- 15 Ağustos 2013
- 1.140
- 2.168
- 83
Mrb cok coook yanlis dusunuyorsun..erkeklerin bir kismi cok istisnadir romantik olani..erkekler kadinlar gibi ince fikirli detayci derin dusunen beyin yapisina cok sahip degiller benim gördüğüm kadarıyla..bende 8 yillik evliyim esim ister alsin ister almasin hic onemli degildir..hediye secmekte zorlaniyorum sen istedigin biseyi al der bazen bana ...sıkıntı yaratilacak bir durum degildir aslinda..ilk sevgililer gununu neden sinirli ve stresli bir hale sokuyorsun..sen boyle ince dusunun bir kadinsin esinde o sekilde...neden kendin gibi olmasini istiyorsun..o sana diyormu yapma bana romantik seyler benim gibi gercekci ol..esin senin aynan degil kendin gibi olmasini bekleme ..uzulen sen olursun..sen icinden geleni yap esinde o sekilde icinden geleni yapsin..mutlu olmak varken neden mutsuzlugu ustune cekmeye calisiyorsun..yanlis davranislar bunlar ...esine desen ki istemiyorum benim kendi sectigim hediyeyi cok uzulur bence esin..cunku o senin istedigin birseyi sana almakla seni mutlu ettigini dusunuyor..sen aklindaki dusunceleri esine yansittiginda esin senin bencil oldugunu dusunecek..sen yap hazirligini ver hediyeni ...esinde alsin senin istedigin biseyi ...acin muzigi mumlari yakin dans edin..mutlu olun...bosver takilma boyle boş seylere...