14 şubat kırgınlığı olmuş nasıl düzeltsem :)

Yildizlisorunlar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2018
218
232
18
32
Hanımlar merhaba ...biz eşimle 2-3günlük plan yapıp bi yerlere gittik 14 şubatıda kutlarız falan dedik ...neyse o gün geldi çok güzel vakit geçirdik eşim güzel hediye almış falan ben bişey almadım ..tatile cıkıcaz diye anca hazırlandım bide sonra alırım eşimde almaz diye düşündüm normal 2-3 gün kafa dinleriz dddim ..eşim ama buna bozulmuş 40 yıllık evli çift gbi davranıyormuşum kendi parasıyla bile ona hediye almamışım hep bayanlara mı bişey alınır gibi baya uzun konuşma yaptı çok kırılmış ..manevi bişeyde yapabilirdin falan dddi...yani bunun üstüne bişeyler alayım mı yoksa gerek yok mu nasıl gönlünü alayım

Bence şu an bişey yapsaniz da kıymetli olmaz, o söylediği ve istediği için yaptığınızdan ters tepebilir.
Eşinizin hiç beklemediği bir anda bir sürpriz yaparsanız daha etkileyici olacaktır...
Ben mesela, düğün fotograflarimizdan birini büyütüp cercevelettim evin bir köşesine koyduk, hem maneviyati yüksek bir hediye olduğu için çok mutlu etti eşimi. Fikir olsun diye söylüyorum. Bunun gibi sürprizler düşünebilirsiniz :)

Manevi bişey bile düşünebilirdin dddi bu tarz bişey yapabilirim 1-2 gün sonra mı yapsam yoksa Zaman mı geçse

14 şubat resmen eşleri sevgilileri birbirine kırdırdı :))
Konu ile alakalı ne desem bilemedim bende eşime biley almadım. O bana çiçek çikolata aldı ama benim önem vermediğimi biliyor :))

14 şubat resmen eşleri sevgilileri birbirine kırdırdı :))
Konu ile alakalı ne desem bilemedim bende eşime biley almadım. O bana çiçek çikolata aldı ama benim önem vermediğimi biliyor :))
Aynen ...benim önem vermem lazımmış bizimki dertlendi bu durumdan

Ne mutlu size. 14 Şubat programı yapan. Hediye alan ve bir de sizden bekleyen bir eşiniz var. Kıymetini bilin adamın gönlünü alın :))

Ne mutlu size. 14 Şubat programı yapan. Hediye alan ve bir de sizden bekleyen bir eşiniz var. Kıymetini bilin adamın gönlünü alın :))
Hep yapmıyor ya hediyemi genelde ben seçiyorum ama kutluyorduk ben daha çok önem veriyordum böyle günlere ..bu sefer bişey yapmadım bide gecen Doğum gününüde unuttum 1 gün sonra kutladım ..bunlar dert olmuş ona eskisi gibi olmadığımı ona önem vermediğimi düşünüyormuş hep kendime istiyormuşum gönlünü alabilirim en kısa sürede inş saolun

Doğum gününü de mi unuttunuz ?

Eşinizle yer değiştirip, buraya konu açmış olsaydınız ne topa tutardık adamı ama onu düşündüm bir an

Üst üste gelince içerlemiş herhalde. Bence haklı.
"Benim paramla" mevzusuna takılmayın, orda demek istediği "kendin kazanıyor olsan kıyamıyorsun ondan diyeceğim" tarzı bir şey

Reactions: KV_
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…