14 şubat kırgınlığı olmuş nasıl düzeltsem :)

Ben çalışmıyorum
kendi paramla bile bana hediye almadın derken; elindeki para benim demiş.

çok ayıp, çok ucuz.

yazık, asla unutamıcağım bişey söylemiş.

buna darılmadın da haklı mı buldun güzel kardeşim. kırılması gereken sensin.

keşke okumasaydım çok sinir oldum şuan.

Güzel bir yemek hazırlayın,birde pasta alın yada yapın. Yeniden kutlayın 14 şubatı madem bu kadar kırılmış eşiniz.
Bilemiyorum özellikle 14 şubatı kutlarız diye program yaptıysanız hediye almanız gerekirdi diye düşünüyorum ha kendi adıma gereksiz buluyorum hediyeleşmedikte eşimle ama sizde durum farklıymış.

Vay canina yandigimin dunyasi.. Boyle adamlarda varmis demek. Isteyince oluyormus iste alin bakin buralari takip eden erkekler!

Size gelince, gercekten cok ayip etmissiniz. Hemen guzel bir organizasyon hazirlayip hediyenizi alin. Esinizi mutlu edin. Kiymetini de bilin. Buraya gulerek konu acmissiniz ama adam bu nasilsa kiymet bilmiyor deyip seneye 14 subatta baska kadinla takilabilir.

Allah korusun...o da almaz diye düşünmüştüm tatile çıktığımız için ama hediye alıcam bu hafta düşünüyorum ne yapsam diye

Basbasa bir etkinlik duzenleyebilirsiniz. Elektronik seylere ilgi duyar mi? Telefonu eskiyse yeni bir telefon alabilirsiniz onunla beraber karar verip.
Biraz manevi bişeyler olsa daha gönlü hoş olur sanırım başbaşa yapacağımız bişeyler düşünüyorum bnde teşekkür ediyorum

Biraz manevi bişeyler olsa daha gönlü hoş olur sanırım başbaşa yapacağımız bişeyler düşünüyorum bnde teşekkür ediyorum

Manevi olarak birseyler yapmissiniz ya zaten tatile gitmissiniz. Hediye almamaniza bozulmus esiniz. Esiniz neler ilgi duyar bir anlatin once. Elektronik mi? Kiyafet mi? El ele verip guzel bir hediye bulalim. Nolur kirmayin boyle naif ve ince dusunceli bir adami.

Tepkisi de sinir aninda soylemistir kalbi kirilmis besbelli. Takilmayin oraya.

İstanbullu gelinde görmüştüm balonların ucuna resimler bağlamış 10-15 balonu öyle yapsam bide yüzük bileklik yada saat gbi bişey alsam diyorum hangisi olsa

yazık baya üzülmüş demek
eşin böyle konustuysa ince bir insan demekki
al gönlünü sen de
güzel birseyler planla

14 şubat resmen eşleri sevgilileri birbirine kırdırdı :))
Konu ile alakalı ne desem bilemedim bende eşime biley almadım. O bana çiçek çikolata aldı ama benim önem vermediğimi biliyor :))
neden aldı o halde ?

Bilemem farkındamısın ama şu sitemi yapabilen eş bence düşünceli bi eştir.14 şuabata bile anlam yükleyebiliyor ise sizde ona karşı daha düşünceli olun. ve bence şimdi mi yapsam sonramı ypsam diye içinizde kalacağına bugün yapın ufak bişeyler ama atıyorum10-15 gün sonra tahmininden daha büyük bi süriz yapın derim ben..hem onun istediği olmuş olur hemde üstü kapalı bi şekilde ona şu mesajı verirsin ;Bana göre sevgi tek günle sınırlı değil seni nekadar sevip saydığımı kıymet verdiğimi anla bak ne alaksız bi günde neler yapabiliyorum senin için....bu mesajı vermiş olursun :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…