14 Şubat için hediye seçme topiği :)

bal_hatun

Meleğimi Sen Koru Rabbim <3
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2012
1.733
429
173
Kızlar malum 14 şubata tam 1 hafta var... Bende dün kuzenimle Eminönüne gittim ve birşeyler aldım sevgililerimize polar yaptık süsledik henüz dikmedim ama şablonunu paylaşmak istedimmm... Sizler de hediyelerinizi paylaşın bakalım fikir edinelim

$Foto&#287;raf0378.webp

Bayan kuş :10:

$Foto&#287;raf0380.webp

Kırmızı polar üzerine krem rengi keçeden kalp kestik ve onun da üstüne kırmızı keçeden harfler yaptık.

bu kalp poların ortasında olacak kenarlarına da serpiştirilmiş irili ufaklı krem rengi keçe kalpler dikilecek. Evde dikiş makinam olmadığı için terzide diktireceğim... kalpte " bu adam Ebru'nun ;) " yazıyor. Baykuşu da kendim için yaptım başörtü iğnelerimi takmak için :8:

çok güzel eberu çok beğendim.benm hediyem hazır ama dogum gunude yakın bi tarihte bunu o zmn yapabilirm .emğine sağlık canm :D

çok güzel eberu çok beğendim.benm hediyem hazır ama dogum gunude yakın bi tarihte bunu o zmn yapabilirm .emğine sağlık canm :D

Sağolasın büşracım :16: Bizim de 10 Şubat yıl dönümümüz o zaman vereceğiz. İşte 14 şubatta aradan çıkıyor. Sende özel değilse resimlerini paylaş topiğimiz canlansın :34:

Sanırım ben de bu konseptte bişey yapacağım çok beğendim çünkü.
İçini de elyaf doldurunca mis gibi olur işte :61:

Poları ben dikemedim dikiş makinam olmadığı için dikilmeye verdim. Bitince o halini de koyarım. Amerikan Servisi de yaptım ama resim buraya ekleniyor :) işte o :

$G&#246;r&#252;nt&#252;0735.webp

Başka ne yazılabilir yastığın üzerine?
Biraz yardım edin bana lütfen ya, ya da ne yapılabilir başka?

Şeyyy benim ki yastık değil ama :1: eğer sen yastık yapacaksan ikiniz için özel olan bir kelime veya cümle yaz. Biz Evim Sensin filmden etkilenmiştik. " Bu adam leylanın" yazmıştı kız. bende bu adam ebrunun yazdım. kuzenim de polara kız resmi yapıp yani çöp kız :1: altına no girl yazmıştı. bu da olabilir bence...

Şeyyy benim ki yastık değil ama :1: eğer sen yastık yapacaksan ikiniz için özel olan bir kelime veya cümle yaz. Biz Evim Sensin filmden etkilenmiştik. " Bu adam leylanın" yazmıştı kız. bende bu adam ebrunun yazdım. kuzenim de polara kız resmi yapıp yani çöp kız :1: altına no girl yazmıştı. bu da olabilir bence...

Aa öyle mi?
Ne ki bu o zaman ben yastık sanmıştım? :1:

Kızlar malum 14 şubata tam 1 hafta var... Bende dün kuzenimle Eminönüne gittim ve birşeyler aldım sevgililerimize polar yaptık süsledik henüz dikmedim ama şablonunu paylaşmak istedimmm... Sizler de hediyelerinizi paylaşın bakalım fikir edinelim

Eki Görüntüle 626386

Bayan kuş :10:

Eki Görüntüle 626387
sen süpersinn:)) deneyecem inşallah yapabilirim.. o beyaz keçeleri nerden aldın ? her yerde satılıyomu

cnm merhaba çok beğendim harika birşey olacak harika bir fikir:34: terziye vermene gerek yok cnm dikine teğellerle dikebilirsin keçeleri beyaz iplik kullanmanı öneririm beyaz kecelerdede kırmızı iplik kullan:34: keçe işlerinde zaten dikişlerin görünmesi daha güzel duruyor nacizane fikrim:34:

bunun gibi cnm örnek olsun diye paylaşıyorum
$images.webp

cnm merhaba çok beğendim harika birşey olacak harika bir fikir:34: terziye vermene gerek yok cnm dikine teğellerle dikebilirsin keçeleri beyaz iplik kullanmanı öneririm beyaz kecelerdede kırmızı iplik kullan:34: keçe işlerinde zaten dikişlerin görünmesi daha güzel duruyor nacizane fikrim:34:

bunun gibi cnm örnek olsun diye paylaşıyorum
Eki Görüntüle 628301

Sağolasın canım çok sağol :)

Back
X