- 29 Aralık 2012
- 1.733
- 429
- 173
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok güzel eberu çok beğendim.benm hediyem hazır ama dogum gunude yakın bi tarihte bunu o zmn yapabilirm .emğine sağlık canm![]()
Kızlar malum 14 şubata tam 1 hafta var... Bende dün kuzenimle Eminönüne gittim ve birşeyler aldım sevgililerimize polar yaptık süsledik henüz dikmedim ama şablonunu paylaşmak istedimmm... Sizler de hediyelerinizi paylaşın bakalım fikir edinelim
Eki Görüntüle 626386
Bayan kuş
Eki Görüntüle 626387
Sağol canımmE siz de paylaşın ama :26:
benim aşkımm uzaklarda, bende ona Sevgiliye Özel Hediyeler Sevgiliye Hediye BonnyFood LoveDear bunu yollayacağım...
ben kilo veremiyorum bari o alsın
bu arada çoook beğendim, çok güzel olmuş polarınız, ahh ahh, hiç beceremem el yeteneği gerektiren seyleri ben![]()
Poları ben dikemedim dikiş makinam olmadığı için dikilmeye verdim. Bitince o halini de koyarım. Amerikan Servisi de yaptım ama resim buraya ekleniyor :) işte o :
Eki Görüntüle 626988
Başka ne yazılabilir yastığın üzerine?
Biraz yardım edin bana lütfen ya, ya da ne yapılabilir başka?
Şeyyy benim ki yastık değil amaeğer sen yastık yapacaksan ikiniz için özel olan bir kelime veya cümle yaz. Biz Evim Sensin filmden etkilenmiştik. " Bu adam leylanın" yazmıştı kız. bende bu adam ebrunun yazdım. kuzenim de polara kız resmi yapıp yani çöp kız
altına no girl yazmıştı. bu da olabilir bence...
Aa öyle mi?
Ne ki bu o zaman ben yastık sanmıştım?![]()
sen süpersinn:)) deneyecem inşallah yapabilirim.. o beyaz keçeleri nerden aldın ? her yerde satılıyomuKızlar malum 14 şubata tam 1 hafta var... Bende dün kuzenimle Eminönüne gittim ve birşeyler aldım sevgililerimize polar yaptık süsledik henüz dikmedim ama şablonunu paylaşmak istedimmm... Sizler de hediyelerinizi paylaşın bakalım fikir edinelim
Eki Görüntüle 626386
Bayan kuş
Eki Görüntüle 626387
cnm merhaba çok beğendim harika birşey olacak harika bir fikirterziye vermene gerek yok cnm dikine teğellerle dikebilirsin keçeleri beyaz iplik kullanmanı öneririm beyaz kecelerdede kırmızı iplik kullan
keçe işlerinde zaten dikişlerin görünmesi daha güzel duruyor nacizane fikrim
bunun gibi cnm örnek olsun diye paylaşıyorum
Eki Görüntüle 628301
sen süpersinn:)) deneyecem inşallah yapabilirim.. o beyaz keçeleri nerden aldın ? her yerde satılıyomu
bayıldım yaa :)) bu fikrini (ç)alabilirim sevgililer günü için :) Müthiş olmuuşşşş