- Emoji Skoru
- 51
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi eksilimonn
-
Bende sevgililer gününde gebe olduğumu öğrendim dondurulmuş 5.Aa ve 4Ab transfer edildi çok şükür pozitif gördüm. Rabbim inşallah hayırlısyla herkese nasip ederMerhaba, 14 şubatta transferim oldu çok heyecan yapıyordum ancak 5 dakika bile sürmedi şimdi 23 şubatı bekliyorum benimle aynı gün transferi olanlar toplanın bu süreci
Birlikte atlatalımsevgililer gününe denk gelmesi de ayrıca bi hoş geldi
Merhaba bende dün transfer oldum aynı duyguları yaşıyoruz bana test için 26 şubat dedilerMerhaba, 14 şubatta transferim oldu çok heyecan yapıyordum ancak 5 dakika bile sürmedi şimdi 23 şubatı bekliyorum benimle aynı gün transferi olanlar toplanın bu süreci
Yaa ikiside mi tuttuBende sevgililer gününde gebe olduğumu öğrendim dondurulmuş 5.Aa ve 4Ab transfer edildi çok şükür pozitif gördüm. Rabbim inşallah hayırlısyla herkese nasip eder
Yarın öğreneceğim inşallah 2 side tutunmuşturYaa ikiside mi tuttubenimde iki tane transfer edildi sabırsızlıkla bekliyorum
Ayy inşallahYarın öğreneceğim inşallah 2 side tutunmuştur
Hayırlı olsun benimde dondorulmuş transfer oldu pcos olduğum için umarım her şey güzel geçer sizin için kolaylıkla geçersiniz her aşamadan güzel sonuçlara ulaşırsınızNe guzel bızde cuma gunu basladık tup bebek tedavisine doktorum dondurulmuş transferi önerdi bize Allah nasıp etsın inşallah
Ya nasıl mutlu oldum Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallahBende sevgililer gününde gebe olduğumu öğrendim dondurulmuş 5.Aa ve 4Ab transfer edildi çok şükür pozitif gördüm. Rabbim inşallah hayırlısyla herkese nasip eder
Hakkımız da hayırlısı inşallah pozitif sonuçlar alırız inşallahMerhaba bende dün transfer oldum aynı duyguları yaşıyoruz bana test için 26 şubat dediler
İnşallah tutar Rabbim sağ salim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eder inşallahYa nasıl mutlu oldum Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallahbenimde dondurulmuş 2 tane 4aa transfer edild bakalım beklemedeyiz
Amin inşallahHakkımız da hayırlısı inşallah pozitif sonuçlar alırız inşallah
Amin inşallahİnşallah tutar Rabbim sağ salim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eder inşallah
Evet evet oldu yumurtlama döneminde de ağrılar oluyor ya öyle oldu hafif koku hassasiyetim oldu üçüncü günde böyle lekelenme gibi bir akıntım olduAmin inşallahkasık ağrım var bugün dünde ağrı oluyordu ara ara ama bugün daha fazla normaldir diye düşünüyorum sizde de öyle oldu mu?
rahatladım o zaman ağrım olunca bir korkmadım değilEvet evet oldu yumurtlama döneminde de ağrılar oluyor ya öyle oldu hafif koku hassasiyetim oldu üçüncü günde böyle lekelenme gibi bir akıntım oldu
Yok yok korkma ağrı olması güzel bol bol su iç ara ara yürürahatladım o zaman ağrım olunca bir korkmadım değilhafiften olmasını bekliyordum da biraz fazla geldi
Tamamdır teşekkür ederimYok yok korkma ağrı olması güzel bol bol su iç ara ara yürü
Bende 14 şubatta transfer oldum asıl sevgilime kavuştum Rabbim bizden ayırmaz sağlıkla nasip eder inşAllahMerhaba, 14 şubatta transferim oldu çok heyecan yapıyordum ancak 5 dakika bile sürmedi şimdi 23 şubatı bekliyorum benimle aynı gün transferi olanlar toplanın bu süreci
İnşallah canımBen de 17 Şubat’ta transfer olacağım inşallah hepimiz pozitif sonuçlar oluruz