Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şu an imkanim olsaydı eğer ...
boşanma dilekçesini hediye paketi yaptırırdım ....ama işte kısmet seneye inşallah![]()
Merhabalar;
Araba aldığımız için param yok.Ama dün gece o yokken telefon hatırlatmasına seni seviyorum canım yazdım ve saati kurdum:))Bu gün telefonun alarmı çalınca görür:))Eve gidince sevdiği yemekleri yaparım.Yetiştirebilirsem kek yapıp kalp şeklinde keseceğim.
Merhabalar;
Araba aldığımız için param yok.Ama dün gece o yokken telefon hatırlatmasına seni seviyorum canım yazdım ve saati kurdum:))Bu gün telefonun alarmı çalınca görür:))Eve gidince sevdiği yemekleri yaparım.Yetiştirebilirsem kek yapıp kalp şeklinde keseceğim.
biz pek önemsemiyoruz sevgililer gününü.kutlamayız genelde.ama belki burdan güzel bir fikir çalarım![]()
biz pek önemsemiyoruz sevgililer gününü.kutlamayız genelde.ama belki burdan güzel bir fikir çalarım![]()
ayy ewli olsam ne hazırlıklar yapardım daa artık seneye inşş =))
benim aşkoloz bugün sewgililer gününü bile kutlamayı unuttu haha
msj atımm bşy unuttun falan diye bana yazdığı şu;
"sen benm sewglm değilsinki sen benm kalbmn atma sebebi hayatımın anlamı sen bnm herşeymsin aşkımm sen benm hayatımdayken bir günün hiç bi anlamı yok çnkü sennle her gnm mutlu seni sewiyorum:*" yazdıı![]()
napalım artık seneye bişeyler düşünürüz artık =)
Bence çok güzel bir hediye olmuş. Çok hoşuna gideceğine eminim. Önemli olan zaten hediyenin maddi değil manevi değeri. Tebrik ediyorum.
Ben eşofman takımı aldım, hem maçlarında vs giyinebilir diye.
Kullanabileceği birşey olsun istedim.
İnşallah gider.En azından yüzünde tebessüm bıraktırırım.Özellikle iş saatine kurdum alarmı:)))
kızlar benim eşimin doğum günü yeniydi . kıyafet,doğum gününde, yılbaşında güneş gözlüğü aldım. şimdi çoook değişik bişi olsun. değişik bişi yapmak istiyorum. benimde fikirlerinize ihtiyacım var :)