• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14 Şubat Hüsranı

Adamlar hediye alsa bir dert, almasa ilgisiz... ne yapsın bu adamlar? :) ne güzel hediyeni seç demiş. Arkadaşına çok özel hediye almış da falan filan. Doğumgünüymüş ama o kadının. Ulusal Kanallar doğumgününü pompalamıyor gece gündüz hediye alın diye. 14 şubatsa omuzlarda yük yahu. kadınlarınızın biraz ayakları yere bassın. Mr and mrs smith romantizmi mi bekliyorsunuz birbirinizden? Bu tv ler, diziler zehirliyor bizi:)

Benim erkek arkadaşım bi değişik şekilde sana yüzük alıcaktm ama seçemedim hadi kendin beğen dedi birlikte aldık dün.hatta bende ben erkeğe hediye seçmeye zorlanıyorum diye dün forum açıp yardım istemiştim.yani bazen insan gerçekten ne alacagını bilemiyor oda almamaktansa senden yardım istemiş.abartıpta günü kendinize zehir etme bence daha yenisiniz ya acemiliğine gelmiş say :halay:

Burada kaç tane konu açıldı kocamın aldığı hediyeyi beğenmedim diye bence beğeneceğiniz bir şeyi seçmeniz daha iyi bence.

Arkadaşım kendine dert etme be 3 günlük dünya. Seviyorsun seviliyorsun sağlığın sihhatin huzurun yerinde mi Ee eşin de hediye beğen alayım demiş kötü bişey yok bunda. Düşüncesizlik olarak algılama bence. Sen de hediyeni yine alıp ver hazırlığını yap. Herşeyin eşit olması gerekmez. Bazen o bazen sen daha fazla düşünürsün, fedakarlık yaparsın. tadını kacirmana değmez.

Bu bizim eşimle kutlayacağımız ilk 14 şubatımız,Bir hediye beklentisi içinde değildim yalnızca bir çiçek alır gelir diye düşünürken,eşim dün bana "hadi gidip sana hediye alalım,sen seç ben alayım" dedi.şok oldum,hani yıllardır çok hediye almış olsa da artık seçeneği bitmiş olsa yine anlayacağım ama öyle bir durumda yok.Ben sadece özel günlere bağlı kalmam normal günlerde de ona hediye alırım.Yinede bozuntuya vermedim sakince hediyeye gerek yok dedim ama ısrar edince çıkıp önüme gelen magazadan öylesine birşey begendim aldı.Ben günlerdir ona evde sürprizler hazırlama hayalleri kurarken bir anda bütün hevesim kaçtı.Şimdi ben yine de evde hazırlık yapmalı mıyım,hiçbir şey yapasım yok,moralim bozuk,belki büyütülecek birşey değil ama ben herşeyi ince ince düşünürken hayaller kurarken böyle davranması incitti.Hazırladığım hediyeyi de çöpe attım,Gidip yeni bir hediye mi alsam?:KK43:
Erkekler genelde hediye seçmesini beceremiyor. Kodlarinda yok. Esin bence en doğrusunu yapmis. Cicek ertesi gün dolacak. Verilen paraya yazik. Gidip tek basina senin hic kullanamayacagin bir şey almasından sa hediyeyi san sectirmesi daha mantikli.

Saçma sapan tarihlere saçma sapan anlamlar yuklenirse sonuç böyle dertlerle karşınıza çıkar.
Benim eşim çok şanslı, karısı doğum günü evlilik günü, cart günü curt günü nedir bilmez. Kazara hediye alınsa neden böyle saçmalıklara para harcadım diye kızar.
Kıymetimi bilemedi bu herif :KK49:

Esim ve ben 14 subati kutlamiyoruz hic de kutlamadik bu güne bir anlam vermiyorum. Esim beni bugün de seviyor ertesi günde o yüzden 14 subat sevgililer günü bana cok sacma geliyor.
Benim esimde ayni seninki gibi dogumgünüm oldugunda yada bir hediye almak istediginde bana secmemi söyler ilk basta bana da tuhaf geliyordu ama ben secmeyince de esimin aldigi hosuma gitmiyordu zevkimi tutduramiyordu. O yüzden benim sectigim hediyeler de oldu yani bence fazla üzülmeyin siz genede yarin icin hazirliginiui yapin yani sonucta esinin sizi düsünmüs. Belki size hediye bakti ama secemedi

hediyeyi çöpe atmak nasıl bir bencilliktir. Gerçekten anlamıyorum sizi.

Bu bizim eşimle kutlayacağımız ilk 14 şubatımız,Bir hediye beklentisi içinde değildim yalnızca bir çiçek alır gelir diye düşünürken,eşim dün bana "hadi gidip sana hediye alalım,sen seç ben alayım" dedi.şok oldum,hani yıllardır çok hediye almış olsa da artık seçeneği bitmiş olsa yine anlayacağım ama öyle bir durumda yok.Ben sadece özel günlere bağlı kalmam normal günlerde de ona hediye alırım.Yinede bozuntuya vermedim sakince hediyeye gerek yok dedim ama ısrar edince çıkıp önüme gelen magazadan öylesine birşey begendim aldı.Ben günlerdir ona evde sürprizler hazırlama hayalleri kurarken bir anda bütün hevesim kaçtı.Şimdi ben yine de evde hazırlık yapmalı mıyım,hiçbir şey yapasım yok,moralim bozuk,belki büyütülecek birşey değil ama ben herşeyi ince ince düşünürken hayaller kurarken böyle davranması incitti.Hazırladığım hediyeyi de çöpe attım,Gidip yeni bir hediye mi alsam?:KK43:
Bence bosuna üzülüysun. Erkekler kadinlar gbi degilki hem bdnce seni goturmesi daha güzel birsey bence ihtiyacin olan birseyi alirsin keske benim erkek arkadasimda sorsa da befendigim birseyi alsa bence bosuna kacirma hevesini almis olmak icin almamid bence esin

