- Konu Sahibi Yildizlisorunlar
-
kendi paramla bile bana hediye almadın derken; elindeki para benim demiş.Ben çalışmıyorum
ne ayıp vallahi ya. banlanıcam susayım.kendı paramla bıle bana hedıye almadın demek nasıl bır mantık yahu
boyle dıyen adama bır çöp almam
Kendi maaşı kendi kazancı anlamında.Kendi parasıyla mı?
Kötü bişey ima etmek istemedi o sözüne alınmadımkendı paramla bıle bana hedıye almadın demek nasıl bır mantık yahu
boyle dıyen adama bır çöp almam
Vay canina yandigimin dunyasi.. Boyle adamlarda varmis demek. Isteyince oluyormus iste alin bakin buralari takip eden erkekler!
Size gelince, gercekten cok ayip etmissiniz. Hemen guzel bir organizasyon hazirlayip hediyenizi alin. Esinizi mutlu edin. Kiymetini de bilin. Buraya gulerek konu acmissiniz ama adam bu nasilsa kiymet bilmiyor deyip seneye 14 subatta baska kadinla takilabilir.
Allah korusun...o da almaz diye düşünmüştüm tatile çıktığımız için ama hediye alıcam bu hafta düşünüyorum ne yapsam diye
Biraz manevi bişeyler olsa daha gönlü hoş olur sanırım başbaşa yapacağımız bişeyler düşünüyorum bnde teşekkür ediyorumBasbasa bir etkinlik duzenleyebilirsiniz. Elektronik seylere ilgi duyar mi? Telefonu eskiyse yeni bir telefon alabilirsiniz onunla beraber karar verip.
Anladım da inanamadım.Kendi maaşı kendi kazancı anlamında.
Ben hiç takılmadım buna benden para esirgeyen paranın lafını yapan biri degil eşimAnladım da inanamadım.
Eşim bana o lafı söyleyecek, ben de sürpriz yapsam diye düşüneceğim!
Sadece cümle olarak bakınca çok itici duruyor. Siz daha iyi bilirsiniz tabi.Ben hiç takılmadım buna benden para esirgeyen paranın lafını yapan biri degil eşim
Biraz manevi bişeyler olsa daha gönlü hoş olur sanırım başbaşa yapacağımız bişeyler düşünüyorum bnde teşekkür ediyorum
İstanbullu gelinde görmüştüm balonların ucuna resimler bağlamış 10-15 balonu öyle yapsam bide yüzük bileklik yada saat gbi bişey alsam diyorum hangisi olsaManevi olarak birseyler yapmissiniz ya zaten tatile gitmissiniz. Hediye almamaniza bozulmus esiniz. Esiniz neler ilgi duyar bir anlatin once. Elektronik mi? Kiyafet mi? El ele verip guzel bir hediye bulalim. Nolur kirmayin boyle naif ve ince dusunceli bir adami.
Tepkisi de sinir aninda soylemistir kalbi kirilmis besbelli. Takilmayin oraya.
İstanbullu gelinde görmüştüm balonların ucuna resimler bağlamış 10-15 balonu öyle yapsam bide yüzük bileklik yada saat gbi bişey alsam diyorum hangisi olsa
yazık baya üzülmüş demekHanımlar merhaba ...biz eşimle 2-3günlük plan yapıp bi yerlere gittik 14 şubatıda kutlarız falan dedik ...neyse o gün geldi çok güzel vakit geçirdik eşim güzel hediye almış falan ben bişey almadım ..tatile cıkıcaz diye anca hazırlandım bide sonra alırım eşimde almaz diye düşündüm normal 2-3 gün kafa dinleriz dddim ..eşim ama buna bozulmuş 40 yıllık evli çift gbi davranıyormuşum kendi parasıyla bile ona hediye almamışım hep bayanlara mı bişey alınır gibi baya uzun konuşma yaptı çok kırılmış ..manevi bişeyde yapabilirdin falan dddi...yani bunun üstüne bişeyler alayım mı yoksa gerek yok mu nasıl gönlünü alayım
neden aldı o halde ?14 şubat resmen eşleri sevgilileri birbirine kırdırdı :))
Konu ile alakalı ne desem bilemedim bende eşime biley almadım. O bana çiçek çikolata aldı ama benim önem vermediğimi biliyor :))
Hanımlar merhaba ...biz eşimle 2-3günlük plan yapıp bi yerlere gittik 14 şubatıda kutlarız falan dedik ...neyse o gün geldi çok güzel vakit geçirdik eşim güzel hediye almış falan ben bişey almadım ..tatile cıkıcaz diye anca hazırlandım bide sonra alırım eşimde almaz diye düşündüm normal 2-3 gün kafa dinleriz dddim ..eşim ama buna bozulmuş 40 yıllık evli çift gbi davranıyormuşum kendi parasıyla bile ona hediye almamışım hep bayanlara mı bişey alınır gibi baya uzun konuşma yaptı çok kırılmış ..manevi bişeyde yapabilirdin falan dddi...yani bunun üstüne bişeyler alayım mı yoksa gerek yok mu nasıl gönlünü alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?