• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14 Şubat Sevgilinize veye Eşinize Ne Süpriz Yapacaksınız?

böyle konuları görünce çok üzülüyorum aglamak ıstıyorum keşke bende evli olsaydım sevdıgım adam bır gece bıle olsa yanımda olsaydı beraber sadece bır gece geçirseydık bunu herşeyden çok isterdim off off benım ıcın bu gunun hıcbır anlamı yok tek basıma odamda geçireceğim ne de olsa :5: :(

böyle konuları görünce çok üzülüyorum aglamak ıstıyorum keşke bende evli olsaydım sevdıgım adam bır gece bıle olsa yanımda olsaydı beraber sadece bır gece geçirseydık bunu herşeyden çok isterdim off off benım ıcın bu gunun hıcbır anlamı yok tek basıma odamda geçireceğim ne de olsa :5: :(

nemi yapacaz kaynanagilde oturcaz onların saçmalıklarını dinlicez öle böle geçicek bu özel günlerden nefret ediyorum artık

Bizde birbirimize hediye almıyoruz ama bu gece evdeyiz bende ne yemek yapıcağıma karar veremiyorummmm yardım edin kızlarr

ben kendime alacağım bir tane...
benden başka kendimin sevgilisi yok çünkü :)))

Gece beraber değiliz, henüz sevgiliyiz.
Ben hiçbir şey almayacaktım, birbirimize bir kitap hediye edelim dedik sadece.
O manevi değeri olan bir şey yapıp hediye etti bana, altında kalmayayım diye bende bir şeyler yaptım.
Aman yoksa çokta önemli değildi.

bnde eşime lacosttan spor ayakkabı aldımmm... eşimde beni aramışş canım dışarıya çıktım sana işe çiçek göndermek içinn güzel çiçek yoktu kusura bakma hafta sonu n istiyorsan onu alıyım diooo.... bide geç gelcekmiş eve:)

Bugün için romantik bir gece düşünüyordum ki;malesef dün grip oldum,hiç halim yok.
Sağolsun eşim bana güzel bir sürpriz yapıp göndermiş,geldiğin de ben de hediyesini vericem hepsi bu..

bir paketin içine gecen 10 yılın fotolarını koyup ben engüzel 10 yılımı verdim sana sen s..... hayatımın içine tebrikler yazıp gönderesim var :( nekadar verdiysem hayatımdan okadar gitti benden...

Biz esimle 8 senelik evliyiz, 4 yilda ciktik. Bu kadar zamndir sevgililer gununu hic kutlamadik. Daha ozel gunler var kutlanacak, kisye ozel olmali bize gore.

Eşim sabahın köründe kutladı ben akşam kutlıcam dedim akşam da unuttum :60:
O beni tatile getirdi yol şu bu derken unuttum ya :60:
Gece 3te aklıma geldi arkasından sarılıp kutladım :60:
Hıı tamam dedi :52:

Dün geceye kadar bir şey almadığını ima etmişti,inanmadım tabiii ama belli de olmaz ya almadıysa moduna girdim :9: Gece eve gelince benim çok istediğim ayakkabıları almıs onu verdi.
Bende onun için bi kutu yapmıstım içine cok istediği polodan bir üst alıp koydum,kitap seklinde defter yazdım onu koydum bir de 3 tane yüz maskesi koydum :9::9::9:
genelde pazar günleri yüzümüze maske yaparız bazen :9: eğlence olsun diye
Biraz komik oldu tabi üstüne de not düştüm gülme diye :52::9:
Biraz esprili yaklastım. :1:

Hiçbişi almadım
Parfüm almış:25: beğenmedimde kokusunu söyleyemedimde
Bir hevesle getirdi çünkü ben seçtim ben seçtim kendim seçtim diye birde böbürlendiki Uganda cumhurbaşkanı mübarek!

Back
X