Biz sevgililer gunu galan kutlamayiz.Madem kutlanacak niye birbirinize zehir kendinize zehir ediyorsunuz.
Su ozel gunlerde okadar cok mutsuz olan insan varki

Aklima geldi geçenlerde esim bana bir miktar para verip kendine benden bir hediye alirsin ben begenemiyorum dedi .Bak seninki en azindan seninle gelmiş

14 Şubat sevgililer günü, evlilerle bir ilgisi yok ki:)
Üstelik eşinizin fikir sorması güzel,siz artık bir ailesiniz aldığı şey bir işe yarasın beğendiğiniz bir şey olsun istemiş. Bizde öyle yapıyoruz hediye alacağımız zaman sorarız birbirimize.
Bana göre evli insanların tek özel günü evlilik yıldönümü, ona bir anlam yükleyebiliyorum ama doğum günü dahil diğer özel denen günlerin hiç biri anlamlı değil, tüketim toplumu dayatması sadece

Adam kibarlık yapmış yaranamamış resmen. Beğenmediğin birşey alıp kullanmama ihtimaline karşı incelik yapmış sen seç demiş. Ya ne anlıyorsunuz şu 14 şubattan da.

Hazırladığın hediyeyi çöpe mi attın??
Biz kadınlar bazen hiç bir şeyi hak etmiyoruz malesef, sanırım fazla şımarıklıktan kaynaklanıyor bu da...

14 şubattan hiç bir beklentim yok, özel günlere de ayrı bir gıcığım...
Doğum günleri de dahil...

Evlendikten sonra ilk sevgililer günümüz olmasına rağmen(sizin için çok önemli diye altını çiziyorum bu durumun)Eşime de söyledim kutlamayacağız diye öyle anlaştık...
Sevgiliyken nişanlıyken de hep kutladık bu arada ama artk bence yeterli...

Ayrıca Saçma sapan bi gün için rant sağlatmak neden??

Eşim normal zamanda her istediğimi alır, yapar...
Zaman zaman Pat diye elinde çiçekle gelir çok sevdiğim tatlılardan alır bu sebeple
14 şubata kendimi endekslemem, normal günlerde pat diye gelen şeyler beni daha çok heyecanlandırıyor çünkü beklentim yok ama 14 şubatta bir şey olacak illaki hazırlıklı oluyoruz bu sebeple heyecan uyandırmıyor bende...

Eksik anlattığım için sanırım yanlış anlaşılmaya yol açmış,haftalardır eşim bana 14 şubatı vurguladı,benim aklımda kutlamak ya da o günü özelleştirmek gibi bir durum yoktu.Ama eşim üzerinde fazla durunca bende ona sürprizler hazırlayım mutlu edeyim diyerek düşündüm.Benim eşime hazırladığım hediye el emegi bir hediyeydi ve üzüldüğüm için kendi emeğime kıyarak çöpe attım.Ki eşim 1 hafta önce üniversite arkadaşı bir bayana doğum gününde hediye aldı,hediyenin üzerinde de günlerce düşündü.Yani eşim hediye seçiminde zorlanmaz
Anlıyorum sizi .. hediyeleşmek güzel ayrıca ilk gününüz
Haklısınız siz de yapmayın

Ama bu kırıldığınız konuyu bence su 14 subat ı atlattıktan sonra ona söyleyin evet burda çoğu icin önemli çoğu ıcın önemsiz bi gün olsada aynı evin ıcınde olan sizsiniz neye alınıp üzüldüğünüzü en iyi siz bilirsiniz

Ama su Da var eşiniz sizin ihtiyacınız işinize yarayan bi hediye vermek ıcın sizin seçmenizi istemiş

Eksik anlattığım için sanırım yanlış anlaşılmaya yol açmış,haftalardır eşim bana 14 şubatı vurguladı,benim aklımda kutlamak ya da o günü özelleştirmek gibi bir durum yoktu.Ama eşim üzerinde fazla durunca bende ona sürprizler hazırlayım mutlu edeyim diyerek düşündüm.Benim eşime hazırladığım hediye el emegi bir hediyeydi ve üzüldüğüm için kendi emeğime kıyarak çöpe attım.Ki eşim 1 hafta önce üniversite arkadaşı bir bayana doğum gününde hediye aldı,hediyenin üzerinde de günlerce düşündü.Yani eşim hediye seçiminde zorlanmaz

bence biraz abartmışsın ya keşke hediyeni atmasaydın, sen yine planladığın şeyleri yap, bakalım geceniz nasıl gececek, yoksa küserek trip yaparak güzel geçmeyeceği kesin, sen süpriz yaptığın halde bi reaksyon alamazsan o zaman trip yaparsın

ben eşimin doğum gününü
evlilik yıldönümüzü unutmuştum hemde ilk senemizde.
eşim hediyelere süprizlere bayılır sever
ama benden beklemez çünkü ben nefret ederim sevmem.
neden bu kadar bize zulmediyorsunuz.
istemiyoruz saçma sapan günler kutlayıp hediyeler almak.
balonlar üfleyip heryeri sunuma boğmak.
birde adam götürmüş almış. geçin artık bu pembiş hayalleri.
eşler ne kadar zıt oluyor ya birbirini tamamlıyor veya
Sevmemenize çok sasırdım :) ama sizde haklısınız. Bu arada nicki gördükte şiddetli baş ağrım geliyo aklıma :)))

Back
X