyiz hic caninizi sikmayin bazi erkekler boyle eslerinden ogreniyorlar romantikligi..
ufakta olsa bir hediye alin ki hediyenin aksam yemekte verilecegini ogrensin gununden once vermeyi birakir en azindan :KK50:

Back
X